Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 300 9767Soita minulle

Kielitaito

suomi, englanti

Asuntokaupat ovat yksi suurimpia ja arvokkaimpia ostoksia, joita elämämme aikana teemme. Olen saanut paljon kiitosta asiakkailtani asiakaslähtöisestä, luotettavasta ja lämminhenkisestä palvelustani. Saat minusta ahkeran välittäjän, joka tekee kaikkensa, jotta sinun matkasi kohti uutta unelmaasi täyttyisi. Tavoitteenani on aina aidosti tyytyväinen asiakas. Olen toiminut aiemmin vuosia sairaanhoitajana. Olen kuitenkin aina unelmoinut työstä asuntojen parissa. Suoritin sisustussuunnittelijan tutkinnon Helsinki Design School:ssa. Minulla on useamman vuoden kokemus omakotitalojen ja kerrostaloasuntojen saneerausprojekteista. Tämä tuo arvokasta näkökulmaa välittäjän työhöni. Olen asunut perheeni kanssa lyhyen aikaa Saksassa sekä 5 vuotta Yhdysvalloissa. Perhe, ystävät, luonto ja kaikki luova tekeminen ovat minulle tärkeää. Autan sinua mielelläni asuntokauppaan liittyvissä asioissa. Olethan yhteydessä, niin suunnitellaan yhdessä sinulle paras mahdollinen kodinvaihtoprosessi! Ystävällisesti, Riikka

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Koko asunnonmyyntiprosessi oli erittäin toimiva. Viestintä oli nopeaa. Minusta Riikka Sirviö on erinomainen välittäjä.

Asunnon ostaja

Riikka hoiti kaikki asuntokauppaan liittyvät asiat jämptisti ja napakasti ja vastaili viesteihin viivyttelemättä. Ja mikä parasta Riikan silmät hymyilivät, vaikka suu olikin maskin takana!

Asunnon myyjä

Ystävällinen asiantunteva palvelu.

Asunnon ostaja

Välittäjään sai hienosti yhteyden, hän vastaili nopeasti ja hoiti aktiivisesti kauppaan liittyviä asioita. Myös kuntotarkastus saatiin hänen toimestaan suoritettua todella nopealla aikataululla.

Asunnon myyjä

En unohda hyvää palvelua ja voin suositella muillekin.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli minuun jatkuvasti yhteydessä ja auttoi kaikessa tarvittavassa tarjouksen tekoon ja kauppaan liittyen. Olen erittäin tyytyväinen kuinka asiat hoituivat.

Asunnon myyjä

Välittäjä on kiitettävän aktiivinen vaikka kyseessä ei ollut iso kiinteistökauppa.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija Riikka Sirviö
Riikka Sirviö, Kiinteistömaailma Turku Humalistonkatu