NÄIN LÖYDÄT TOIVEKOTISI

1

Tallenna Kiinteistömaailman karttahaussa toivekotisi kriteerit 24 h Etumatkaksi, niin saat automaattisesti tiedon uusista hakuasi vastaavista kohteista ennen kuin ne tulevat julkiseen markkinointiin.

Siirry hakuun
2

Jos sopivaa kotia ei tahdo löytyä, tee ostotoimeksianto Vainu.

3

Autamme sinua myös järjestämään rahoituksen.

Tutustu tarkemmin
ostajan palveluihimme

Välittäjänhakukone

Omalta Välittäjältä saat neuvoja kodinvaihtosuunnitelmiisi. Kutsumalla välittäjäsi Kotikäynnille saat tietää myös nykyisen asuntosi arvon. Tilastojen mukaan onnistumme asuntoarvioissa 98% varmuudella.

Hanki Oma Välittäjä

Tarjouskauppa

Tarjouskauppa on Kiinteistömaailman vakiintunut kauppatapa, jossa ostajat tekevät tarjouksia lähtöhinnasta ylöspäin. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 48 tuntia ja kaikkien näkyvillä verkkosivuillamme. Kun tiedät, mitä muut ovat tarjonneet, sinun on helpompaa tehdä tarjouksesi.

Tutustu Tarjouskauppaan

Ostotoimeksianto Vainu

Jossakin on koti, jossa haluaisit asua. Vaikkei se ole tullut julkiseen myyntiin, omistaja saattaa hyvinkin myydä sen. Kun teet Kiinteistömaailman kanssa Vainu -toimeksiannon välittäjämme etsii sinulle kiinnostavia koteja. Jos löydämme kodin, jonka haluat ostaa, sinä maksat sovitun välityspalkkion.

Lue lisää

Olitpa ostamassa ensimmäistä omaa asuntoa, vaihtamassa isompaan tai hankkimassa sijoitus- tai vapaa-ajan asuntoa, hae lainapäätös hyvissä ajoin. Olet sitten valmiina, kun se oikea löytyy. Pyydä rahoitustarjous

Yhteistyökumppanimme

Kiinteistömaailman yhteistyökumppanina on valikoituja yrityksiä, jotka tarjoavat asiakkaillemme kodinvaihtoa helpottavia etuja. Tutustu kumppaneihimme ja heidän tämänhetkisiin etuihinsa täältä.

Kumppanimme

Tietoa kodinvaihtajalle

Tarjoamme sivustollamme tärkeää tietoa asumiseen ja asunnonvaihtoon liittyen.

16.4.2013: Kotitalouksien velkaantuminen ei uhkaa asuntomarkkinoita

Danske Bankin Uotila: Kotitalouksien velkaantuminen ei uhkaa asuntomarkkinoita Suomalaisten kotitalouksien velkatasot ovat edelleen varsin kohtuullisia länsimaisessa vertailussa. Moni... Lue lisää »

16.4.2013: Kesän asuntokaupasta odotetaan vilkastuvaa

Kiinteistömaailman 38. Kiinteistönvälittäjäbarometri: Kesän asuntokaupasta odotetaan vilkastuvaa Kiinteistömaailman Kiinteistönvälittäjäbarometri ennakoi asuntokaupan kiihtyvän... Lue lisää »

26.6.2012: Tarjouskauppa on uudistanut asuntomarkkinat pysyvästi

Kuluttajavirasto on laatinut Tarjouskaupasta muistion, jossa kauppatavan katsotaan olevan avoimemman hintatiedon uranuurtaja. Kuluttajavirasto antaa tässä yhteydessä myös aloitteen... Lue lisää »

4.6.2012: Asuntokauppa piristyi selvästi toukokuussa, Kiinteistömaailma myi ennätysmäärän asuntoja.

Vaikka taloudellinen epävarmuus euroalueella velloo voimakkaasti, on kevätaurinko sulattanut suomalaisten asunnon ostajien epävarmuutta. Kiinteistömaailma myi toukokuussa yli viidenneksen enemmän... Lue lisää »

17.4.2012: Kuluttajien odotukset asuntomarkkinoista välittäjiä valoisammat

Kiinteistömaailman 36. Kiinteistönvälittäjäbarometri:   Kuluttajien odotukset asuntomarkkinoista välittäjiä valoisammat Kiinteistömaailman Kiinteistönvälittäjäbarometri ennakoi... Lue lisää »

17.4.2012: Konsumenternas förväntningar på bostadsmarknaden ljusare än mäklarnas

Kiinteistömaailmas 36:e Fastighetsmäklarbarometer:   Konsumenternas förväntningar på bostadsmarknaden ljusare än mäklarnas Kiinteistömaailmas Fastighetsmäklarbarometer... Lue lisää »

17.4.2012: Sampo Pankki: Suomessa euroalueen halvimmat uudet asuntolainat

Ennätyksellisen edulliset kiinteät korot houkuttavat Euroalueen kriisi jatkuu, mutta Suomen talous pysyy yhtenä alueen vakaimmista. Asuntomarkkinoilla tilanne jatkuu suhteellisen rauhallisena eikä... Lue lisää »

15.3.2012: Ensiasunnon ostajat ottivat aikalisän alkuvuonna

Ensiasunnon ostajien suhteellinen osuus asuntokaupoista laski tammi-helmikuussa poikkeuksellisen alas. Vain joka viidennessä asuntokaupassa ostaja oli hankkimassa ensimmäistä omistusasuntoaan. ... Lue lisää »

null null // ]]>