TÖIHIN KIINTEISTÖMAAILMAAN

Tunnetko luontaista kiinnostusta asuntoihin, rakentamiseen ja sisustamiseen? Haluatko vaikuttaa työsi laadulla ja määrällä omaan ansiotasoosi? Sopisitko ominaisuuksiltasi kodinvälittäjäksemme?

Välittäjiemme taustat ovat hyvinkin erilaisia. Tutustu kiinteistönvälittäjän monipuoliseen työnkuvaan, samalla tutustut Kiinteistömaailmaan ja Kiinteistömaailma Akatemiaan, uudenaikaiseen koulutusjärjestelmämme. Se tarjoaa mahdollisuuden sekä oppia ammattiin työn ohessa että suorittaa alan tärkeimmät tutkinnot.

Tällä hetkellä avoimet työpaikat löydät sivun alaosasta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan mihin tahansa Kiinteistömaailmaan, vaikka aktiivista hakua ei olisikaan päällä. Hyville tekijöille löytyy aina töitä!

Tutustu välittäjän työhön ja testaa itsesi»

 

Hyviä yrittäjiä tarvitaan

Kiinteistömaailma avaa uusia asuntomyymälöitä ympäri Suomen. Mikäli olet kiinnostunut yrittäjyydestä ketjussamme, ota yhteyttä varatoimitusjohtaja Erkki Heikkiseen p. 010 622 3014 tai erkki.heikkinen@kiinteistomaailma.fi

Tutustu yrittäjyyteen»

Lue yrittäjiemme uratarinoita»

 

AVOIMET TYÖPAIKAT

LOHJA: myyntineuvottelija / kiinteistönvälittäjä

Kiinteistömaailma Lohja Kauppakatu vahvistaa menestyvää myyntitiimiään yhdellä tai kahdella kiinteistönvälittäjällä / myyntineuvottelijalla. Ei ole väliä oletko jo alalla oleva tai vasta alalle aikova, tärkeintä on halu luoda menestyksellinen ura välitystehtävissä. Annamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestyä valtakunnallisessa Kiinteistömaailma-ketjussa. Saat myyntitiimimme täyden tuen, mukavat kollegat, koulutuksen työn ohella ja henkilökohtaisen sparrauksen, sekä kannustavan palkkauksen.

 
Odotamme sinulta myynnillistä ja aktiivista asennetta. Et halua olla vain hyvä, vaan paras! Tedostat että
rehellisyys, vahva työmoraali, henkilökohtainen vastuunkanto sekä halu auttaa muita ihmisiä ovat menestyksesi kulmakiviä. On myös tärkeää että olet valmis tekemään pitkäjänteistä ja peräänantamatonta työtä ammattitaitoisen tiimimme jäsenenä. Oma auto on välttämättömyys.
 
Työ alkaa: heti/sopimuksen mukaan/pvm
 
Lisätietoja antaa: Tea Lyytikäinen tea.lyytikainen@kiinteistomaailma.fi 
 

HELSINKI KALLIO: Kiinteistönvälittäjä

Yhdistimme Hakaniemen ja Sörnäisten asuntomyymälät yhdeksi upeaksi Kiinteistömaailma Kallioksi!

Haluatko sinä olla osana menestyksellistä ja mukavaa jengiämme? Meillä on tilaa vielä yhdelle!

Toimialueemme on Helsinki keskittyen Kallion, Kalasataman, Alppilan, Sörnäisten ja Hakaniemen ympäristöön. Itäisessä kantakaupungissa on aina myytävää ja kauppa käy! Hyödy erinomaisesta myyntialueestamme!

Tehtäviisi kuuluu asunto- ja kiinteistökauppaan sekä vuokraukseen liittyvät asiakaspalvelutehtävät kuten toimeksiantojen hankinta, asuntojen esittely ja myynti. Halutessasi voit olla osa uudistuotannon myyntitiimiämme.

Tarjoamme ensiluokkaiset työkalut, laadukkaat materiaalit, vahvan brandin ja innostavan ympäristön tuloksen tekoon. Palkkauksemme on erittäin kilpailukykyinen.

Sinulta odotamme että olet kokenut, ammattitaitoinen ja hyvän tuloksentekokyvyn omaava laillistettu kiinteistönvälittäjä?

Olet hyvä tyyppi, joka sopeutuu huumorintajuiseen ja dynaamiseen joukkoomme. 

Suhtaudut ennakkoluulottomasti uusiin ideoihin ja tapoihin toimia. Haluat kehittyä ja kehittää työympäristöäsi. Olet oma-aloitteinen ja pidät itsenäisestä työnteosta. 

Ajattelet yrittäjähenkisesti yritykseemme sitoutuen. Olet valmis tekemään pitkäjänteistä, peräänantamatonta työtä yhteistyössä Kiinteistömaailman muiden ammattilaisten kanssa. Ehkä olet halukas etenemään urallasi johtotehtäviin tai kiinnostut osaomistajuudesta yrityksessämme.

Haluat ahkeruutesi ja menestyksesi näkyvän myös lompakossasi. Tähtäät siihen että olet alan parhaiten ansaitsevien 20% joukossa. Kerromme mielellämme kannustavasta ja LKV-tutkintoa arvostavasta palkkausmallistamme kun tapaamme.

Olet ulospäin suuntautunut ja kiinnostunut hakemaan asiakkaille parhaita mahdollisia ratkaisuja. 

Tee meidät vakuuttuneeksi ja osoita tehokkuutesi soittamalla tai sähköpostiviestillä heti! 

Tervetuloa menestymään kanssamme!

 

Työ alkaa: Heti / sopimuksen mukaan

Lisätietoja antaa: 

Kallion Kodit Oy LKV
Yrittäjä Maiju Cederberg
Puhelin: 040-512 7039
maiju.cederberg@kiinteistomaailma.fi

Yrittäjä Christian Helin
Puhelin: 050-3236378
christian.helin@kiinteistomaailma.fi


Kiinteistömaailma Kallio
Hämeentie 37
00500 HELSINKI

HELSINKI, ETELÄ- / TAKA-TÖÖLÖ: Kaksi myyntineuvottelijaa

Haemme Taka-Töölön asuntomyymälän dynaamiseen joukkueeseemme kahta aktiivista, oma-aloitteista, reipasta, myyntihenkistä ja kunnianhimoista myyntineuvottelijaa. Toiminta-alueemme on koko Helsinki.

Olet jo kokenut välitysalan ammattilainen tai myyntihenkinen ja innokas oppimaan uuden mielenkiintoisen alan.
 
Tarjoamme haasteellisen ja palkitsevan työn lisäksi kannustavat ja iloiset työkaverit, erittäin kilpailukykyisen tulospalkkauksen, hyvät työsuhde- ja henkilökuntaedut sekä alan parhaat työvälineet.

Koulutamme Sinut laillistetuksi kiinteistönvälittäjäksi työn ohessa oman koulutusjärjestelmämme kautta.
 
Ota rohkeasti puhelin käteen ja soita tj. Jani Pomell 040 51 51 226 tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi jani.pomell@kiinteistomaailma.fi ja tule menestymään kanssamme!

 

Kiinteistömaailma Taka-Töölö

Manskun Kodit Oy LKV

Mannerheimintie 104, 00250 Helsinki

 

HELSINKI, VALLILA: Kaksi myyntineuvottelijaa

Haemme Vallilan asuntomyymälän dynaamiseen joukkueeseemme kahta aktiivista, oma-aloitteista, myyntihenkistä ja kunnianhimoista myyntineuvottelijaa. Toiminta-alueemme on koko Helsinki.

Tarjoamme haasteellisen ja palkitsevan työn lisäksi kannustavat ja iloiset työkaverit, erittäin kilpailukykyisen tulospalkkauksen, hyvät työsuhde- ja henkilökuntaedut sekä alan parhaan brändin.

Koulutamme Sinut laillistetuksi kiinteistönvälittäjäksi työn ohessa oman koulutusjärjestelmämme, Kiinteistömaailma Akatemian kautta.

Alan kokemus ei ole tarpeen, vaan asenne ja tahtotila ratkaisevat.
 
Ota rohkeasti puhelin käteen ja soita tj. Jani Pomell 040 51 51 226 tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi jani.pomell@kiinteistomaailma.fi ja tule menestymään kanssamme!

 

Kiinteistömaailma Vallila

Excellence m² Oy LKV

Sturenkatu 29, 00510 Helsinki

ESPOO/LAAKSOLAHTI: Kiinteistönvälittäjä

Kiinteistömaailma Laaksolahti hakee huippumyyjää töihin moderniin asuntomyymäläämme. Aikaisempi tuloksellinen työkokemuksesi voi olla myös toimialan ulkopuolelta myyntitehtävistä. Annamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestyä valtakunnallisessa Kiinteistömaailma-ketjussa.

Saat myyntitiimimme täyden tuen, koulutuksen työn ohella ja henkilökohtaisen sparrauksen, mahdollisuuden edetä uralla ja erittäin kannustavan palkkauksen konsernietuineen. Vuonna 2013 avattu Kauppakeskus Lähdekeskus tarjoaa viihtyisän työympäristön palveluineen. Käytössäsi on Suomen nykyaikaisimmat työvälineet.

Odotamme sinulta myynnillistä ja aktiivista asennetta. Keskinkertaiset tulokset eivät tyydytä sinua vaan asetat tavoitteesi korkeammalle. Tiedostat että rehellisyys, vahva työmoraali, henkilökohtainen vastuunkanto sekä halu auttaa muita ihmisiä ovat menestyksesi kulmakiviä. Toimit hyvin upean ja yhteen hiileen puhaltavan tiimimme jäsenenä.

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Lisätietoja antaa: Kiinteistömaailma | Kotikierros Oy LKV
yrittäjä Marko Suutarinen, Lähderannantie 22, 02720 ESPOO
Puh. 050 535 5191
sähköposti: marko.suutarinen@kiinteistomaailma.fi
 

VANTAA TIKKURILA: Kiinteistönvälittäjä

Tikkurilassa on mahdollisuus menestyä, todistettavasti


TYÖTEHTÄVÄN NIMI: KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ/MYYNTINEUVOTTELIJA

Sinä kiinteistönvälityksen ammattilainen, joka koet palavan halun tehdä tulosta kanssamme, sinulle on nyt paikka avoinna. Olet omimmillasi asiakkaiden kohtaamisessa ja sinulla on kyky ja halu löytää ratkaisuja asiakkaiden moninaisissa asumis- ja elämäntilanteissa. Sinulla on talous tasapainossa ja valmiudet joustavaan työaikaan sekä auto käytettävissäsi.
 
Kiinteistömaailma on Vantaalla johtava kiinteistönvälitysliike. Tikkurilassa myymälässämme on 11 ammattilaista ja vapaa paikka odottaa Sinua. Tarjoamme loistavan mahdollisuuden menestyä ison ketjun tuella.
 
Työn voit aloittaa sopimuksen mukaan.
 
Ole pikaisesti yhteydessä toimitusjohtaja Marja-Liisa Pyynöseen p. 040 5899 377, marja-liisa.pyynonen@kiinteistomaailma.fi. Kiinteistömaailma | Asuntovantaa Oy LKV, Peltolantie 2, 01300 Vantaa
 

HELSINKI HERTTONIEMI: Kiinteistönvälittäjä / myyntineuvottelija

Vahvistamme menestyvää myyntitiimiämme kahdella myynnin ammattilaisella. Olemme vakiinnuttaneet asemamme alueen asiantuntijana ja vankkana yhteistyökumppanina lähes 15 vuoden menestyksekkäällä historiallamme. Asuntomyymälämme sijaitsee keskeisellä liikepaikalla Herttoniemessä Megahertsin kauppakeskuksessa. 

Tarjoamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestyä valtakunnallisessa Kiinteistömaailma-ketjussa. Yksilöllinen myynnin johtaminen, kilpailukykyiset edut ja työskentely huipputiimissä antavat parhaan mahdollisen kasvupohjan urallesi. Annamme sinulle täyden tuen, mukavat kollegat sekä myönteisen ja viihtyisän työympäristön. Ketjussamme sinulla on mahdollisuus kouluttautua ja oppia koko ajan lisää kiehtovasta alastamme. Alueemme on kasvava ja kehittyvä, ja asuntokauppa ympäristössämme käy vilkkaana. Liiketoimintamme on kasvuhakuista ja taloutemme on kunnossa. Asiakastieto on myöntänyt yrityksellemme Suomen Vahvimmat –platinasertifikaatin osoituksena korkean luottoluokituksen saavuttamisesta.
 
Tyytyväinen asiakas on kaiken toimintamme tavoite ja jokaisen onnistuneen asuntokaupan takana on osaava ja luotettava välittäjä. Jos asiakaspalvelu on sydäntäsi lähellä, haluat kuunnella ihmistä ja auttaa häntä elämän ehkä tärkeimmässä kaupassa, olet etsimämme. Jos teet työtä peräänantamattomalla sitkeydellä, myönteisellä asenteella ja tuot persoonallasi sykettä tiimiimme, sinulla saattaa olla vihreä sydän. Sanomattakin on selvää, että hallitset oman ajankäyttösi, kykenet sietämään painetta ja haluat luoda menestystä yhtenä tiimin jäsenenä. Työmme on haastavaa mutta myös palkitsevaa. Jos kiinnostuit, ota yhteys jo tänään!

Työ alkaa: sopimuksen mukaan syksyllä 2014

Luottamukselliset yhteydenotot: Kiinteistömaailma | Asuntoherttua Oy LKV
yrittäjä, tj Carita Piippo, Insinöörinkatu 2, 00880 Helsinki. 

Puh. 0500 814664, sähköposti: carita.piippo@kiinteistomaailma.fi
 

HELSINKI VIIKKI: Kiinteistönvälittäjä / myyntineuvottelija

Vahvistamme menestyvää myyntitiimiämme kahdella myynnin ammattilaisella. Kodikas, viime vuonna avattu asuntomyymälämme sijaitsee keskeisellä liikepaikalla Viikin Prismaa vastapäätä. Olemme jo lyhyen historiamme aikana saavuttaneet merkittävän aseman alueen luotettavana osaajana.

Tarjoamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestyä valtakunnallisessa Kiinteistömaailma-ketjussa. Yksilöllinen myynnin johtaminen, kilpailukykyiset edut ja työskentely huipputiimissä antavat parhaan mahdollisen kasvupohjan urallesi. Annamme sinulle täyden tuen, mukavat kollegat sekä myönteisen ja viihtyisän työympäristön. Ketjussamme sinulla on mahdollisuus kouluttautua ja oppia koko ajan lisää kiehtovasta alastamme. Alueemme on kasvava ja kehittyvä, ja asuntokauppa ympäristössämme käy vilkkaana. Liiketoimintamme on kasvuhakuista ja taloutemme on kunnossa. Asiakastieto on myöntänyt yrityksellemme Suomen Vahvimmat –platinasertifikaatin osoituksena korkean luottoluokituksen saavuttamisesta.
 
Tyytyväinen asiakas on kaiken toimintamme tavoite ja jokaisen onnistuneen asuntokaupan takana on osaava ja luotettava välittäjä. Jos asiakaspalvelu on sydäntäsi lähellä, haluat kuunnella ihmistä ja auttaa häntä elämän ehkä tärkeimmässä kaupassa, olet etsimämme. Jos teet työtä peräänantamattomalla sitkeydellä, myönteisellä asenteella ja tuot persoonallasi sykettä tiimiimme, sinulla saattaa olla vihreä sydän. Sanomattakin on selvää, että hallitset oman ajankäyttösi, kykenet sietämään painetta ja haluat luoda menestystä yhtenä tiimin jäsenenä. Työmme on haastavaa  mutta myös palkitsevaa. Jos kiinnostuit, ota yhteys jo tänään!

Työ alkaa: sopimuksen mukaan syksyllä 2014

Luottamukselliset yhteydenotot: Kiinteistömaailma | Asuntoherttua Oy LKV
yrittäjä, tj Carita Piippo, Viikinportti 2, 00790 Helsinki. 

Puh. 0500 814664, sähköposti: carita.piippo@kiinteistomaailma.fi
 

RIIHIMÄKI: Kiinteistönvälittäjä / myyntineuvottelija

Kasvatamme ammattitaitoista ja tehokasta joukkoamme Riihimäellä. Talousalueellamme on aina myytävää ja kauppa käy. Hyödy erinomaisesta myyntialueestamme.

Myymälämme on menestynyt Riihimäellä jo yli 22 vuotta. Oletko sinä etsimämme kokenut ja aktiivinen kiinteistönvälittäjä? 
 
Tehtäviisi kuuluu asunto- ja kiinteistökauppaan sekä vuokraukseen liittyvät asiakaspalvelutehtävät kuten toimeksiantojen hankinta, asuntojen esittely ja myynti. 
Tarjoamme hyvät työkalut, laadukkaat materiaalit, vahvan brändin ja innostavan ympäristön tuloksen tekoon. Odotamme sinulta: Olet kokenut asunnon myyjä ja mielellään LKV-tutkinnon suorittanut. Voit olla myös alan vaihtaja, jos sinulla on näyttö menestyksellisestä myyntityöstä.
 
Olet hyvä tyyppi, joka sopeutuu huumorintajuiseen ja dynaamiseen joukkoomme. Suhtaudut ennakkoluulottomasti uusiin ideoihin ja tapoihin toimia. Haluat kehittyä ja kehittää työympäristöäsi. Ajattelet yrittäjähenkisesti yritykseemme sitoutuen. Olet valmis tekemään pitkäjänteistä, peräänantamatonta työtä yhteistyössä Kiinteistömaailman muiden ammattilaisten kanssa. 
 
Olet ulospäin suuntautunut ja kiinnostunut hakemaan asiakkaille parhaita mahdollisia ratkaisuja. 
 
Tee meidät vakuuttuneeksi ja osoita tehokkuutesi soittamalla tai sähköpostiviestillä heti. 
 
Tervetuloa menestymään kanssamme!
 
Työ alkaa: Heti / sopimuksen mukaan
 
Lisätietoja antaa: 
Kiinteistömaailma | Asuntopalvelu Sainio Oy 
Keskuskatu 13, 11100 Riihimäki 
Maire Sainio, yrittäjä, Tj., puh. 0400 484 998
maire.sainio@kiinteistomaailma.fi 
 

HELSINKI ITÄKESKUS: Kiinteistönvälittäjä / Myyntineuvottelija

Kasvatamme ammattitaitoista ja arvostettua tiimiämme kiinteistönvälittäjällä tai myyntineuvottelijalla.

Asuntomyymälämme sijaitsee hyvällä liikepaikalla Itäkeskuksessa. Teemme monipuolista kauppaa niin osakehuoneistoilla, kiinteistöillä kuin uudiskodeillakin Helsingissä ja Sipoossa. Tarjoamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestyä valtakunnallisessa Kiinteistömaailma-ketjussa.

Annamme täyden tuen, mukavat kollegat ja positiivisen työympäristön. Itä-Helsinki kehittyy ja kasvaa, kauppa käy vilkkaasti. Liiketoimintamme on hyvässä kasvussa ja taloutemme on kunnossa (AAA) ja Kauppalehti tunnusti meitä Menestyjä-yrityksen maininnalla.

Onnistuneen asuntokaupan takana on osaava välittäjä. Meillä on vain yksi tavoite - tyytyväinen asiakas! Onko sinulla myyjän sielu ja haluatko työskennellä kotien parissa? Onko sinulla jo alan kokemusta tai oletko muutoin myyntityöstä kiinnostunut? Tarjoamme sinulle haastavan ja palkitsevan työn sekä tuloksiin sidotun palkan.

Työssä menestyäksesi omaat vahvan organisointikyvyn ja olet taitava ajanhallinnassa, halun aktiiviseen uusasiakashankintaan, paineensietokyvyn, palveluasenteen sekä olet yhteistyökykyinen. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn asiakkaidemme parissa kasvavassa organisaatiossa. Ajokortti on välttämätön. Kiinteistömaailman oma tehokas koulutusjärjestelmä ja alan parhaat työvälineet tarjoavat Sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestykseen.

Työ alkaa: sopimuksen mukaan.

Luottamukselliset yhteydenotot:
Kiinteistömaailma | Asuntovirtaus Oy
Tallinnanaukio 6, 00930 Helsinki
yrittäjä, tj, Marko Välimäki, puh. 050 588 0005
sähköposti: marko.valimaki@kiinteistomaailma.fi

 

LAPPEENRANTA VALTAKATU 38: Kiinteistönvälittäjä / myyntineuvottelija

Kiinteistömaailma Tehonelikko kehittyy, joten haemme nyt tehokkaaseen joukkoomme

1-2 kiinteistönvälittäjää/myyntineuvottelijaa

Olet oma-aloitteinen ja aikaansaava yli 30 -vuotias. Omaat hyvät neuvottelu- ja myyntitaidot. Olet haasteita pelkäämätön ja sosiaaliset taidot kuuluvat hyveisiisi. Oletpa sitten jo kannuksesi hankkinut tai tunnet soveltuvasi kiinteistönvälittäjän tehtäviin niin saatat olla etsimämme henkilö osaavaan tiimiimme. Me tarjoamme sinulle haasteellisen ja palkitsevan työn sekä tuloksiin sidotun palkan. Työ alkaa heti/sopimuksen mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset tulee lähettää:
laura.segerman@kiinteistomaailma.fi

tai postitse

Laura Segerman
Kiinteistömaailma Tehonelikko Oy LKV
Valtakatu 38, 53100 Lappeenranta

Lisätietoja työstä:
Laura Segerman, yrittäjä LKV
p 040 304 4444 tai laura.segerman@kiinteistomaailma.fi

 

HELSINKI ETELÄ-HAAGA: Myyntineuvottelija / Kiinteistönvälittäjä

Olet joko kokenut kiinteistönvälitysalan ammattilainen tai asuntokaupoista kiinnostunut alanvaihtaja. Sinulla on vahva halu menestyä vaativassa myyntityössä sekä motivaatiota tehdä työtäsi pitkäjänteisesti ja peräänantamattomasti ammattitaitoisen myyntitiimimme jäsenenä. Ymmärrät asiakaspalvelun tärkeyden ja se näkyy päivittäisessä työnteossasi. Haastavat tilanteet ovat sinulle mahdollisuuksia, joista selviät hyvien vuorovaikutustaitojesi ansiosta, tavoitteenasi aina asiakkaan paras!

Tehtävään valitulle tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet menestyä valtakunnallisessa Kiinteistömaailma-ketjussa. Käytössämme ovat nykyaikaiset työvälineet, alan ensimmäinen ja laajimmin käytössä oleva Tarjouskauppa sekä Kiinteistömaailma Akatemian koulutus- ja valmennusmahdollisuudet. 

Työ on itsenäistä ja liikkuvaa, vaihtelevat työajat (myös iltaisin ja viikonloppuisin) vaativat sitoutumista, mutta suovat mahdollisuuden suunnitella omaa ajankäyttöä. Työn hoitaminen edellyttää omaa autoa. Työsuhde on vakituinen ja palkkausmuotona provisiopalkka, aloitusaika sopimuksen mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus CV:n kanssa osoitteeseen: seija.lammi@kiinteistomaailma.fi.

Lisätietoja:
Kiinteistömaailma Etelä-Haaga| LHK-Invest Oy
Kauppalantie 24, 00320 Helsinki
yrittäjä Seija Lammi puh. 044 731 6000

 

HELSINKI MALMI: 2 Kiinteistönvälittäjää / Myyntineuvottelijaa

Vahvistamme menestyvää myyntitiimiämme Malmilla kahdella alan ammattilaisella. Annamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestyä valtakunnallisessa Kiinteistömaailma-ketjussa. Saat myyntitiimimme täyden tuen, positiivisen työympäristön ja mukavat kollegat. Kauppa käy vilkkaana ja voit aloittaa työt vaikka heti! 

Edellytämme sinulla olevan alan kokemusta ja mahdollisesti olet myös suorittanut LKV:n tai muun kiinteistönvälitysalan tutkinnon. Lisäksi olet valmiste tekemään pitkäjänteistä ja peräänantamatonta työtä ammattitaitoisen myyntitiimimme jäsenenä.

Hakuaika päättyy 31.10.2013. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa
Kiinteistömaailma | Helsingin Ykköskiinteistöt Oy LKV
Kaupparaitti 13, 00700 Helsinki
yrittäjä Kirsi-Marja Johansson-Torvinen
puh. 040 594 8231
kirsi-marja.johansson@kiinteistomaailma.fi