TÖIHIN KIINTEISTÖMAAILMAAN

Tunnetko luontaista kiinnostusta asuntoihin, rakentamiseen ja sisustamiseen? Haluatko vaikuttaa työsi laadulla ja määrällä omaan ansiotasoosi? Sopisitko ominaisuuksiltasi kodinvälittäjäksemme?

Välittäjiemme taustat ovat hyvinkin erilaisia. Tutustu kiinteistönvälittäjän monipuoliseen työnkuvaan, samalla tutustut Kiinteistömaailmaan ja Kiinteistömaailma Akatemiaan, uudenaikaiseen koulutusjärjestelmämme. Se tarjoaa mahdollisuuden sekä oppia ammattiin työn ohessa että suorittaa alan tärkeimmät tutkinnot.

Tällä hetkellä avoimet työpaikat löydät sivun alaosasta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan mihin tahansa Kiinteistömaailmaan, vaikka aktiivista hakua ei olisikaan päällä. Hyville tekijöille löytyy aina töitä!

Tutustu välittäjän työhön ja testaa itsesi»

 

Hyviä yrittäjiä tarvitaan

Kiinteistömaailma avaa uusia asuntomyymälöitä ympäri Suomen. Mikäli olet kiinnostunut yrittäjyydestä ketjussamme, ota yhteyttä varatoimitusjohtaja Erkki Heikkiseen p. 010 622 3014 tai erkki.heikkinen@kiinteistomaailma.fi

Tutustu yrittäjyyteen»

Lue yrittäjiemme uratarinoita»

 

AVOIMET TYÖPAIKAT

VANTAA TIKKURILA: Kiinteistönvälittäjä

Tikkurilassa on mahdollisuus menestyä, todistettavasti


TYÖTEHTÄVÄN NIMI: KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ/MYYNTINEUVOTTELIJA

Sinä kiinteistönvälityksen ammattilainen, joka koet palavan halun tehdä tulosta kanssamme, sinulle on nyt paikka avoinna. Olet omimmillasi asiakkaiden kohtaamisessa ja sinulla on kyky ja halu löytää ratkaisuja asiakkaiden moninaisissa asumis- ja elämäntilanteissa. Sinulla on talous tasapainossa ja valmiudet joustavaan työaikaan sekä auto käytettävissäsi.
 
Kiinteistömaailma on Vantaalla johtava kiinteistönvälitysliike. Tikkurilassa myymälässämme on 11 ammattilaista ja vapaa paikka odottaa Sinua. Tarjoamme loistavan mahdollisuuden menestyä ison ketjun tuella.
 
Työn voit aloittaa sopimuksen mukaan.
 
Ole pikaisesti yhteydessä toimitusjohtaja Marja-Liisa Pyynöseen p. 040 5899 377, marja-liisa.pyynonen@kiinteistomaailma.fi. Kiinteistömaailma | Asuntovantaa Oy LKV, Peltolantie 2, 01300 Vantaa
 

HELSINKI HERTTONIEMI: Kiinteistönvälittäjä / myyntineuvottelija

Vahvistamme menestyvää myyntitiimiämme kahdella myynnin ammattilaisella. Olemme vakiinnuttaneet asemamme alueen asiantuntijana ja vankkana yhteistyökumppanina lähes 15 vuoden menestyksekkäällä historiallamme. Asuntomyymälämme sijaitsee keskeisellä liikepaikalla Herttoniemessä Megahertsin kauppakeskuksessa. 

Tarjoamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestyä valtakunnallisessa Kiinteistömaailma-ketjussa. Yksilöllinen myynnin johtaminen, kilpailukykyiset edut ja työskentely huipputiimissä antavat parhaan mahdollisen kasvupohjan urallesi. Annamme sinulle täyden tuen, mukavat kollegat sekä myönteisen ja viihtyisän työympäristön. Ketjussamme sinulla on mahdollisuus kouluttautua ja oppia koko ajan lisää kiehtovasta alastamme. Alueemme on kasvava ja kehittyvä, ja asuntokauppa ympäristössämme käy vilkkaana. Liiketoimintamme on kasvuhakuista ja taloutemme on kunnossa. Asiakastieto on myöntänyt yrityksellemme Suomen Vahvimmat –platinasertifikaatin osoituksena korkean luottoluokituksen saavuttamisesta.
 
Tyytyväinen asiakas on kaiken toimintamme tavoite ja jokaisen onnistuneen asuntokaupan takana on osaava ja luotettava välittäjä. Jos asiakaspalvelu on sydäntäsi lähellä, haluat kuunnella ihmistä ja auttaa häntä elämän ehkä tärkeimmässä kaupassa, olet etsimämme. Jos teet työtä peräänantamattomalla sitkeydellä, myönteisellä asenteella ja tuot persoonallasi sykettä tiimiimme, sinulla saattaa olla vihreä sydän. Sanomattakin on selvää, että hallitset oman ajankäyttösi, kykenet sietämään painetta ja haluat luoda menestystä yhtenä tiimin jäsenenä. Työmme on haastavaa mutta myös palkitsevaa. Jos kiinnostuit, ota yhteys jo tänään!

Työ alkaa: sopimuksen mukaan syksyllä 2014

Luottamukselliset yhteydenotot: Kiinteistömaailma | Asuntoherttua Oy LKV
yrittäjä, tj Carita Piippo, Insinöörinkatu 2, 00880 Helsinki. 

Puh. 0500 814664, sähköposti: carita.piippo@kiinteistomaailma.fi
 

HELSINKI VIIKKI: Kiinteistönvälittäjä / myyntineuvottelija

Vahvistamme menestyvää myyntitiimiämme kahdella myynnin ammattilaisella. Kodikas, viime vuonna avattu asuntomyymälämme sijaitsee keskeisellä liikepaikalla Viikin Prismaa vastapäätä. Olemme jo lyhyen historiamme aikana saavuttaneet merkittävän aseman alueen luotettavana osaajana.

Tarjoamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestyä valtakunnallisessa Kiinteistömaailma-ketjussa. Yksilöllinen myynnin johtaminen, kilpailukykyiset edut ja työskentely huipputiimissä antavat parhaan mahdollisen kasvupohjan urallesi. Annamme sinulle täyden tuen, mukavat kollegat sekä myönteisen ja viihtyisän työympäristön. Ketjussamme sinulla on mahdollisuus kouluttautua ja oppia koko ajan lisää kiehtovasta alastamme. Alueemme on kasvava ja kehittyvä, ja asuntokauppa ympäristössämme käy vilkkaana. Liiketoimintamme on kasvuhakuista ja taloutemme on kunnossa. Asiakastieto on myöntänyt yrityksellemme Suomen Vahvimmat –platinasertifikaatin osoituksena korkean luottoluokituksen saavuttamisesta.
 
Tyytyväinen asiakas on kaiken toimintamme tavoite ja jokaisen onnistuneen asuntokaupan takana on osaava ja luotettava välittäjä. Jos asiakaspalvelu on sydäntäsi lähellä, haluat kuunnella ihmistä ja auttaa häntä elämän ehkä tärkeimmässä kaupassa, olet etsimämme. Jos teet työtä peräänantamattomalla sitkeydellä, myönteisellä asenteella ja tuot persoonallasi sykettä tiimiimme, sinulla saattaa olla vihreä sydän. Sanomattakin on selvää, että hallitset oman ajankäyttösi, kykenet sietämään painetta ja haluat luoda menestystä yhtenä tiimin jäsenenä. Työmme on haastavaa  mutta myös palkitsevaa. Jos kiinnostuit, ota yhteys jo tänään!

Työ alkaa: sopimuksen mukaan syksyllä 2014

Luottamukselliset yhteydenotot: Kiinteistömaailma | Asuntoherttua Oy LKV
yrittäjä, tj Carita Piippo, Viikinportti 2, 00790 Helsinki. 

Puh. 0500 814664, sähköposti: carita.piippo@kiinteistomaailma.fi
 

TAMPERE LIELAHTI: Kiinteistönvälittäjä

Vahvistamme menestyvää Tampereen/Lielahden myyntitiimiämme kahdella alan ammattilaisella. Annamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestyä valtakunnallisessa Kiinteistömaailma-ketjussa. Saat myyntitiimimme täyden tuen, positiivisen työympäristön, mukavat kollegat ja lisäksi viihtyisän työympäristön. Voit aloittaa työt vaikka heti!
 
Odotamme sinulta: Edellytämme sinulla olevan alan kokemusta ja mahdollisesti olet myös suorittanut LKV:n tai muun kiinteistönvälitysalan tutkinnon. Lisäksi olet valmis tekemään pitkäjänteistä ja peräänantamatonta työtä ammattitaitoisen myyntitiimimme jäsenenä.
 
Työ alkaa: heti/sopimuksen mukaan

Lisätietoja antaa: Kiinteistömaailma | Asuntopalvelu Lampi Oy LKV yrittäjä Timo Lampi, Taninkatu 2, 33400 Tampere Puh. 050 597 1550 sähköposti: timo.lampi@kiinteistomaailma.fi

RIIHIMÄKI: Kiinteistönvälittäjä / myyntineuvottelija

Kasvatamme ammattitaitoista ja tehokasta joukkoamme Riihimäellä. Talousalueellamme on aina myytävää ja kauppa käy. Hyödy erinomaisesta myyntialueestamme.

Myymälämme on menestynyt Riihimäellä jo yli 22 vuotta. Oletko sinä etsimämme kokenut ja aktiivinen kiinteistönvälittäjä? 
 
Tehtäviisi kuuluu asunto- ja kiinteistökauppaan sekä vuokraukseen liittyvät asiakaspalvelutehtävät kuten toimeksiantojen hankinta, asuntojen esittely ja myynti. 
Tarjoamme hyvät työkalut, laadukkaat materiaalit, vahvan brändin ja innostavan ympäristön tuloksen tekoon. Odotamme sinulta: Olet kokenut asunnon myyjä ja mielellään LKV-tutkinnon suorittanut. Voit olla myös alan vaihtaja, jos sinulla on näyttö menestyksellisestä myyntityöstä.
 
Olet hyvä tyyppi, joka sopeutuu huumorintajuiseen ja dynaamiseen joukkoomme. Suhtaudut ennakkoluulottomasti uusiin ideoihin ja tapoihin toimia. Haluat kehittyä ja kehittää työympäristöäsi. Ajattelet yrittäjähenkisesti yritykseemme sitoutuen. Olet valmis tekemään pitkäjänteistä, peräänantamatonta työtä yhteistyössä Kiinteistömaailman muiden ammattilaisten kanssa. 
 
Olet ulospäin suuntautunut ja kiinnostunut hakemaan asiakkaille parhaita mahdollisia ratkaisuja. 
 
Tee meidät vakuuttuneeksi ja osoita tehokkuutesi soittamalla tai sähköpostiviestillä heti. 
 
Tervetuloa menestymään kanssamme!
 
Työ alkaa: Heti / sopimuksen mukaan
 
Lisätietoja antaa: 
Kiinteistömaailma | Asuntopalvelu Sainio Oy 
Keskuskatu 13, 11100 Riihimäki 
Maire Sainio, yrittäjä, Tj., puh. 0400 484 998
maire.sainio@kiinteistomaailma.fi 
 

VANTAA MARTINLAAKSO & MYYRMÄKI: Myyntineuvottelija / kiinteistönvälittäjä

Tehtäviin kuuluu: Asuntojen välitystyö työpaikassa jossa varmasti viihdyt. Tarjolla myös mahtavat koulutusmahdollisuudet työpaikan lisäksi. Myymälämme sijaitsevat Vantaan Myyrmäessä ja Martinlaaksossa.


Odotamme sinulta: Haluamme ammattitaitoiseen joukkoomme henkilöitä joilla jo on LKV-tutkinto suoritettuna sekä aivan uusia alalle aikovia tai siellä jo hetken olleita, joilla välittämisen taito on verissä. Etsimme Sinua jolla on uteliaan innokas asenne asiakaspalveluun sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Alueen asiantuntemus on eduksi.

Työ alkaa: heti/sopimuksen mukaan

Lisätietoja antaa: Kiinteistömaailma | Myyrmäen Kodit Oy LKV, 
Liesikuja 4, 01600 Vantaa
Anne-Mari Gündem puh. 050 328 3211, anne-mari.gundem@kiinteistomaailma.fi
 

 

ESPOO ISO OMENA: 2 kiinteistönvälittäjää

Tule meille töihin, meillä on sinulle paikka vapaana! 

Vahvistamme menestyvää Ison Omenan/Matinkylän myyntitiimiämme kahdella edustajalla. Annamme Sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestyä valtakunnallisessa Kiinteistömaailma-ketjussa. Saat myyntitiimimme täyden tuen, positiivisen työympäristön, mukavat kollegat ja lisäksi viihtyisän ja vilkkaan työympäristön Isossa Omenassa.
 
Odotamme Sinulta: Alan kokemusta! Olet valmis tekemään pitkäjänteistä ja peräänantamatonta työtä ammattitaitoisen myyntitiimimme jäsenenä. 
 
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan/heti.
Lisätietoja antaa: Kiinteistömaailma, Kauppakeskus Iso Omena | Matinkylän Kodit Oy LKV
Yrittäjä Robert Lindfors, Piispansilta 11, 02230 Espoo
Puh. 0400 606331
sähköposti: robert.lindfors@kiinteistomaailma.fi
 

HELSINKI ULLANLINNA: Kiinteistönvälittäjä / myyntineuvottelija

Haluatko menestyä! Vahvistamme huipputiimiämme Ullanlinnan Tehtaankadun asuntomyymälässä yhdellä kiinteistönvälittäjällä ja yhdellä myyntineuvottelijalla. Olemme vakiinnuttaneet asemamme alueen asiantuntijana ja vankkana yhteistyökumppanina yli 15 vuoden menestyksekkäällä historiallamme. Meidät on palkittu mm. Kiinteistömaailman parhaista asiakaspalautteista!

 
Tarjoamme alan kokemusta omaavalle innokkaalle kiinteistönvälittäjälle/myyntineuvottelijalle erinomaiset mahdollisuudet menestyä markkinajohtajaketjussa. Meillä on loistava ja yhteistyökykyinen myyntitiimi, inspiroiva miljöö ja kannustava ja motivoiva ilmapiiri. Uusi menestyjä otetaan porukkaamme innolla vastaan.
 
Odotamme että sinulla on jo kokemusta alalta, suhtaudut työhösi vakavasti ja olet valmis tekemään pitkäjänteistä ja peräänantamatonta työtä ammattitaitoisen myyntitiimimme yhtenä jäsenenä. Menestyksessäsi on vain taivas kattona. Opitut ominaisuutesi täyttävät alan kriteerit ja mikä tärkeintä – asenteesi on innokas ja positiivinen!
 
Työ alkaa: sopimuksen mukaan. 

Luottamukselliset yhteydenotot: 

Kiinteistömaailma | Ullanlinnan Kodit Oy LKV
Tehtaankatu 24, 00140 HELSINKI
Maarit Pietarila, yrittäjä, tj, 050 386 6690
maarit.pietarila@kiinteistomaailma.fi 

TAI Jaana Sammalisto, liiketoimintajoht., LKV,LVV, 050 306 0716
 

HELSINKI ITÄKESKUS: Kiinteistönvälittäjä / Myyntineuvottelija

Kasvatamme ammattitaitoista ja arvostettua tiimiämme kiinteistönvälittäjällä tai myyntineuvottelijalla.

Asuntomyymälämme sijaitsee hyvällä liikepaikalla Itäkeskuksessa. Teemme monipuolista kauppaa niin osakehuoneistoilla, kiinteistöillä kuin uudiskodeillakin Helsingissä ja Sipoossa. Tarjoamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestyä valtakunnallisessa Kiinteistömaailma-ketjussa.

Annamme täyden tuen, mukavat kollegat ja positiivisen työympäristön. Itä-Helsinki kehittyy ja kasvaa, kauppa käy vilkkaasti. Liiketoimintamme on hyvässä kasvussa ja taloutemme on kunnossa (AAA) ja Kauppalehti tunnusti meitä Menestyjä-yrityksen maininnalla.

Onnistuneen asuntokaupan takana on osaava välittäjä. Meillä on vain yksi tavoite - tyytyväinen asiakas! Onko sinulla myyjän sielu ja haluatko työskennellä kotien parissa? Onko sinulla jo alan kokemusta tai oletko muutoin myyntityöstä kiinnostunut? Tarjoamme sinulle haastavan ja palkitsevan työn sekä tuloksiin sidotun palkan.

Työssä menestyäksesi omaat vahvan organisointikyvyn ja olet taitava ajanhallinnassa, halun aktiiviseen uusasiakashankintaan, paineensietokyvyn, palveluasenteen sekä olet yhteistyökykyinen. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn asiakkaidemme parissa kasvavassa organisaatiossa. Ajokortti on välttämätön. Kiinteistömaailman oma tehokas koulutusjärjestelmä ja alan parhaat työvälineet tarjoavat Sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestykseen.

Työ alkaa: sopimuksen mukaan.

Luottamukselliset yhteydenotot:
Kiinteistömaailma | Asuntovirtaus Oy
Tallinnanaukio 6, 00930 Helsinki
yrittäjä, tj, Marko Välimäki, puh. 050 588 0005
sähköposti: marko.valimaki@kiinteistomaailma.fi

 

ESPOONLAHTI: Kiinteistönvälittäjiä

Kiinteistömaailma Espoonlahti, Vuoden asuntomyymälä ja alueensa markkinajohtaja hakee myynnin ammattilaisia joukkueeseensa Kauppakeskus Lippulaivaan. Kokenut joukkueemme tarvitsee sinua ja sinä tarvitset kehittyvänä myynnin huipputekijänä joukkuettamme. Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden voimakkaasti kasvavalla alueella yli 50.000 asukkaan Espoonlahdessa.

Olet hakemamme henkilö, jos olet itseohjautuva ja yhteistyökykyinen. Sinulla on luontainen kiinnostus asumiseen, kykenet kuuntelemaan asiakasta ja kartoittamaan syvällisesti hänen tarpeensa. Olet todennäköisesti jo kokenut alan tekijä. LKV-tutkinto katsotaan eduksi. Voit olla myös alan vaihtaja, jos sinulla on vahva näyttö menestyksellisestä myyntityöstä. Omaat intohimon rakentaa pitkäjänteisen uran alan konkarina.  Perustat työsi syvälliseen toimialan ja alueen osaamiseen. Haluat palvella asiakkaita erinomaisesti ja kuulua joukkueeseen, joka on sitoutunut ylivertaisen laadun periaatteisiin. Hallitset tulosohjautuvan työn paineet ja osaat hyödyntää työn tarjoaman vapauden.

Tarjoamme loistavat mahdollisuudet menestyä Kiinteistömaailma-ketjussa.  Yksilöllinen myynnin johtaminen, kilpailukykyiset edut ja työskentely huipputiimissä antavat parhaan mahdollisen kasvun urallesi.

Odotamme, että teet työtä peräänantamattomasti, rehellisesti ja positiivisella asenteella huipputiimissä, jonka tavoite on toteuttaa ihmisten asumiseen liittyviä unelmia. Haluat toimia kanssamme innovaattorina ja alan uudistajana. 

Työ alkaa heti/sopimuksen mukaan.

Lisätietoja:

Kiinteistömaailma Espoonlahti | Espoon Kodit Oy
Espoonlahdenkatu 4, 02320 Espoo
Hannu Salo, yrittäjä, Tj., ins., puh. 050 313 7626

hannu.salo@kiinteistomaailma.fi 

 

JÄRVENPÄÄ: Kiinteistönvälittäjä

Vahvistamme myyntitiimiämme kahdella innokkaalla tekijällä. Tarjoamme Sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestyä valtakunnallisessa Kiinteistömaailma-ketjussa.

Olet oma-aloitteinen ja aikaansaava. Omaat hyvät neuvottelu- ja myyntitaidot. Teet työtäsi pitkäjänteisesti eikä esteenä ole ilta- ja viikonlopputyöt.

Arvostamme LKV-tutkintoa tai muuta kiinteistöalan tutkintoa.  Alan kokemus ja paikkakuntatuntemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole esteenä.

Tarjoamme sinulle haastavan ja palkitsevan työn sekä tuloksiin sidotun palkan.

Jos paikka tuntuu omaltasi tartu rohkeasti luuriin. Työ alkaa heti/ sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa:
Kiinteistömaailma I Järvenpään Ykkösasunnot Oy LKV
Oikotie 7, 04400 Järvenpää
Vesa Simola 050 911 4172
vesa.simola@kiinteistomaailma.fi

LAPPEENRANTA VALTAKATU 38: Kiinteistönvälittäjä / myyntineuvottelija

Kiinteistömaailma Tehonelikko kehittyy, joten haemme nyt tehokkaaseen joukkoomme

1-2 kiinteistönvälittäjää/myyntineuvottelijaa

Olet oma-aloitteinen ja aikaansaava yli 30 -vuotias. Omaat hyvät neuvottelu- ja myyntitaidot. Olet haasteita pelkäämätön ja sosiaaliset taidot kuuluvat hyveisiisi. Oletpa sitten jo kannuksesi hankkinut tai tunnet soveltuvasi kiinteistönvälittäjän tehtäviin niin saatat olla etsimämme henkilö osaavaan tiimiimme. Me tarjoamme sinulle haasteellisen ja palkitsevan työn sekä tuloksiin sidotun palkan. Työ alkaa heti/sopimuksen mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset tulee lähettää:
laura.segerman@kiinteistomaailma.fi

tai postitse

Laura Segerman
Kiinteistömaailma Tehonelikko Oy LKV
Valtakatu 38, 53100 Lappeenranta

Lisätietoja työstä:
Laura Segerman, yrittäjä LKV
p 040 304 4444 tai laura.segerman@kiinteistomaailma.fi

 

HELSINKI ITÄINEN KANTAKAUPUNKI: Kiinteistönvälittäjä / Myyntipäällikkö

Kasvatamme ammattitaitoista ja tehokasta joukkoamme Helsingissä keskittyen Kallion, Kalasataman, Alppilan, Sörnäisten ja Hakaniemen alueisiin. Itäisessä kantakaupungissa on aina myytävää ja kauppa käy! Hyödy erinomaisesta myyntialueestamme!

Myymälämme on menestynyt Hakaniemessä jo yli 15 vuotta. Lokakuussa 2012 laajensimme toimintaamme ja avasimme uuden asuntomyymälän Sörnäisiin. Kahden myymälän voimin palvelemme sekä asunnonvaihtajia että rakennusliikkeitä. Kalasataman vapaarahoitteisesta uudistuotannosta 100% on meillä myynnissä!

Meillä on avoimia työpaikkoja sekä Hakaniemen, että Sörnäisten asuntomyymälässä.

Oletko sinä etsimämme kokenut ja aktiivinen kiinteistönvälittäjä tai innostava valmentaja, joka kykenee johtamaan omaa myyntitiimiään innostavasti?

Tehtäviisi kuuluu asunto- ja kiinteistökauppaan sekä vuokraukseen liittyvät asiakaspalvelutehtävät kuten toimeksiantojen hankinta, asuntojen esittely ja myynti. Halutessasi voit olla osa uudistuotannon myyntitiimiämme.
Myyntipäällikön tehtävässä johdat myös omaa myyntitiimiäsi tulosvastuullisesti.

Tarjoamme hyvät työkalut, laadukkaat materiaalit, vahvan brandin ja innostavan ympäristön tuloksen tekoon. Palkkauksemme on erittäin kilpailukykyinen.
Odotamme sinulta: Olet kokenut asunnon myyjä ja mielellään LKV-tutkinnon suorittanut.

Olet hyvä tyyppi, joka sopeutuu huumorintajuiseen ja dynaamiseen joukkoomme. Suhtaudut ennakkoluulottomasti uusiin ideoihin ja tapoihin toimia. Haluat kehittyä ja kehittää työympäristöäsi.Ajattelet yrittäjähenkisesti yritykseemme sitoutuen. Olet valmis tekemään pitkäjänteistä, peräänantamatonta työtä yhteistyössä Kiinteistömaailman muiden ammattilaisten kanssa.

Haluat ahkeruutesi ja menestyksesi näkyvän myös lompakossasi. Tähtäät siihen että olet alan parhaiten ansaitsevien 20% joukossa. Kerromme mielellämme kannustavasta palkkausmallistamme kun tapaamme.

Olet ulospäin suuntautunut ja kiinnostunut hakemaan asiakkaille parhaita mahdollisia ratkaisuja.

Tee meidät vakuuttuneeksi ja osoita tehokkuutesi soittamalla tai sähköpostiviestillä heti!

Tervetuloa menestymään kanssamme!
 
Työ alkaa: Heti / sopimuksen mukaan
Lisätietoja antaa:
 
Kallion Kodit Oy LKV
 
Yrittäjä Maiju Cederberg
Puhelin: 040-512 7039
maiju.cederberg@kiinteistomaailma.fi
 
Yrittäjä Christian Helin
Puhelin: 050-3236378
christian.helin@kiinteistomaailma.fi
 
Hakaniemen asuntomyymälä
Säästöpankinranta 2
00530 HELSINKI
 
Sörnäisten asuntomyymälä
Hämeentie 37
00500 HELSINKI

HELSINKI ETELÄ-HAAGA: Myyntineuvottelija / Kiinteistönvälittäjä

Olet joko kokenut kiinteistönvälitysalan ammattilainen tai asuntokaupoista kiinnostunut alanvaihtaja. Sinulla on vahva halu menestyä vaativassa myyntityössä sekä motivaatiota tehdä työtäsi pitkäjänteisesti ja peräänantamattomasti ammattitaitoisen myyntitiimimme jäsenenä. Ymmärrät asiakaspalvelun tärkeyden ja se näkyy päivittäisessä työnteossasi. Haastavat tilanteet ovat sinulle mahdollisuuksia, joista selviät hyvien vuorovaikutustaitojesi ansiosta, tavoitteenasi aina asiakkaan paras!

Tehtävään valitulle tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet menestyä valtakunnallisessa Kiinteistömaailma-ketjussa. Käytössämme ovat nykyaikaiset työvälineet, alan ensimmäinen ja laajimmin käytössä oleva Tarjouskauppa sekä Kiinteistömaailma Akatemian koulutus- ja valmennusmahdollisuudet. 

Työ on itsenäistä ja liikkuvaa, vaihtelevat työajat (myös iltaisin ja viikonloppuisin) vaativat sitoutumista, mutta suovat mahdollisuuden suunnitella omaa ajankäyttöä. Työn hoitaminen edellyttää omaa autoa. Työsuhde on vakituinen ja palkkausmuotona provisiopalkka, aloitusaika sopimuksen mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus CV:n kanssa osoitteeseen: seija.lammi@kiinteistomaailma.fi.

Lisätietoja:
Kiinteistömaailma Etelä-Haaga| LHK-Invest Oy
Kauppalantie 24, 00320 Helsinki
yrittäjä Seija Lammi puh. 044 731 6000

 

HELSINKI MALMI: 2 Kiinteistönvälittäjää / Myyntineuvottelijaa

Vahvistamme menestyvää myyntitiimiämme Malmilla kahdella alan ammattilaisella. Annamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestyä valtakunnallisessa Kiinteistömaailma-ketjussa. Saat myyntitiimimme täyden tuen, positiivisen työympäristön ja mukavat kollegat. Kauppa käy vilkkaana ja voit aloittaa työt vaikka heti! 

Edellytämme sinulla olevan alan kokemusta ja mahdollisesti olet myös suorittanut LKV:n tai muun kiinteistönvälitysalan tutkinnon. Lisäksi olet valmiste tekemään pitkäjänteistä ja peräänantamatonta työtä ammattitaitoisen myyntitiimimme jäsenenä.

Hakuaika päättyy 31.10.2013. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa
Kiinteistömaailma | Helsingin Ykköskiinteistöt Oy LKV
Kaupparaitti 13, 00700 Helsinki
yrittäjä Kirsi-Marja Johansson-Torvinen
puh. 040 594 8231
kirsi-marja.johansson@kiinteistomaailma.fi