Bulevardi, Helsinki

Postinumerot: 00120

Bulevardi on katu Helsinkiläisen kulttuurin ja historian varrella

Bulevardi on puistokatu, joka alkaa Erottajalta ja päättyy Hietalahdentorille. Bulevardi sijaitsee suurimmaksi osaksi Kampin kaupunginosassa. Kadun varrella sijaitsee lukuisia ravintoloita, kahviloita, taidegallerioita ja muita erikoisliikkeitä. Bulevardin varrelle mahtuu paljon historiallisia rakennuksia. Fredrikinkadun länsipuolella mukaan sekoittuu 1930-luvun funktionalismia.

Tervetuloa Bulevardille!

Bulevardilla kulkevat raitiovaunulinjat 3 Fredrikinkadulta Erottajalle ja linja 6 Hietalahdenkadulta Erottajalle, sekä bussilinja 20 Erottajalta Lauttasaareen. Bulevardin poikkikatuja ovat Yrjönkatu, Annankatu, Fredrikinkatu, Albertinkatu, yksisuuntainen Abrahaminkatu ja etelässä umpikujaan johtava Sinebrychoffinkatu.Bulevardin varrelle sijoittuviin palveluihin ja nähtävyyksiin kuuluu mm. Helsingin maistraatti, Aleksanterin teatteri ja Vanha kirkkopuisto, jota myös Ruttopuistoksi kutsutaan. Vanha kirkkopuisto on suosittu piknik-paikka, ja nimensä mukaan siellä sijaitsee myös kirkko.


Bulevardin lähialueet lukuina

Asuminen

Asumismuoto
Omistusasunnot (51 %) Vuokra-asunnot (45 %) Muu asuminen (4 %)
Asumistyyppi
Kerrostaloasunnot (100 %) Pientaloasunnot (0 %)
Taloudet
Nuoret yksinasuvat (19 %) Lapsettomat nuoret parit (8 %) Lapsiperheet (13 %) Aikuiset (35+ vuotta) (38 %) Eläkeläiset (22 %)

Väestö

Asukasluku 7026
Keski-ikä 40 vuotta
Keskitulo 4838 €/kk
Talouksien keskikoko 1,82 hlö
Asuntojen keskikoko 69,1 m²
Asuntojen keskineliöhinta 7259 €/m²

Asuntoja: 4 336 kappaletta Lähteet: © Tilastokeskus, Paavo - Postinumeroalueittainen avoin tieto, 2015 Asuntojen hinnat: Hintaseurantapalvelu - Kiinteistönvälitysalan keskusliitto, 2018 Tekstin lähde: Wikipedia

Bulevardi kartalla

Tervetuloa asumaan Bulevardille!

Kiinnostuitko asumisesta Bulevardilla? Katso alta kaikki myytävät asunnot Bulevardilla ja sen läheisyydessä.

Kiinnostuitko asumisesta Bulevardilla?

Ota meihin yhteyttä, olitpa pohtimassa uuden asunnon ostoa tai vanhan myymistä. Ohjaamme yhteydenottopyynnön sinua lähinnä sijaitsevaan asuntomyymäläämme.

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä