Reimarla & Marttila, Helsinki

Postinumerot: 00370

Reimarla ja Marttila tarjoavat viihtyisää asumista toimiven kulkuyhteyksien äärellä

Marttila ja Reimarla ovat vierekkäin sijaitsevat osa-alueet Pitäjänmäen kaupunginosassa. Pieni Marttilan alue rajoittuu idässä Mätäjokeen ja etelässä Kaupintiehen. Suurin osa alueesta koostuu rintamamiestaloista. Kun edetään länteen ja pohjoiseen, vastaan tulee Reimarla. Reimarlan kaupunkikuva koostuu useiden eri vuosikymmenien aikana nousseista kerrostaloista sekä pientaloista. Lähistöllä pääsee ulkoilemaan esimerkiksi Mätäjoen ympäristöön tai Talin siirtolapuutarhan alueelle.

Tervetuloa Reimarlaan tai Marttilaan!

Pitäjämäen muita osa-alueita ovat Tali, Pajamäki ja Pitäjänmäen yritysalue. Pitäjänmäen naapurustosta löytyvät Kaarelan, Haagan ja Munkkiniemen peruspiirit.
Reimarlan palveluihin lukeutuu muutama päiväkoti, terveysasema ja kaksi ala-astetta, Pitäjämäen koulu ja Sockenbacka skola. Pitäjämäen koulun vierestä löytyy urheilukenttä ja lähistöltä kirkko. Pitäjämäen juna-asema sijaitsee Reimarlan alueen eteläpuolella. Paikallisjunayhteydet kulkevat toimivasti niin Helsingin kuin Espoon suuntaan. Myös Marttilasta on kävelymatka rautatieasemalle. Pitäjänmäen läpi kulkee myös bussilinjoja, muun muassa 550 Espooseen Westendinasemalle tai Itäkeskukseen ja 270 Helsingin keskustaan noin puolessa tunnissa.


Reimarla ja Marttila lukuina

Asuminen

Asumismuoto
Omistusasunnot (42 %) Vuokra-asunnot (57 %) Muu asuminen (1 %)
Asumistyyppi
Kerrostaloasunnot (75 %) Pientaloasunnot (25 %)
Taloudet
Nuoret yksinasuvat (11 %) Lapsettomat nuoret parit (6 %) Lapsiperheet (22 %) Aikuiset (35+ vuotta) (35 %) Eläkeläiset (27 %)

Väestö

Asukasluku 6672
Keski-ikä 39 vuotta
Keskitulo 3400 €/kk
Talouksien keskikoko 2,07 hlö
Asuntojen keskikoko 66,9 m²
Asuntojen keskineliöhinta 3331 €/m²

Asuntoja: 3 486 kappaletta Lähteet: © Tilastokeskus, Paavo - Postinumeroalueittainen avoin tieto, 2015 Asuntojen hinnat: Hintaseurantapalvelu - Kiinteistönvälitysalan keskusliitto, 2018 Tekstin lähde: Wikipedia

Reimarla kartalla

Tervetuloa asumaan Reimarlaan ja Marttilaan!

Kiinnostuitko asumisesta Reimarlassa ja Marttilassa? Katso alta kaikki myytävät asunnot Reimarlassa ja Marttilassa sekä sen läheisyydessä.

Kiinnostuitko asumisesta Reimarlassa tai Marttilassa?

Ota meihin yhteyttä, olitpa pohtimassa uuden asunnon ostoa tai vanhan myymistä. Ohjaamme yhteydenottopyynnön sinua lähinnä sijaitsevaan asuntomyymäläämme.

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä