TÖIHIN KIINTEISTÖMAAILMAAN

Oletko ylivoimaisesti aktiivisin ja haluat tuottaa hyötyä asiakkaalle? Sinua siivittää voitontahto, arvostat suoraa puhetta ja haluat toimia yhtenä joukkueena. Kiinteistömaailmassa teemme työtä kaikki yhdessä onnistuneen asuntokaupan puolesta.

Haemme nyt joukkoomme kiinteistönvälittäjiä.

Kiinteistönvälitysalan kokemuksesta sekä koulutuksesta on selkeää etua. Arvostamme myös aiempaa kokemustasi esimerkiksi myyntitehtävistä tai asiakkaiden kanssa työskentelystä. 

Olet myyntihenkinen, rohkea ja menestyksenhaluinen onnistuja. Tiedät, että työ asiakkaiden kanssa edellyttää sinulta aktiivisuutta ja epäsäännöllisiä työaikoja. Tiedät myös, että onnistuminen tuntuu palkitsevalta ja nautit asiakkaiden kanssa työskentelystä.

Menestystäsi siivittävät paikallisen yrittäjän ja koko ketjun tuki. Saat tueksesi alan vahvimman brändin sekä parhaat työkalut.

Kuulostaako kiinnostavalta? Oikea hetki on täsmälleen nyt. 

Ruoho on vihreämpää aidan tällä puolen.

 

Tällä hetkellä avoimet työpaikat löydät sivun alaosasta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan mihin tahansa Kiinteistömaailmaan, vaikka aktiivista hakua ei olisikaan päällä. Hyville tekijöille löytyy aina töitä! 

Testaa, onko sinusta Kiinteistömaailman välittäjäksi

 

Hyviä yrittäjiä tarvitaan

Kiinteistömaailma avaa uusia asuntomyymälöitä ympäri Suomen. Mikäli olet kiinnostunut yrittäjyydestä ketjussamme, ota yhteyttä varatoimitusjohtaja Erkki Heikkiseen p. 010 622 3014 tai erkki.heikkinen@kiinteistomaailma.fi

Tutustu yrittäjyyteen»

Lue yrittäjiemme uratarinoita»

 

AVOIMET TYÖPAIKAT

LÄNSI-HELSINKI: myyntineuvottelija / kiinteistönvälittäjä

Etsimme aktiiviseen porukkaamme Länsi-Helsingin alueelle asiakaspalveluhenkistä ja vuorovaikutustaitoista kodinvälittäjää, jolle asiakas on etusijalla. Työskentelyotteesi on itseohjautuva ja perusteellinen - nautit hyvästä lopputuloksesta. Tärkeintä on tulla ihmisten kanssa toimeen ja olla heidän tarpeistaan kiinnostunut. Et pelästy vaihtelevia työaikoja ja välittäjän työhön kuuluvia rutiineja. Saat käyttöösi vahvan markkinajohtajan brändin ja hyvät työkalut menestymisen tueksi. Näiden lisäksi pääset osaksi reipasta ja aikaansaavaa tiimiämme.

Odotamme sinulta halua menestyä ja lujaa uskoa omiin kykyihisi kehittyä vaativalla kiinteistövälitysalalla huippuammattilaiseksi. Lisäksi olet valmis tekemään pitkäjänteistä ja peräänantamatonta työtä myyntitiimimme jäsenenä, yhteistyössä kaikkien Kiinteistömaailman ammattilaisten kanssa. Toivotamme tervetulleeksi alan konkarit ja tuoreemmat yrittäjähenkiset tekijät, joille annamme tarvittaessa koulutuksen tehtävässä menestymiseen. Työtehtävien hoitamiseksi tarvitset oman auton.

Asenteesi merkitsee meille enemmän kuin ikä tai sukupuoli – ota rohkeasti meihin yhteyttä!  Käsittelemme hakemukset luottamuksella.

Työ alkaa heti/sopimuksen mukaan.

KIINTEISTÖMAAILMA | Etelä-Haaga, LHK-Invest Oy
Kauppalantie 24, 00320 Helsinki
Yrittäjä Seija Lammi
Puh: 044 731 6000
seija.lammi@kiinteistomaailma.fi
 

KUOPIO TORIKATU: myyntineuvottelija / kiinteistönvälittäjä

Tehtäviin kuuluu: Vahvistamme menestyvää Torikartanon myyntitiimiämme kahdella alan ammattilaisella. Annamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestyä valtakunnallisessa Kiinteistömaailma-ketjussa. Saat myyntitiimimme täyden tuen, positiivisen työympäristön, mukavat kollegat ja lisäksi viihtyisän työympäristön. Voit aloittaa työt vaikka heti!


Odotamme sinulta: Edellytämme sinulla olevan alan kokemusta ja mahdollisesti olet myös suorittanut LKV:n tai muun kiinteistönvälitysalan tutkinnon. Lisäksi olet valmis tekemään pitkäjänteistä ja peräänantamatonta työtä ammattitaitoisen myyntitiimimme jäsenenä.

Työ alkaa: heti/sopimuksen mukaan

Lisätietoja antaa:
Kiinteistömaailma | Kuopion Huoneistovälitys Oy LKV
yrittäjä Veijo Martikainen, Haapaniemenkatu 19, 70110 KUOPIO 
Puh. 044 279 8911
sähköposti: veijo.martikainen@kiinteistomaailma.fi
 

ESPOO ISO OMENA: 4 kiinteistönvälittäjää

Laajennamme toimintaamme avaamalla uuden, isomman myymälän 1.2.2015 kauppakeskus Isossa Omenassa. 

Tarjoamme parhaan palkkauksen ”tekijälle”.

Odotamme Sinulta: Alan kokemusta! Olet valmis tekemään pitkäjänteistä ja peräänantamatonta työtä ammattitaitoisen myyntitiimimme jäsenenä. 
 
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan/heti.
 
Lisätietoja antaa:
Kiinteistömaailma, Kauppakeskus Iso Omena | Matinkylän Kodit Oy LKV
Yrittäjä Robert Lindfors, Piispansilta 11, 02230 Espoo
Puh. 0400 606331
sähköposti: robert.lindfors@kiinteistomaailma.fi
 

HELSINKI OULUNKYLÄ: Kiinteistönvälittäjä / Myyntineuvottelija

MEILLÄ ON PALJON MYYTÄVÄÄ - UUTTA JA VANHAA

Asiantuntemusta vaativa ja palkitseva myyntialue!
Oulunkylän ympärillä on Helsingin suurin pientaloalue sekä Suomen suosituin asuinalue – Käpylä.  Alueemme on asuntokannaltaan ainutlaatuinen: täältä löytyy kerrostaloja, rivitaloja, omakotitaloja aina ainutlaatuisiin, suojeltuihin Käpylän puutaloihin asti. Toki saat myydä ja hankkia myytävää koko Helsingistä ja pian mistä vaan.
 
Tehtäviin kuuluu: Perinteisellä kauppatavalla tai suosittua Tarjouskauppaamme hyödyntäen saattaa asuntojen myyjät ja ostajat yhteen hyvää välitystapaa noudattaen. 
 
Odotamme sinulta: Alan kokemusta ja oikeaa asennetta. Uudiskohdekaupan osaaminen katsotaan eduksi - ja huumorintaju. 
 
Tarjoamme vahvan ja tunnetun Kiinteistömaailman-brändin, hyvät työkalut ja laadukkaat materiaalit. Käytössäsi on tehokas koulutusjärjestelmä Kiinteistömaailman Akatemia, josta on kokeneellekin hyötyä. Olemme alueemme markkinajohtaja - tule vahvistamaan kokenutta ja huumorintajuista joukkuettamme.
 
Työ alkaa: Heti / sopimuksen mukaan

Luottamukselliset yhteydenotot puhelimitse tai sähköpostilla, kerron mielelläni lisää.

Lisätietoja antaa:
Oulunkylän Asunnot Oy LKV
Markku Kilpeläinen, yrittäjä, LKV, toimitusjohtaja
Puh 040 715 7150
markku.kilpelainen@kiinteistomaailma.fi
 

HELSINKI, MALMI: myyntineuvottelija/ kiinteistönvälittäjä

Vahvistamme menestyvää Kaupunginosan myyntitiimiämme yhdellä alan ammattilaisella. Annamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestyä valtakunnallisessa Kiinteistömaailma-ketjussa. Saat myyntitiimimme täyden tuen, positiivisen työympäristön, mukavat kollegat ja lisäksi viihtyisän työympäristön. Kauppa käy vilkkaana ja voit aloittaa työt vaikka heti!

Edellytämme sinulla olevan myynnin ammattilainen ja mahdollisesti olet myös suorittanut LKV:n tai muun kiinteistönvälitysalan tutkinnon. Lisäksi olet valmis tekemään pitkäjänteistä ja peräänantamatonta työtä ammattitaitoisen myyntitiimimme jäsenenä.
Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan

Lisätietoja antaa: Kiinteistömaailma | Helsingin Ykköskiinteistöt Oy LKV
yrittäjä Kirsi-Marja Johansson-Torvinen, Kaupparaitti 13, 00700 HELSINKI
Puh. 040 594831
sähköposti: kirsi-marja.johansson@kiinteistomaailma.fi
 

KERAVA: myyntineuvottelija/ kiinteistönvälittäjä

Vahvistamme Keravan myyntitiimiämme kahdella alan ammattilaisella. Annamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestyä valtakunnallisessa Kiinteistömaailma-ketjussa. Toimipisteemme sijaitsee näkyvällä paikalla Keravan keskustassa. Tiimimme on kokenut ja osaava ja auttaa sinua menestymään omassa työssäsi.

Edellytämme sinulta joko kiinteistövälitysalan tai myyntialan kokemusta. Olet valmis tekemään töitä iltaisin ja viikonloppuisin ja et pelkää haasteita. Tulet toimeen asiakkaiden kanssa ja olet myös aidosti kiinnostunut auttamaan heitä asuntoasioissa. Tartut kiinni tilaisuuksiin ja olet valmis etsimään ratkaisuja. Työssäsi tarvitset oman auton. Meillä on tarjota sinulle välitysalan parhaimmat valmiit työvälineet, vahvan ketjun brändin ja parhaimman mahdollisuuden menestyä tällä alalla. 

Työ alkaa sopimuksen mukaan

Lisätietoja antaa:
Kiinteistömaailma | Asuntokerava Oy LKV
yrittäjä Kari Puustinen, Aleksis Kiven tie 14 0420014
04200
Kerava
Puh. 050 4051778 (voit soittaa myös iltaisin tai viikonloppuisin luottamuksellisesti)
sähköposti:kari.puustinen@kiinteistomaailma.fi
 

HÄMEENLINNA: kiinteistönvälittäjä/ myyntiedustaja

Etsimme aktiiviseen porukkaamme vuorovaikutustaitoista ihmistä, jolle asiakas on etusijalla ja tämän lisäksi kykyä ja halua itseohjautuvaan työskentelyyn. Et pelästy vaihtelevia työaikoja ja olet valmis tapaamaan asiakkaitasi iltaisin ja viikonloppuisin. Osaat takoa, kun rauta on kuumaa ja ajattelutapasi on asiakaslähtöinen. Saat käyttöösi hyvät työkalut, vahvan markkinajohtajan brändin ja varmasti kilpailukykyisen palkkauksen. Näiden lisäksi pääset osaksi iloista ja aikaansaavaa tiimiä.  

Odotamme sinulta halua menestyä ja lujaa uskoa omiin kykyihisi kehittyä vaativalla kiinteistövälitysalalla huippuammattilaiseksi. Lisäksi olet valmis tekemään pitkäjänteistä ja peräänantamatonta työtä myyntitiimimme jäsenenä. Emme välttämättä edellytä Sinulla olevan alan kokemusta, jos kokemuksesi ja ominaisuutesi sopivat muuten tehtävään. Toivotamme toki erittäin tervetulleeksi myös alan konkarit.

Kiinteistönvälittäjän työ on vaativa asiantuntijatehtävä, jossa ensimmäinen ja tärkein edellytys on tulla ihmisten kanssa toimeen ja olla heistä kiinnostunut. Kaiken muun me voimme opettaa sinulle, joten kysymys kuuluu, haluatko sinä oppia ja onnistua?

Iällä ja sukupuolella ei ole väliä, osoita meille asenteesi ja halusi menestyä – se riittää. Tehdään yhdessä töitä tulevan menestyksesi eteen!  

Ota yhteyttä vaikka heti, käsittelemme hakemukset luottamuksella.

KIINTEISTÖMAAILMA | Hämeenlinnan Asuntomarkkinointi Oy LKV
Tiia Järvi
Yrittäjä
Kasarmikatu 4, 13100 Hämeenlinna
puh. 050 5515 222
tiia.jarvi@kiinteistomaailma.fi

HELSINKI, PUISTOLA: kiinteistönvälittäjä/ myyntineuvottelija

Vahvistamme myyntitiimiämme kahdella alan ammattilaisella. Annamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestyä valtakunnallisessa Kiinteistömaailma-ketjussa. Saat myyntitiimimme täyden tuen, positiivisen työympäristön, mukavat kollegat ja lisäksi viihtyisän työympäristön.

Edellytämme sinulla olevan alan kokemusta ja mahdollisesti olet myös suorittanut LKV:n tai muun kiinteistönvälitysalan tutkinnon. Lisäksi olet valmis tekemään pitkäjänteistä ja peräänantamatonta työtä ammattitaitoisen myyntitiimimme jäsenenä.

Työ alkaa heti/sopimuksen mukaan

Lisätietoja antaa:
Kiinteistömaailma | Proveta Oy LKV
yrittäjä Jaakko Lehto, Maatullinaukio 2, 00750 HELSINKI
Puh. 040 513 2669
sähköposti: jaakko.lehto@kiinteistomaailma.fi
 

TAMPERE: kiinteistönvälittäjä/ myyntineuvottelija

Kasvatamme ammattitaitoista ja tehokasta tuloksentekijäjoukkuettamme kahdella alan ammattilaisella tai tulevaisuuden lupauksella. Alan kokemus ei siis ole välttämättömyys, mutta työhistoriastasi löytyy myyntikokemusta, asiakaspalvelua tai muuta ihmisten parissa työskentelyä. Sinulla on halua menestyä ja uskot lujasti omiin kykyihisi kehittyä huippuammattilaiseksi vaativalla kiinteistönvälitysalalla. Ajattelet yrittäjähenkisesti ja olet valmis tekemään pitkäjänteistä, peräänantamatonta työtä yhteistyössä huumorintajuisen myyntitiimimme kanssa. Ahneuskaan ei ole pahitteeksi; haluat että ahkeruutesi ja osaamisesi näkyy myös palkassasi.

Tehtäviisi kuuluu asuntojen hankinta- ja myyntityö sekä sidosryhmien kanssa tehtävä yhteistyö. Kiinteistömaailmalla on oma tehokas koulutusjärjestelmä ja saat meillä hyvän perehdytyksen työhösi. Halutessasi voit suorittaa kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon oppisopimuksella. Ajokortti ja oma auto sinulla on omasta takaa.

Tee meidät vakuuttuneeksi ja soita tai lähetä sähköpostiviesti.

Luottamukselliset yhteydenotot:
Juhani Sillanaukee
puh. 0500 620 309
juhani.sillanaukee@kiinteistomaailma.fi.
 

 

PIRKANMAA: kiinteistönvälittäjää / myyntineuvottelijaa

Haemme aktiiviseen joukkoomme alalta kokemuksen omaavaa huippumyyjää tai sellaiseksi haluavaa moderniin uuteen asuntomyymäläämme, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Hervannan vilkkaan pääkadun katutason liiketilassa.

Odotamme sinulta myynnillistä, aktiivista ja vastuullista otetta. Sinulla on tavoitteet korkealla ja haluat menestyä. Olet rehellinen, vahvan työmoraalin omaava sekä toimit hyvin tiimissä. LKV- tai muu kiinteistönvälitysalan tutkinto katsotaan erityiseksi plussaksi.

Tarjoamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestyä valtakunnallisesti tunnetussa Kiinteistömaailma-ketjussa. Saat myyntitiimimme täyden tuen, koulutuksen työn ohella ja henkilökohtaisen valmennuksen sekä mahdollisuuden edetä urallasi ja erittäin kannustavan palkkauksen konsernietuineen.
Toimialueenasi on koko Pirkanmaa.

Ota yhteyttä vaikka heti, käsittelemme hakemukset luottamuksella.
Mertsi Friberg
yrittäjä ja toimitusjohtaja
P. 050 523 0937
mertsi.friberg@kiinteistomaailma.fi

 

HELSINKI, PUNAVUORI: kodinvälittäjiä/ kiinteistönvälittäjiä

Rekrytoimme Helsingin Punavuoreen kaksi kokenutta myynnin ammattilaista kiinteistönvälitystehtäviin.

Olet energinen ja jämäkkä tuloksentekijä. Alan kokemus ei ole välttämätön, mutta edellytämme näyttöjä ja kokemusta tulosvastuullisista myyntitehtävistä. Koulutamme Sinusta työn ohessa laillistetun kiinteistönvälittäjän (LKV).

Soita heti ja varaa aikasi haastatteluun:
Yrittäjä, tj. Petri Vauramo 050-534 6464

Hakemukset ansioluetteloineen: petri.vauramo@kiinteistomaailma.fi
Kiinteistömaailma | Kantakaupungin Kodit Oy
Iso Roobertinkatu 17-19, 00120 Helsinki
 

HELSINKI ITÄKESKUS: kiinteistönvälittäjä / myyntineuvottelija

Kasvatamme kokenutta ja menestyvää myyntitiimiämme kiinteistönvälittäjällä tai siihen tähtääväksi.

Asuntomyymälämme sijaitsee hyvällä liikepaikalla Itäkeskuksessa ja sisarmyymälämme Kauppakeskus Columbuksessa. Teemme monipuolista kauppaa niin asunto-osakkeilla, omakotitaloilla kuin rakennusliikkeiden uudiskohteilla Helsingissä ja sen ympäristössä. Tarjoamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestyä valtakunnallisessa Kiinteistömaailma-ketjussa.

Annamme täyden tuen, mukavat kollegat ja positiivisen työympäristön. Helsinki kehittyy ja kasvaa, kauppa käy vilkkaasti. Liiketoimintamme on hyvässä kasvussa sekä taloutemme on huippukunnossa (AAA) ja Kauppalehti on tunnustanut meitä Menestyjä-yrityksen maininnalla.

Onnistuneen asuntokaupan takana on osaava välittäjä. Onko sinulla myyjän sielu ja haluat työskennellä innostavassa ilmapiirissä? Onko sinulla jo alan kokemusta tai oletko muutoin myyntityöstä kiinnostunut? Tarjoamme sinulle haastavan ja palkitsevan työn sekä tuloksiin sidotun hyvän palkkatason.

Työssä menestyäksesi omaat vahvan organisointikyvyn ja olet taitava ajanhallinnassa, halun aktiiviseen uusasiakashankintaan, paineensietokyvyn, palveluasenteen sekä olet yhteistyökykyinen. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn kasvavassa organisaatiossa. Kiinteistömaailman oma tehokas koulutusjärjestelmä ja alan parhaat työvälineet tarjoavat Sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestykseen.

Työ alkaa: sopimuksen mukaan.

Luottamukselliset yhteydenotot:
Kiinteistömaailma | Asuntovirtaus Oy
Tallinnanaukio 6, 00930 Helsinki
yrittäjä, Marko Välimäki, puh. 050 588 0005050 588 0005
sähköposti: marko.valimaki@kiinteistomaailma.fi

LAHTI: Myyntineuvottelija

Kasvatamme ammattitaitoista ja arvostettua tiimiämme kiinteistönvälittäjällä tai myyntineuvottelijalla.

Asuntomyymälämme sijaitsee hyvällä liikepaikalla Lahdessa. Teemme monipuolista kauppaa niin osakehuoneistoilla, kiinteistöillä kuin uudiskodeillakin. Tarjoamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestyä valtakunnallisessa Kiinteistömaailma-ketjussa.

Annamme täyden tuen, mukavat kollegat ja positiivisen työympäristön. Lahti kehittyy, kasvaa ja kauppa käy vilkkaasti. Liiketoimintamme on hyvässä kasvussa ja taloutemme on kunnossa.

Onnistuneen asuntokaupan takana on osaava välittäjä. Meillä on vain yksi tavoite - tyytyväinen asiakas! Onko sinulla myyjän sielu ja haluatko työskennellä kotien parissa?

Työssä menestyäksesi omaat vahvan organisointikyvyn ja olet taitava ajanhallinnassa, halun aktiiviseen uusasiakashankintaan, paineensietokyvyn, palveluasenteen sekä olet yhteistyökykyinen.
Ajokortti on välttämätön. Kiinteistömaailman alan parhaat työvälineet tarjoavat Sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestykseen.

Työ alkaa: sopimuksen mukaan.

Luottamukselliset yhteydenotot:
Kiinteistömaailma Aleksi 34 Lahti
yrittäjä Juha Hirvonen 0400 829 075
sähköposti: juha.hirvonen@kiinteistomaailma.fi
 

VANTAA KORSO: Kiinteistönvälittäjä / myyntineuvottelija

Tehtäviin kuuluu: Vahvistamme Vantaan Korson myyntitiimiämme kahdella myynnin ammattilaisella. Annamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestyä valtakunnallisessa Kiinteistömaailma-ketjussa. Saat myyntitiimimme täyden tuen, positiivisen työympäristön, mukavat kollegat ja lisäksi viihtyisän työympäristön. Työt voit aloittaa vaikka heti!


Odotamme sinulta: Edellytämme sinulla olevan myyntialan kokemusta ja mahdollisesti olet myös suorittanut LKV:n tai muun kiinteistönvälitysalan tutkinnon. Lisäksi olet valmis tekemään pitkäjänteistä ja peräänantamatonta työtä ammattitaitoisen myyntitiimimme jäsenenä. Ketjussamme sinulla on mahdollisuus kouluttautua ja oppia koko ajan lisää alastamme. Käytössäsi tulee olla auto.

Työ alkaa: heti/sopimuksen mukaan

Lisätietoja antaa: Kiinteistömaailma | Itä-Vantaan Asunnot Oy LKV yrittäjä Heli Tamminen, Korsontie 6, 01450 Vantaa
Puh. 044 527 6934
sähköposti: heli.tamminen@kiinteistomaailma.fi
 

LOHJA: myyntineuvottelija / kiinteistönvälittäjä

Kiinteistömaailma Lohja Kauppakatu vahvistaa menestyvää myyntitiimiään yhdellä tai kahdella kiinteistönvälittäjällä / myyntineuvottelijalla. Ei ole väliä oletko jo alalla oleva tai vasta alalle aikova, tärkeintä on halu luoda menestyksellinen ura välitystehtävissä. Annamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestyä valtakunnallisessa Kiinteistömaailma-ketjussa. Saat myyntitiimimme täyden tuen, mukavat kollegat, koulutuksen työn ohella ja henkilökohtaisen sparrauksen, sekä kannustavan palkkauksen.

 
Odotamme sinulta myynnillistä ja aktiivista asennetta. Et halua olla vain hyvä, vaan paras! Tedostat että
rehellisyys, vahva työmoraali, henkilökohtainen vastuunkanto sekä halu auttaa muita ihmisiä ovat menestyksesi kulmakiviä. On myös tärkeää että olet valmis tekemään pitkäjänteistä ja peräänantamatonta työtä ammattitaitoisen tiimimme jäsenenä. Oma auto on välttämättömyys.
 
Työ alkaa: heti/sopimuksen mukaan/pvm
 
Lisätietoja antaa: Tea Lyytikäinen tea.lyytikainen@kiinteistomaailma.fi 
 

HELSINKI KALLIO: Kiinteistönvälittäjä

Yhdistimme Hakaniemen ja Sörnäisten asuntomyymälät yhdeksi upeaksi Kiinteistömaailma Kallioksi!

Haluatko sinä olla osana menestyksellistä ja mukavaa jengiämme? Meillä on tilaa vielä yhdelle!

Toimialueemme on Helsinki keskittyen Kallion, Kalasataman, Alppilan, Sörnäisten ja Hakaniemen ympäristöön. Itäisessä kantakaupungissa on aina myytävää ja kauppa käy! Hyödy erinomaisesta myyntialueestamme!

Tehtäviisi kuuluu asunto- ja kiinteistökauppaan sekä vuokraukseen liittyvät asiakaspalvelutehtävät kuten toimeksiantojen hankinta, asuntojen esittely ja myynti. Halutessasi voit olla osa uudistuotannon myyntitiimiämme.

Tarjoamme ensiluokkaiset työkalut, laadukkaat materiaalit, vahvan brandin ja innostavan ympäristön tuloksen tekoon. Palkkauksemme on erittäin kilpailukykyinen.

Sinulta odotamme että olet kokenut, ammattitaitoinen ja hyvän tuloksentekokyvyn omaava laillistettu kiinteistönvälittäjä?

Olet hyvä tyyppi, joka sopeutuu huumorintajuiseen ja dynaamiseen joukkoomme. 

Suhtaudut ennakkoluulottomasti uusiin ideoihin ja tapoihin toimia. Haluat kehittyä ja kehittää työympäristöäsi. Olet oma-aloitteinen ja pidät itsenäisestä työnteosta. 

Ajattelet yrittäjähenkisesti yritykseemme sitoutuen. Olet valmis tekemään pitkäjänteistä, peräänantamatonta työtä yhteistyössä Kiinteistömaailman muiden ammattilaisten kanssa. Ehkä olet halukas etenemään urallasi johtotehtäviin tai kiinnostut osaomistajuudesta yrityksessämme.

Haluat ahkeruutesi ja menestyksesi näkyvän myös lompakossasi. Tähtäät siihen että olet alan parhaiten ansaitsevien 20% joukossa. Kerromme mielellämme kannustavasta ja LKV-tutkintoa arvostavasta palkkausmallistamme kun tapaamme.

Olet ulospäin suuntautunut ja kiinnostunut hakemaan asiakkaille parhaita mahdollisia ratkaisuja. 

Tee meidät vakuuttuneeksi ja osoita tehokkuutesi soittamalla tai sähköpostiviestillä heti! 

Tervetuloa menestymään kanssamme!

 

Työ alkaa: Heti / sopimuksen mukaan

Lisätietoja antaa: 

Kallion Kodit Oy LKV
Yrittäjä Maiju Cederberg
Puhelin: 040-512 7039
maiju.cederberg@kiinteistomaailma.fi

Yrittäjä Christian Helin
Puhelin: 050-3236378
christian.helin@kiinteistomaailma.fi


Kiinteistömaailma Kallio
Hämeentie 37
00500 HELSINKI

HELSINKI, ETELÄ- / TAKA-TÖÖLÖ: Kaksi myyntineuvottelijaa

Haemme Taka-Töölön asuntomyymälän dynaamiseen joukkueeseemme kahta aktiivista, oma-aloitteista, reipasta, myyntihenkistä ja kunnianhimoista myyntineuvottelijaa. Toiminta-alueemme on koko Helsinki.

Olet jo kokenut välitysalan ammattilainen tai myyntihenkinen ja innokas oppimaan uuden mielenkiintoisen alan.
 
Tarjoamme haasteellisen ja palkitsevan työn lisäksi kannustavat ja iloiset työkaverit, erittäin kilpailukykyisen tulospalkkauksen, hyvät työsuhde- ja henkilökuntaedut sekä alan parhaat työvälineet.

Koulutamme Sinut laillistetuksi kiinteistönvälittäjäksi työn ohessa oman koulutusjärjestelmämme kautta.
 
Ota rohkeasti puhelin käteen ja soita tj. Jani Pomell 040 51 51 226 tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi jani.pomell@kiinteistomaailma.fi ja tule menestymään kanssamme!

 

Kiinteistömaailma Taka-Töölö

Manskun Kodit Oy LKV

Mannerheimintie 104, 00250 Helsinki

 

HELSINKI, VALLILA: Kaksi myyntineuvottelijaa

Haemme Vallilan asuntomyymälän dynaamiseen joukkueeseemme kahta aktiivista, oma-aloitteista, myyntihenkistä ja kunnianhimoista myyntineuvottelijaa. Toiminta-alueemme on koko Helsinki.

Tarjoamme haasteellisen ja palkitsevan työn lisäksi kannustavat ja iloiset työkaverit, erittäin kilpailukykyisen tulospalkkauksen, hyvät työsuhde- ja henkilökuntaedut sekä alan parhaan brändin.

Koulutamme Sinut laillistetuksi kiinteistönvälittäjäksi työn ohessa oman koulutusjärjestelmämme, Kiinteistömaailma Akatemian kautta.

Alan kokemus ei ole tarpeen, vaan asenne ja tahtotila ratkaisevat.
 
Ota rohkeasti puhelin käteen ja soita tj. Jani Pomell 040 51 51 226 tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi jani.pomell@kiinteistomaailma.fi ja tule menestymään kanssamme!

 

Kiinteistömaailma Vallila

Excellence m² Oy LKV

Sturenkatu 29, 00510 Helsinki

ESPOO/LAAKSOLAHTI: Kiinteistönvälittäjä

Kiinteistömaailma Laaksolahti hakee huippumyyjää töihin moderniin asuntomyymäläämme. Aikaisempi tuloksellinen työkokemuksesi voi olla myös toimialan ulkopuolelta myyntitehtävistä. Annamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestyä valtakunnallisessa Kiinteistömaailma-ketjussa.

Saat myyntitiimimme täyden tuen, koulutuksen työn ohella ja henkilökohtaisen sparrauksen, mahdollisuuden edetä uralla ja erittäin kannustavan palkkauksen konsernietuineen. Vuonna 2013 avattu Kauppakeskus Lähdekeskus tarjoaa viihtyisän työympäristön palveluineen. Käytössäsi on Suomen nykyaikaisimmat työvälineet.

Odotamme sinulta myynnillistä ja aktiivista asennetta. Keskinkertaiset tulokset eivät tyydytä sinua vaan asetat tavoitteesi korkeammalle. Tiedostat että rehellisyys, vahva työmoraali, henkilökohtainen vastuunkanto sekä halu auttaa muita ihmisiä ovat menestyksesi kulmakiviä. Toimit hyvin upean ja yhteen hiileen puhaltavan tiimimme jäsenenä.

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Lisätietoja antaa: Kiinteistömaailma | Kotikierros Oy LKV
yrittäjä Marko Suutarinen, Lähderannantie 22, 02720 ESPOO
Puh. 050 535 5191
sähköposti: marko.suutarinen@kiinteistomaailma.fi
 

RIIHIMÄKI: Kiinteistönvälittäjä / myyntineuvottelija

Kasvatamme ammattitaitoista ja tehokasta joukkoamme Riihimäellä. Talousalueellamme on aina myytävää ja kauppa käy. Hyödy erinomaisesta myyntialueestamme.

Myymälämme on menestynyt Riihimäellä jo yli 22 vuotta. Oletko sinä etsimämme kokenut ja aktiivinen kiinteistönvälittäjä? 
 
Tehtäviisi kuuluu asunto- ja kiinteistökauppaan sekä vuokraukseen liittyvät asiakaspalvelutehtävät kuten toimeksiantojen hankinta, asuntojen esittely ja myynti. 
Tarjoamme hyvät työkalut, laadukkaat materiaalit, vahvan brändin ja innostavan ympäristön tuloksen tekoon. Odotamme sinulta: Olet kokenut asunnon myyjä ja mielellään LKV-tutkinnon suorittanut. Voit olla myös alan vaihtaja, jos sinulla on näyttö menestyksellisestä myyntityöstä.
 
Olet hyvä tyyppi, joka sopeutuu huumorintajuiseen ja dynaamiseen joukkoomme. Suhtaudut ennakkoluulottomasti uusiin ideoihin ja tapoihin toimia. Haluat kehittyä ja kehittää työympäristöäsi. Ajattelet yrittäjähenkisesti yritykseemme sitoutuen. Olet valmis tekemään pitkäjänteistä, peräänantamatonta työtä yhteistyössä Kiinteistömaailman muiden ammattilaisten kanssa. 
 
Olet ulospäin suuntautunut ja kiinnostunut hakemaan asiakkaille parhaita mahdollisia ratkaisuja. 
 
Tee meidät vakuuttuneeksi ja osoita tehokkuutesi soittamalla tai sähköpostiviestillä heti. 
 
Tervetuloa menestymään kanssamme!
 
Työ alkaa: Heti / sopimuksen mukaan
 
Lisätietoja antaa: 
Kiinteistömaailma | Asuntopalvelu Sainio Oy 
Keskuskatu 13, 11100 Riihimäki 
Maire Sainio, yrittäjä, Tj., puh. 0400 484 998
maire.sainio@kiinteistomaailma.fi