Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0400 829 075Soita minulle

Kielitaito

Englanti, Ruotsi

Asiakaspalvelu ja myyntityö ovat lähellä sydäntäni! Kiinteistömaailma Aleksanterinkatu 34 Kiinteistövälittäjänä ja yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2010. Asuntokauppoja olen tehnyt Päijät-Hämeessä jo yli 1000 kpl, joten näkemystä ja kokemusta kotien hinnoittelusta sekä markkinoinnista löytyy kattavasti! Erikoisalaani ovat asiantuntijuutta vaativat tehtävät: Omakotitalot, kuolinpesät, edunvalvontatapaukset, avioerot ja kiinteistön kaupat. Omaan laajan kontaktiverkoston pääkaupunkiseudulle jossa asuin 15 vuotta. Luottamus, aktiivisuus, yhteydenpito ja sovituista asioista kiinni pitäminen kertovat tavastani hoitaa asioita. Kutsumalla minut maksuttomalle kotikäynnille pääset keskustelemaan asuntosi ajankohtaisesta markkinatilanteesta sekä saat taatusti kilpailukykyisen palvelutarjouksen myyntisuunnitelmiesi toteuttamiseksi. Välittävin terveisin, Juha Hirvonen

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Juha Hirvonen on erinomainen kiinteistönvälittäjä joka erottui edukseen muista tapaamistamme välittäjistä. Hän on aktiivinen ja kääri heti hihat ylös sekä osasi asiansa. Hän piti hyvin yhteyttä. Hän kuunteli toiveitamme ja kaupat syntyivät jopa odotettua nopeammin. Erittäin miellyttävä ja aito käytös.

Asunnon myyjä

Juha on huippumyyjä ja se näkyi hänen aktiivisessa tavassa etsiä ostajat meidän hiukan haastavalle omakotitalollemme. Voimme suositella Juhaa kaikille omakotitalon myyjille.

Asunnon myyjä

Juha oli aktiivinen ja ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä myydessämme omakotitaloamme. Ostajat löytyivät Juhan verkostoista ja kaupoille päästiin nopeammalla aikataululla kuin uskalsimme edes haaveilla. Iso kiitos Juhalle ja voimme suositella häntä lämpimästi kaikille!

Asunnon myyjä

Ystäväni suositteli Juhaa ja alusta asti kaikki meni nappiin. Juha piti yhteyttä riittävästi ja ostajakin löytyi alle tavoiteajan haastavasta markkinasta huolimatta, joten voin suositella Juhaa kaikille muillekin asunnon myyjille.

Asunnon ostaja

Juhan kanssa oli mukava tehdä kauppaa. Palvelusta jäi asiantunteva kuva, sekä Juha oli luonnollisen ystävällinen, ei ärsyttävän lipevä kauppamies. Suosittelen.

Asunnon myyjä

Kiitos Juha taas kerran hyvästä palvelusta! Eilinen muutto sujui loistavasti, kiitän ja kumarran:) Viikonloppuna nautitaan kuoharia, KIITOS ja skool:)

Asunnon myyjä

Olemme hyvin tyytyväisiä Juhan markkinointiin. Hän on ammattitaitoinen ja yhteistyökykyinen. Voimme suositella häntä lämpimästi ystävillemme.

Asunnon ostaja

Iso kiitos sinulle hyvistä ja asiallisista kaupoista! Kyllä tietää ketä suositella, kun kiinteistöjä kaupan:) Mukavaa kesää:)

Asunnon myyjä

Kiitos Juha huippuhienosta toiminnasta! Asiat sujuivat nopeasti, täsmällisesti ja erinomaisella yhteistyöllä. Tarjousneuvottelut ja tavoite päästä asuntokaupoille on yksi Juhan monista vahvuuksista!

Asunnon myyjä

Alku hyvin, loppu hyvin, kiitos Juha! Talokauppa meni nopeasti ja mallikkaasti ilman ensimmäistäkään julkista esittelyä.KIITOS!

Asunnon myyjä

Juha on asiantunteva, luotettava, ystävällinen ammattilainen.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

yrittäjä, KTK, LKV Juha Hirvonen
Juha Hirvonen, Kiinteistömaailma Lahti Aleksanterinkatu