Yrittäjäksi?

Oletko se sinä?

Kiinteistömaailma kasvaa ja hakee uusia yrittäjiä usealle paikkakunnalle

Tutustu yrittäjiemme tarinoihin eri puolilta Suomea

Kiinnostaako yrittäjyys Suomen suurimmassa kiinteistönvälitysketjussa?

Nyt on oikea hetki - haemme vahvaa valtakunnallista kasvua ja uusia yrittäjiä.

Lue tuoreen yrittäjän ajatuksia Kiinteistömaailma-ketjusta

Ota yhteyttä franchising-konsultti Harri Kastikaiseen

Harri Kastikainen

040 533 1161

franchising-konsultti
harri.kastikainen@kiinteistomaailma.fi

Mitä on franchising-yrittäjyys?

Kiinteistömaailma-ketju toimii franchisingperiaatteella. Kaikki asuntomyymälät ovat itsenäisten yrittäjien omistuksessa olevia osakeyhtiöitä, ja ne toimivat saman konseptin mukaisesti. Konseptiin kuuluu yhtenäinen tuote- ja palveluvalikoima. Valmiiden liiketoimintamallien käytöstä yrittäjät maksavat sopimuksen mukaista franchising-maksua.

Tavoitteena on, että asiakas saa samat palvelut samalla laatutasolla jokaisesta ketjun myymälästä. Yrittäjät tekevät kiinteää yhteistyötä ketjuohjauksen ja muiden yrittäjien kanssa.

Mitä franchising-yritäjämme sanovat meistä?

Apunasi valmiit menestystekijät

Franchising-yrittäjänä Kiinteistömaailmassa tukenasi on tunnettu brändi, testatut ja menestyksekkäät toimintamallit, markkinointityökalut ja tehokkaat tietojärjestelmät. Pakettiin kuuluu myös koulutus sekä suuren ketjun tuomat yhteistoimintaedut. Ne antavat sinulle loistavan pohjan menestymiselle.

Saat monet asiat ketjusta valmiiksi mietittyinä, jolloin voit itse keskittyä liiketoiminnan kasvattamiseen ja henkilöstön kehittämiseen. Juridisesti ja taloudellisesti olet yksityisyrittäjä - sinulla on siis mahdollisuus vaurastua paljon enemmän kuin toisen palveluksessa.

Katso, mitä tarjoamme.