Yrittäjä, LKV, kaupanvahvistaja Antero ImmonenYrittäjä, LKV, kaupanvahvistaja Antero Immonen

100% asiakkaista suosittelee

Antero Immonen

Yrittäjä, LKV, kaupanvahvistaja

Kiinteistömaailma Varkaus

antero.immonen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0400675353Soita minulle

Erityisosaaminen

Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

60

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 60 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Vauhtia asuntokauppaan! Kotikaupunkini Varkauden, sekä Leppävirran ja Joroisten asunto-, tontti- mökki- ja toimitilakaupoissa ja -arvioinnneissa palvelen teitä yli 30 vuoden alan kokemuksella ja tietotaidolla kiinteistönvälitysalalta ja alueelta. Aktiivisesti, luotettavasti, huolellisesti. Turvallinen asunnon myynti tai osto onnistuu parhaiten myös vertaansa vailla olevien Kiinteistömaailman palvelukonseptien ja vertailutilastojen, sekä omien asiantuntija- ja palveluverkostojen avulla. Saat tarvittaessa apua mm. perukirjoitusten, kuntotarkastajien, asunnon/talon/mökin tyhjennysavun ja hyvien remonttimiesten etsimisesssä. Vaativatkin kiinteistö- ja asuntoarviot tarkasti ja perustellusti kiinteistövälityksen ja -arvioinnin kokemusta talousalueella hyödyntäen. Löydät asiantuntemusta neuvontaan ja maanmittauslaitoksen kaupanvahvistajan oikeudet ja opastuksen asiakkaiden omiin osake- ja kiinteistökauppojen kauppa- ja asiakirjoihin. Ota yhteyttä, helppoa, tarkoituksen mukaista ja sinulle kannattavaa!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Suosittelen Antero Immosta kenelle tahansa. Hän hoiti ensin helmikuussa -24 Äitini asunnon myynnin-loistavasti Varkaudessa! Nyt sitten kesäkuussa -24 Hän myi rakkaan loma-asuntoni hankalahkossa markkinatilanteessa Leppävirralla.

Asunnon myyjä

Antero on täyden 10 (Kympin mies) Mikäli on jatkossa tarvetta ostaa/myydä Antero on se Hlö jonka puoleen käännyn. Kiitos ANTERO

Asunnon ostaja

Välittäjä voisi profiilissaan viestiä syvemmin siitä kokemuksesta ja kokonaisuuksia hahmottavasta taidosta, jonka omaa. Näitä ja asiakasta palvelevia verkostoja välittäjältä kyllä kokemuksemme mukaan löytyi. Persoonien kohtaaminen tietysti ”kemiaa”, me kyllä pidimme paitsi luontevasti virittyvästä myös hänen taidostaan pysytellä ammatillisesti ymmärtäväisenä ja palvelevana. Koimme Anteron varsin terävänäköisenä tarpeiden havainnoijana ja kärsivällisen ratkaisuhakuisena vaikeissakin kysymyksissä sekä moninaisissa tilanteiden tunnelmissa. Kaikkineen monenlaista nähneinä olemme yllättyneitä: näinkin hyvin kaupat voidaan hoitaa ja saada toteutumaan. Kiitos.

Asunnon myyjä

Ystävällinen, asiantunteva palvelu!

Asunnon myyjä

10/10 . En tiedä miten / mitä voisi tehdä paremmin

Asunnon myyjä

Hei! Välittäjä käytti tarpeeksi aikaa asuntomme tietojen selvittämiseen ja kertoi faktat asunnon myyntiin hyvin!

Asunnon myyjä

Meidän kokemuksemme kolmen asuntokauppamme kohdalla kaikki mennyt kiitettävästi Antero Immonen on ammattinsa osaava välittäjä.

Asunnon myyjä

Kiitosta saa kaikki., palvelualttius, ahkeruus ja kärsivällisyys lukuisista asiakkaan "turhia" soittoja kohtaan.

Asunnon myyjä

Täysi 10

Asunnon myyjä

Välittäjä toimi todella ammattimaisesti. Asiat sujui nopeasti ja helposti. Välittäjä oli ajantasalla ostajan ja myyjän kanssa. Näki selvästi, että välittäjä aidosti halusi osapuolien päätyvän kaupan tekoon.

Asunnon myyjä

Jaa-a ihan just ei tule parannus ehdotuksia mieleen.

Asunnon myyjä

Kaupat sujuivat mutkitta ja nopeasti

Asunnon myyjä

Anteron toiminta oli ystävällistä ja asiantuntevaa, antoi neuvoja kuinka meidän kannattaa toimia asunnon myynnissä.

Asunnon myyjä

Kiitos paljon kaikki meni sovitulla tavalla. Erityinen Kiitos Anterolle.

Asunnon myyjä

Antero Immosen pitkä kokemus näkyy huippuluokan ammattitaitona. Palveluasenne kohdallaan: ahkera, oma-aloitteinen ja aina puhelimitse tavoitettavissa. Vaikea kohde saatiin kaupaksi ja tässä Anteron aktiivisuus oli ratkaiseva tekijä.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Yrittäjä, LKV, kaupanvahvistaja Antero Immonen
Antero Immonen, Kiinteistömaailma Varkaus