TÖIHIN KIINTEISTÖMAAILMAAN

Tunnetko luontaista kiinnostusta asuntoihin, rakentamiseen ja sisustamiseen? Haluatko vaikuttaa työsi laadulla ja määrällä omaan ansiotasoosi? Sopisitko ominaisuuksiltasi kodinvälittäjäksemme?

Välittäjiemme taustat ovat hyvinkin erilaisia. Tutustu kiinteistönvälittäjän monipuoliseen työnkuvaan, samalla tutustut Kiinteistömaailmaan ja Kiinteistömaailma Akatemiaan, uudenaikaiseen koulutusjärjestelmämme. Se tarjoaa mahdollisuuden sekä oppia ammattiin työn ohessa että suorittaa alan tärkeimmät tutkinnot.

Tällä hetkellä avoimet työpaikat löydät sivun alaosasta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan mihin tahansa Kiinteistömaailmaan, vaikka aktiivista hakua ei olisikaan päällä. Hyville tekijöille löytyy aina töitä!

Tutustu välittäjän työhön ja testaa itsesi»

 

Hyviä yrittäjiä tarvitaan

Kiinteistömaailma avaa uusia asuntomyymälöitä ympäri Suomen. Mikäli olet kiinnostunut yrittäjyydestä ketjussamme, ota yhteyttä varatoimitusjohtaja Erkki Heikkiseen p. 010 622 3014 tai erkki.heikkinen@kiinteistomaailma.fi

Tutustu yrittäjyyteen»

Lue yrittäjiemme uratarinoita»

 

AVOIMET TYÖPAIKAT

LAPPEENRANTA VALTAKATU 38: Kiinteistönvälittäjä / myyntineuvottelija

Kiinteistömaailma Tehonelikko kehittyy, joten haemme nyt tehokkaaseen joukkoomme

1-2 kiinteistönvälittäjää/myyntineuvottelijaa

Olet oma-aloitteinen ja aikaansaava yli 30 -vuotias. Omaat hyvät neuvottelu- ja myyntitaidot. Olet haasteita pelkäämätön ja sosiaaliset taidot kuuluvat hyveisiisi. Oletpa sitten jo kannuksesi hankkinut tai tunnet soveltuvasi kiinteistönvälittäjän tehtäviin niin saatat olla etsimämme henkilö osaavaan tiimiimme. Me tarjoamme sinulle haasteellisen ja palkitsevan työn sekä tuloksiin sidotun palkan. Työ alkaa heti/sopimuksen mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset tulee lähettää:
laura.segerman@kiinteistomaailma.fi

tai postitse

Laura Segerman
Kiinteistömaailma Tehonelikko Oy LKV
Valtakatu 38, 53100 Lappeenranta

Lisätietoja työstä:
Laura Segerman, yrittäjä LKV
p 040 304 4444 tai laura.segerman@kiinteistomaailma.fi

 

MÄNTSÄLÄ: Myyntineuvottelija / kiinteistönvälittäjä

Tehtäviin kuuluu: Etsimme myyntitiimiimme Mäntsälään myyntineuvottelijaa/ kiinteistönvälittäjää. Annamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestyä valtakunnallisessa Kiinteistömaailma-ketjussa. Saat myyntitiimimme täyden tuen, positiivisen työympäristön, mukavat kollegat ja lisäksi viihtyisän työympäristön.

Odotamme sinulta: Toivomme sinulla olevan alan kokemusta ja mahdollisesti olet myös suorittanut LKV:n tai muun kiinteistönvälitysalan tutkinnon. Lisäksi olet valmis tekemään pitkäjänteistä ja peräänantamatonta työtä ammattitaitoisen myyntitiimimme jäsenenä.

Työ alkaa: sopimuksen mukaan

Lisätietoja antaa: Kiinteistömaailma | Mäntsälän Kodit Oy LKV
yrittäjä Sarianna Peltomäki, Keskuskatu 4, 04600 MÄNTSÄLÄ
Puh. 0400 943 581
sähköposti: sarianna.peltomaki@kiinteistomaailma.fi
 

HELSINKI LAUTTASAARI: Kiinteistönvälittäjä

Sinä. Hyvä. Parempi. Paras. Meillä on paikka Sinulle, tiedät mitä tehdä.

Työ alkaa: heti/sopimuksen mukaan

Lisätietoja antaa: Kiinteistömaailma | Asuntovarma Oy LKV yrittäjä Jussi Mansikka, Lauttasaarentie 16, 00200 HELSINKI Puh. 050 2993 sähköposti: jussi.mansikka@kiinteistomaailma.fi

VANTAA MYYRMÄKI JA MARTINLAAKSO: Kiinteistönvälittäjä / myyntineuvottelija

Tehtäviin kuuluu: Asuntojen välitystyö työpaikassa jossa varmasti viihdyt. Tarjolla myös mahtavat koulutusmahdollisuudet työpaikan lisäksi. Myymälämme sijaitsevat Vantaan Myyrmäessä ja Martinlaaksossa..

Odotamme sinulta: Haluamme ammattitaitoiseen joukkoomme henkilöitä joilla jo on LKV-tutkinto suoritettuna sekä aivan uusia alalle aikovia tai siellä jo hetken olleita, joilla välittämisen taito on verissä. Etsimme Sinua jolla on uteliaan innokas asenne asiakaspalveluun sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Alueen asiantuntemus on eduksi.

Työ alkaa: heti/sopimuksen mukaan

Lisätietoja antaa: Kiinteistömaailma | Myyrmäen Kodit Oy LKV,
Liesikuja 4, 01600 Vantaa
Anne-Mari Gündem puh. 050 328 3211, anne-mari.gundem@kiinteistomaailma.fi
 

KAUNIAINEN/ ESPOO: MYYNTINEUVOTTELIJA/KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ

Etsimme myyntitiimimme vahvistukseksi Kauniaisiin/ Espooseen myyntineuvottelijaa/ kiinteistönvälittäjää.

Odotamme sinulta:

Mikäli olet hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu itseohjautuva tekijä ja lisäksi pystyt arvioimaan omaa toimintaasi, sovit mainiosti porukkaamme. Olet lisäksi hyvä kuuntelija etkä pelkää tarttua puhelimeen.

Alan työkokemus on hyvä asia, mutta ei välttämättömyys. Hyvän kiinteistönvälittäjän/ myyntineuvottelijan työhistoriasta löytyy usein ammattiosaamista monenlaisesta asiakaspalvelusta tai muusta ihmisten parissa tehdystä työstä, joten varsinainen myyntikokemus ei ole välttämätöntä. Ajokortti ja auto sinulla on omasta takaa.

Meiltä saat työhösi vahvan brändin lisäksi täyden tuen ja perusteellisen perehdytyksen yksilöllisine perehdytyssuunnitelmineen.

Mikäli kiinnostuit, otathan yhteyttä ja jutellaan lisää:

Vesa Sandberg 050-413 4454 vesa.sandberg@kiinteistomaailma.fi 

Heidi Malmström 050-421 0905 heidi.malmstrom@kiinteistomaailma.fi   

Työ alkaa: heti/sopimuksen mukaan

Hakuaika loppuu 31.5.2014

HELSINKI ITÄKESKUS JA VUOSAARI: Kiinteistönvälittäjä / Myyntineuvottelija

Kasvatamme ammattitaitoista ja arvostettua tiimiämme kiinteistönvälittäjällä tai myyntineuvottelijalla.

Asuntomyymälämme sijaitsevat hyvillä liikepaikoilla Itäkeskuksessa ja Vuosaaren kauppakeskus Columbuksessa. Teemme monipuolista kauppaa niin osakehuoneistoilla, kiinteistöillä kuin uudiskodeillakin. Annamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestyä valtakunnallisessa Kiinteistömaailma-ketjussa. Tarjoamme täyden tuen, mukavat kollegat ja positiivisen työympäristön. Itä-Helsinki kehittyy ja kasvaa, kauppa käy vilkkaasti. Liiketoimintamme on hyvässä kasvussa ja taloutemme on kunnossa (AAA) ja Kauppalehden tunnustama Menestyjä-yrityksen maininta.

Onnistuneen asuntokaupan takana on osaava välittäjä. Meillä on vain yksi tavoite - tyytyväinen asiakas! Onko sinulla myyjän sielu ja haluatko työskennellä kotien parissa? Onko sinulla jo alan kokemusta tai oletko muutoin myyntityöstä kiinnostunut? Tarjoamme sinulle haastavan ja palkitsevan työn sekä tuloksiin sidotun palkan.

Työssä menestyminen vaatii mm. vahvaa organisointikykyä ja ajanhallintaa, halua aktiiviseen uusasiakashankintaan, paineensietokykyä, iloista ja reipasta palveluasennetta sekä yhteistyökykyä. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn asiakkaidemme parissa kasvavassa organisaatiossa.
Ajokortti on välttämätön. Kiinteistömaailman oma tehokas koulutusjärjestelmä ja alan parhaat työvälineet tarjoavat Sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestykseen.

Työ alkaa: sopimuksen mukaan.

Luottamukselliset yhteydenotot;

Kiinteistömaailma | Asuntovirtaus Oy
Tallinnanaukio 6, 00930 Helsinki
yrittäjä, tj, Marko Välimäki, puh. 050 588 0005
sähköposti: marko.valimaki@kiinteistomaailma.fi
tai
Kiinteistömaailma | Asuntocolumbus Oy
Vuotie 45, 00980 Helsinki
yrittäjä, Kukka Kauppila, puh. 040 534 2514
sähköposti: kukka.kauppila@kiinteistomaailma.fi

 

HELSINKI ITÄINEN KANTAKAUPUNKI / VALLILA: Myyntineuvottelija / kiinteistönvälittäjä

Haemme Vallilan asuntomyymälän dynaamiseen joukkueeseemme yhtä uutta tekijää. Arvostamme tekemistä, rohkeutta tarttua toimeen ja tavoitteellisuutta toimintatapaa. Toiminta-alueemme on Helsinki painottuen itäisen kantakaupungin asuntoihin.

Tarjoamme haasteellisen ja palkitsevan työn lisäksi kannustavat ja iloiset joukkuekaverit, erittäin kilpailukykyisen tulospalkkauksen, hyvät työsuhde- ja henkilökuntaedut sekä alan parhaan brändin tuoman edun.

Kiinteistömaailma I Excellence m2 Oy on toiminut vuodesta 2006 ja olemme vakiinnuttaneet paikkamme itäisen kantakaupungin asuntokaupan vahvana toimijana. Olemme AAA-luottoluokituksen omaava yritys, joka myös osaltaan kertoo pitkäjänteisestä ja tuloksekkaasta toiminnastamme.
 
Koulutamme Sinut laillistetuksi kiinteistönvälittäjäksi työn ohessa oman koulutusjärjestelmämme, Kiinteistömaailma Akatemian kautta. LKV:n omaaville tarjoamme LKV-lisän palkkaukseen.

Alan kokemus ei ole tarpeen, vaan asenne ja ennen kaikkea tekeminen ratkaisee.

Ota rohkeasti puhelin käteen ja soita tj. Jani Pomell 040 51 51 226 tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi jani.pomell@kiinteistomaailma.fi ja tule menestymään kanssamme!


Kiinteistömaailma Vallila
Excellence m2 Oy
Sturenkatu 29, 00510 Helsinki
 

HELSINKI MANNERHEIMINTIE: Myyntineuvottelija / kiinteistönvälittäjä

Haemme Mannerheimintien asuntomyymälän dynaamiseen joukkueeseemme kahta uutta myyjää. Arvostamme tekemistä, rohkeutta tarttua toimeen ja tavoitteellista toimintatapaa. Toiminta-alueemme on Helsinki painottuen  kantakaupungin asuntoihin.

Tarjoamme haasteellisen ja palkitsevan työn lisäksi kannustavat, kokeneet joukkuekaverit, erittäin kilpailukykyisen tulospalkkauksen, hyvät työsuhde- ja henkilökuntaedut sekä alan parhaan brändin tuoman edun.

Kiinteistömaailma I Manskun Kodit Oy on toiminut vuodesta 2005 ja olemme vakiinnuttaneet paikkamme Töölön asuntokaupan vahvana toimijana.

Koulutamme Sinut laillistetuksi kiinteistönvälittäjäksi työn ohessa oman koulutusjärjestelmämme, Kiinteistömaailma Akatemian kautta.

Alan kokemus ei ole tarpeen, vaan asenne, tahtotila ja ennen kaikkea tekeminen ratkaisevat.
 
Ota rohkeasti puhelin käteen ja soita tj. Jani Pomell 040 51 51 226 tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi jani.pomell@kiinteistomaailma.fi ja tule menestymään kanssamme!


Kiinteistömaailma Mannerheimintie
Manskun Kodit Oy LKV
Mannerheimintie 104, 00250 Helsinki
 

TAMPERE HÄMEENKATU 9: kiinteistönvälittäjiä

Tehtäviin kuuluu: Asuntojen hankinta- ja myyntityö sekä sidosryhmien kanssa tehtävä yhteistyö. Annamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestyä valtakunnallisessa Kiinteistömaailma-ketjussa. Saat myyntitiimimme täyden tuen, mahdollisuuden kehittää itseäsi ja lisäksi viihtyisän työympäristön uudessa modernissa myymälässämme ajanmukaisin työkaluin.

Odotamme sinulta: Aktiivista, joustavaa ja positiivista työskentelyotetta. Olet henkilönä innovatiivinen, avoin ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Tavoitteellinen, haasteita pelkäämätön myyntityö sekä aito asiakaspalveluhenkisyys on sinulle luontaista. Kiinteistönvälitysalan tutkinnot katsomme eduksi.

Työ alkaa: sopimuksen mukaan

Luottamukselliset yhteydenotot:

Kiinteistömaailma / Hämeenkatu 9

Lisätietoja toimitusjohtaja Jouni Perttala puh. 0500 630 547 tai
myyntijohtaja Timo Talvilaine puh. 050 543 7369
Lähetä hakemuksesi CV:n kera: tre.hameenkatu9@kiinteistomaailma.fi

ESPOO ISO OMENA / MATINKYLÄ: 2 kiinteistönvälittäjää

Tule meille töihin, meillä on sinulle paikka vapaana!

Vahvistamme menestyvää Ison Omenan/Matinkylän myyntitiimiämme kahdella edustajalla. Annamme Sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestyä valtakunnallisessa Kiinteistömaailma-ketjussa. Saat myyntitiimimme täyden tuen, positiivisen työympäristön, mukavat kollegat ja lisäksi viihtyisän ja vilkkaan työympäristön Isossa Omenassa.

Odotamme Sinulta: Olet valmis tekemään pitkäjänteistä ja peräänantamatonta työtä ammattitaitoisen myyntitiimimme jäsenenä. Alan kokemus eduksi.

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa: Kiinteistömaailma, Kauppakeskus Iso Omena | Matinkylän Kodit Oy LKV
Yrittäjä Robert Lindfors, Piispansilta 11, 02230 Espoo
Puh. 0400 606331
sähköposti: robert.lindfors@kiinteistomaailma.fi
 

HELSINKI PUNAVUORI: Myyntineuvottelija/Kiinteistönvälittäjä

Haemme Helsingin kantakaupunkiin asiakaspalvelun ja myynnin kokeneita ammattilaisia kiinteistönvälitystehtäviin.

Odotamme Sinulta                                                                                                                                             

Loistavien vuorovaikutustaitojesi avulla menestyt tässä nopeatempoisessa ja haastavassa asiantuntijamyyntitehtävässä. Vakuutat itsevarmuudella asiakkaasi ja pidät heistä erinomaisen hyvää huolta kodinvaihtoprosessin edetessä. Voitontahdollasi sekä iloisella ja reippaalla asenteellasi saat työssäsi tuloksia aikaan. Uuden asunnon ostaminen ja nykyisen asunnon myynti ovat lähes poikkeuksetta asiakkaan elämässä tärkeimpiä taloudellisia päätöksiä, joten luotettavuus ja pitkäjännitteisyys kuuluvat myös hyveisiisi. Sinulla on ajokortti.

Tarjoamme Sinulle                                                                                                                                                   

Sinulle on luvassa paljon mielekästä ja itsenäistä työtä mukavien asiakkaiden ja kollegojen parissa, viihtyisät ja nykyaikaiset työtilat trendikkään Punavuoren ytimessä, alan parhaat työvälineet sekä alallaan tunnetuimman toimijan Kiinteistömaailman tarjoamat mahdollisuudet kouluttautua ja edetä urallasi. Saat meillä perusteellisen valmennuksen tehtävääsi, joten kiinteistönvälitysalan kokemus ei ole välttämätön.

Kiinnostuitko? Toimi heti – soita ja vakuuta meidät persoonallasi!
Yhteydenotot: yrittäjä, tj. Petri Vauramo
p. 050 534 6464                                                     
Hakemukset ansioluetteloineen 10.3.2014 mennessä: petri.vauramo@kiinteistomaailma.fi

Kiinteistömaailma | Helsinki Punavuori       
Iso Roobertinkatu 17-19, 00120 Helsinki                                                                                                                        
 

HELSINKI ITÄINEN KANTAKAUPUNKI: Kiinteistönvälittäjä / Myyntipäällikkö

Kasvatamme ammattitaitoista ja tehokasta joukkoamme Helsingissä keskittyen Kallion, Kalasataman, Alppilan, Sörnäisten ja Hakaniemen alueisiin. Itäisessä kantakaupungissa on aina myytävää ja kauppa käy! Hyödy erinomaisesta myyntialueestamme!

Myymälämme on menestynyt Hakaniemessä jo yli 15 vuotta. Lokakuussa 2012 laajensimme toimintaamme ja avasimme uuden asuntomyymälän Sörnäisiin. Kahden myymälän voimin palvelemme sekä asunnonvaihtajia että rakennusliikkeitä. Kalasataman vapaarahoitteisesta uudistuotannosta 100% on meillä myynnissä!

Meillä on avoimia työpaikkoja sekä Hakaniemen, että Sörnäisten asuntomyymälässä.

Oletko sinä etsimämme kokenut ja aktiivinen kiinteistönvälittäjä tai innostava valmentaja, joka kykenee johtamaan omaa myyntitiimiään innostavasti?

Tehtäviisi kuuluu asunto- ja kiinteistökauppaan sekä vuokraukseen liittyvät asiakaspalvelutehtävät kuten toimeksiantojen hankinta, asuntojen esittely ja myynti. Halutessasi voit olla osa uudistuotannon myyntitiimiämme.
Myyntipäällikön tehtävässä johdat myös omaa myyntitiimiäsi tulosvastuullisesti.

Tarjoamme hyvät työkalut, laadukkaat materiaalit, vahvan brandin ja innostavan ympäristön tuloksen tekoon. Palkkauksemme on erittäin kilpailukykyinen.
Odotamme sinulta: Olet kokenut asunnon myyjä ja mielellään LKV-tutkinnon suorittanut.

Olet hyvä tyyppi, joka sopeutuu huumorintajuiseen ja dynaamiseen joukkoomme. Suhtaudut ennakkoluulottomasti uusiin ideoihin ja tapoihin toimia. Haluat kehittyä ja kehittää työympäristöäsi.Ajattelet yrittäjähenkisesti yritykseemme sitoutuen. Olet valmis tekemään pitkäjänteistä, peräänantamatonta työtä yhteistyössä Kiinteistömaailman muiden ammattilaisten kanssa.

Haluat ahkeruutesi ja menestyksesi näkyvän myös lompakossasi. Tähtäät siihen että olet alan parhaiten ansaitsevien 20% joukossa. Kerromme mielellämme kannustavasta palkkausmallistamme kun tapaamme.

Olet ulospäin suuntautunut ja kiinnostunut hakemaan asiakkaille parhaita mahdollisia ratkaisuja.

Tee meidät vakuuttuneeksi ja osoita tehokkuutesi soittamalla tai sähköpostiviestillä heti!

Tervetuloa menestymään kanssamme!
 
Työ alkaa: Heti / sopimuksen mukaan
Lisätietoja antaa:
 
Kallion Kodit Oy LKV
 
Yrittäjä Maiju Cederberg
Puhelin: 040-512 7039
maiju.cederberg@kiinteistomaailma.fi
 
Yrittäjä Christian Helin
Puhelin: 050-3236378
christian.helin@kiinteistomaailma.fi
 
Hakaniemen asuntomyymälä
Säästöpankinranta 2
00530 HELSINKI
 
Sörnäisten asuntomyymälä
Hämeentie 37
00500 HELSINKI

HELSINKI ETELÄ-HAAGA: Myyntineuvottelija / Kiinteistönvälittäjä

Olet joko kokenut kiinteistönvälitysalan ammattilainen tai asuntokaupoista kiinnostunut alanvaihtaja. Sinulla on vahva halu menestyä vaativassa myyntityössä sekä motivaatiota tehdä työtäsi pitkäjänteisesti ja peräänantamattomasti ammattitaitoisen myyntitiimimme jäsenenä. Ymmärrät asiakaspalvelun tärkeyden ja se näkyy päivittäisessä työnteossasi. Haastavat tilanteet ovat sinulle mahdollisuuksia, joista selviät hyvien vuorovaikutustaitojesi ansiosta, tavoitteenasi aina asiakkaan paras!

Tehtävään valitulle tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet menestyä valtakunnallisessa Kiinteistömaailma-ketjussa. Käytössämme ovat nykyaikaiset työvälineet, alan ensimmäinen ja laajimmin käytössä oleva Tarjouskauppa sekä Kiinteistömaailma Akatemian koulutus- ja valmennusmahdollisuudet. 

Työ on itsenäistä ja liikkuvaa, vaihtelevat työajat (myös iltaisin ja viikonloppuisin) vaativat sitoutumista, mutta suovat mahdollisuuden suunnitella omaa ajankäyttöä. Työn hoitaminen edellyttää omaa autoa. Työsuhde on vakituinen ja palkkausmuotona provisiopalkka, aloitusaika sopimuksen mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus CV:n kanssa osoitteeseen: seija.lammi@kiinteistomaailma.fi.

Lisätietoja:
Kiinteistömaailma Etelä-Haaga| LHK-Invest Oy
Kauppalantie 24, 00320 Helsinki
yrittäjä Seija Lammi puh. 044 731 6000

 

HELSINKI MALMI: 2 Kiinteistönvälittäjää / Myyntineuvottelijaa

Vahvistamme menestyvää myyntitiimiämme Malmilla kahdella alan ammattilaisella. Annamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestyä valtakunnallisessa Kiinteistömaailma-ketjussa. Saat myyntitiimimme täyden tuen, positiivisen työympäristön ja mukavat kollegat. Kauppa käy vilkkaana ja voit aloittaa työt vaikka heti! 

Edellytämme sinulla olevan alan kokemusta ja mahdollisesti olet myös suorittanut LKV:n tai muun kiinteistönvälitysalan tutkinnon. Lisäksi olet valmiste tekemään pitkäjänteistä ja peräänantamatonta työtä ammattitaitoisen myyntitiimimme jäsenenä.

Hakuaika päättyy 31.10.2013. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa
Kiinteistömaailma | Helsingin Ykköskiinteistöt Oy LKV
Kaupparaitti 13, 00700 Helsinki
yrittäjä Kirsi-Marja Johansson-Torvinen
puh. 040 594 8231
kirsi-marja.johansson@kiinteistomaailma.fi

HELSINKI KONALA: 2 Myyntineuvottelijaa/ Kiinteistönvälittäjää Länsi-Helsinkiin

Vahvistamme osaavaa myyntitiimiämme kahdella nälkäisellä tekijällä. Tarjoamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestyä valtakunnallisessa Kiinteistömaailma-ketjussa ja alueen markkinajohtajan palveluksessa huoneistojen- ja kiinteistöjen myynnissä. Saat lisäksi myyntitiimimme täyden tuen ja viihtyisän työympäristön.

Odotamme sinulta: Halua menestyä ja lujaa uskoa omiin kykyihisi kehittyä vaativalla kiinteistövälitysalalla huippuammattilaiseksi. Lisäksi olet valmis tekemään pitkäjänteistä ja peräänantamatonta työtä myyntitiimimme jäsenenä. Emme välttämättä edellytä Sinulla olevan alan kokemusta, jos kokemuksesi ja ominaisuutesi sopivat muuten tehtävään. Toivottavasti kiinnostuit ja otat yhteyttä. Iällä ja sukupuolella ei ole meille väliä, vaan sillä mikä on asenteesi ja halusi menestyä. Tehdään yhdessä töitä tulevan menestyksesi eteen!

Työ alkaa: heti / sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa:  Kiinteistömaailma | Länsi-Helsingin Huoneistot Oy
Tuomas Hinkkuri

yrittäjä, toimitusjohtaja
tuomas.hinkkuri@kiinteistomaailma.fi
puh. 040 565 2755 (suora)
puh. 010 622 4555 (myymälä)

Kauppakeskus Ristikko, Ajomiehentie 1
00390 HELSINKI