myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT Emilia Nikkilämyyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT Emilia Nikkilä

100% asiakkaista suosittelee

Emilia Nikkilä

myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT

Kiinteistömaailma Tampere Koilliskeskus

emilia.nikkila@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0443481737Soita minulle

Erityisosaaminen

Kerros- ja rivitalot, Uniikit kohteet, Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt, Perheasunnot, Omakotitalot

Kielitaito

suomi, englanti

Kiinteistömaailma-huippumyyjä

Onpa kiva, että haluat tietää minusta lisää! Olen vieraillut työurani aikana sadoissa pirkanmaalaisissa kodeissa ja olen huomannut, miten hyvin erilaisia mutta aina tärkeitä kaikki kodit ovat. Aivan kuten omistajansakin. Minulle on tärkeää tutustua kotien lisäksi myös ihmisiin niiden sisällä. Otteeni myyntityöhön on asiakasta kunnioittavaa ja maanläheistä mutta hyvin tehokasta. Hallitsen somen kuin omat taskuni ja se on minulle henkilökohtaisen kanssakäymisen lisäksi luonteva tapa asioida ja markkinoida tehokkaasti ja nykyaikaisesti. Jos syystä tai toisesta jokin asia menee hankalaksi, voit luottaa siihen, että pidän aina viimeiseen asti asiakkaideni puolta. Aina. Mielestäni jokaista kotia tulee myydä ja markkinoida edustavasti, kunnioittavasti ja tyylikkäästi. Tämän toteutan ammattikuvaajan avulla, tarvittaessa sopivasti stailaamalla tai digistailaamalla, mielenkiintoisella esittelytekstillä sekä perehtyneellä ja innostuneella esittelyllä. Nyt haluaisin kuulla, mitä sinä toivoisit minulta. Odotan jo kovasti, että pääsemme juttelemaan kodinmyyntiajatuksistasi ja pääsemme miettimään, millainen yhteistyö olisi meille paras. Minut valittiin kunniatehtävään toimimaan Kiinteistönvälitysalan keskusliiton (KVKL) vuoden 2023 Hyvän välitystavan lähettiläänä. Kun haluat myydä tai ostaa asunnon ja arvostat iloista, energistä ja kunnioittavaa asiakaspalvelua sekä laajaa paikallistuntemusta, olen oikea valinta sinulle. Minä oikeasti välitän.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Ihanan asiantuntevaa ja ammattimaista. Olen tavannut useita kiinteistövälittäjiä viimeisen 8 vuoden aikana ja tämä oli ensimmäinen joka oli täsmällinen sekä näytti olevan aidosti kiinnostunut työstään. Pidämme myös siitä että mikäli valitsemme tämän firman myymään asuntoamme, myy sitä juuri nimenomaan tämä asiantunteva henkilö pääasiassa, eikä ihan kuka tahansa, joka ei välttämättä ole aiemmin edes meitä tavannut tai edes asunnossamme käynyt.

Asunnon myyjä

Välittäjä saapui täsmälleen sovittuun kellonaikaan. Hän kertoi erittäin selkeästi ja asiakasystävällisesti kuinka asuntoani kannattaisi myydä. Sain hyvin vastauksia kysymyksiini ja opin samalla uusia asioita. Välittäjästä jäi positiivinen vaikutelma!

Asunnon ostaja

Välittäjä halusi ratkoa kuntotarkastuksessa aiheutuneita ongelmia ja auttoi todella paljon. Hyvin ystävällinen ja pärjää varmasti urallaan.

Asunnon myyjä

Emilia antoi tilaa miettiä mitä tehdään asian suhteen, mutta oli silti selkeä suunnitelma, koska palataan asiaan.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli ihanan aurinkoinen ja välitön, hänestä tuli erittäin luotettava ja ammattitaitoinen olo, joka hoitaa hommansa mutkattomasti ja kaupan osapuolille sopivilla tavoilla. Nuorena naisasiakkaana välittäjän sukupuoli ja ikä oli mukavaa plussaa. Hänessä ei olle yhtään stereotyyppisen välittäjän piirteitä, joka oli erittäin hyvä juttu.

Asunnon myyjä

Tiesin koko ajan, että asiat menevät virallisesti oikein, eikä tarvinnut olla huolissaan mistään sellaisesta. Tilanteessani oli niin paljon asioita, joiden olisi mahdollista mennä pieleen, niin oli helpottavaa jättää tämä osa niistä ammattilaiselle.

Asunnon myyjä

Elämäni aikana olen joitakin kiinteistöjä ostanut ja myynyt ja koskaan ei asiat ole sujuneet yhtä ammattitaitoisesti, helposti ja nopeasti kuin nyt. Yhteydenpito oli esimerkillistä. Vuorokauden ajasta riippumatta Emilia oli tavoitettavissa. Sähköposti- ja muihin viesteihin hän vastasi asap. Ammattitaitoa osoittee myös asunnosta edeltä käsin annettu hinta-arvio, joka toteutui eurolleen. Myös Emilian ystävällinen ja iloinen persoona teki asioinnista helppoa ja sujuvaa. Oikeastaan välittäjältä täyden kympin arvoinen suoritus.

Asunnon ostaja

Hän toimi oikein hyvin. Hän vastasi viesteihini viikonloppunakin. Sain asian heti hoidettua. Mikään ei ollut epäselvää.

Asunnon myyjä

Emilia oli tehnyt todella hyvän taustatyön tutkiessaan asuinalueen hintatason ja esitteli sen meille fiksusti. Yhteydenpito oli saumatonta ja välittäjään sai nopeastikin yhteyden. Ei voi kuin sanoa, että kiitos! Emilia on huipputyyppi ja hänen kanssaan on helppo asioida. Tsemppiä jatkoon!

Asunnon myyjä

Välittäjän tiesin jo entuudestaan. Tiesin olevani huippumyyjän asiakas, joten en ollut huolissaan mistään missään kohtaa.

Asunnon ostaja

Välittäjämme loi ensimmäisestä näytöstä lähtien ammattimaisen ja realistisen mutta samalla lämpimän yhteyden meihin ostajaehdokkaisiin Luotimme välittäjän asiantuntemukseen hänen osaamisensa ja palvelualttiutensa ansiosta. Saimme vastaukset nopeasti ja meille jäi käsitys siitä, että välittäjä tunsi kohteen hyvin. Koordinaatio myös pankkimme ja kuntotarkastajan kanssa oli toimivaa ja kaikki sujui hienosti. Tämä kaikki johti siihen, että myös kauppoja lähdettiin tekemään hyvällä mielellä; oli tunne siitä, että asiat hoituvat sekä kauppojen aikana, että mahdollisesti tulevaisuudessakin. Lämmin kiitos asiantuntemuksesta!

Asunnon ostaja

Muutamaa taloa miettineenäni, huomasin välittäjien ison eron. Oli ilo tehdä asuntokaupat Emilian kanssa, koska hän kuunteli ja ymmärsi myös ostajan puolta, sekä aidosti halusi tehdä asuntokauppaa! Iloisella asenteella!

Asunnon ostaja

Emilia oli ammattitaitoisuutensa lisäksi aivan ihana ja välitön persoona. Hän tuntui elävän mukana toteuttaessaan unelmaamme. Kiitos hänelle vielä aidosta läsnäolosta!

Asunnon ostaja

Jokaisessa Kiinteistömaailman kohteessa käydessämme välittäjät olivat erityisen ystävällisiä, avuliaita ja asiantuntevia. Meille välittyi Kiinteistömaailmasta kuva yrityksenä, joka oikeasti välittää siitä, että asiakkaiden tarpeet ja toiveet otetaan huomioon. Jokaiseen kysymykseemme saimme aina kattavat ja nopeat vastaukset ja prosessin aikana kanssakäyminen oli erityisen helppoa ja mukavaa. Olemme hyvin kiitollisia yhteistyöstä ja varmasti jatkossakin toivomme asioivamme Kiinteistömaailman kanssa. Iso suositus lähtee myös ystävillemme. Olimme enemmän kuin tyytyväisiä välittäjän toimintaan kanssamme. Myös aiemmissa näytöissä käydessämme Kiinteistömaailman kohteissa oli aina mukavimmat ja asiantuntevimmat välittäjät. En kehittäisi mitään mutta toivon, että jatkossakin Kiinteistömaailma pysyy yhtä selkeästi muiden kiinteistönvälitysyritysten yläpuolella.

Asunnon myyjä

Kaikki sujui niin hyvin ja sujuvasti, eikä mikään asia jäänyt epäselväksi. Emilialle 10+ välittäjänä, aivan super hyvä työssään!

Asunnon myyjä

Julkinen palaute sosiaalisessa mediassa: Katselin ikkunasta, kun viime kesänä meidän naapuritaloa myit ja täytyy sanoa, että harvoin olen niin iloista ja lämminhenkisen oloista kiinteistövälittäjää nähnyt. Sitten luin tekemäsi myynti-ilmoituksen, joka oli ehkä paras koskaan näkemäni. Jo silloin päätin, että meistä tulee sun asiakkaita heti, kun on aika pistää talo myyntiin.

Asunnon myyjä

Emilia on erittäin ammattitaitoinen ja ystävällinen välittäjä. Hänen aluetuntemuksensa ja tietojensa vuoksi saimme asunnostamme paljon paremman hinnan, kuin kukaan muu välittäjä arvioi. Hän myös piti meidät ajantasalla jatkuvasti ja vastasi kysymyksiimme kärsivällisesti. Kaikki sujui upeasti aina asunnon ensiarviosta kaupantekotilaisuuteen asti. En keksi mitään parannettavaa.

Asunnon myyjä

Emilia Nikkilän kanssa kaikki sujui kuin tanssi! Niin täydellinen välittäjä, etten keksi mitään mitä voisi paremmin tehdä!

Asunnon myyjä

Emiliasta emme keksi mitään parannettavaa. Alansa huippuammattilainen.

Asunnon ostaja

Meillä on kokemusta välittäjästä sekä ostajan että myyjän näkökulmasta. Asiat tulivat hoidetuksi asiantuntevasti, täsmällisesti, palvelualttiisti ja kaiken lisäksi aurinkoisella asenteella niin oston kuin aiemman kahden myynnin osalta. Kohtasimme monta välittäjää ostoprosessin aikana, Emilia oli ehdottomasti paras! Voimme siis vilpittömästi suositella häntä. Kaikki toimi niin hyvin, että on vaikea keksiä, mitä voisi tehdä paremmin.

Asunnon myyjä

Emilia oli aidon kiinnostunut talomme rakenteista ja rakennuspiirustuksista, joista hän saikin selville yllättävän nopeasti asioita, joita en ollut aiemmin huomannut. Myös tutustumiskierroksella hän kiinnitti huomionsa moniin yksityiskohtiin, joista olisi hyvä olla kaikkien muidenkin kiinteistönvälittäjien kiinnostuneita kohdetta myydessään. Kerrankin löytyi välittäjä, josta sai vaikutelman, että hän tietää ja tutustuu kohteeseen, eikä kaikkea tarvitse plärätä papereista.

Asunnon myyjä

Asuntokaupat menivät todella hyvin. Koin, että välittäjä oli ammattitaitoinen. Hän oli ripeä ja nopea vastauksissaan. Kaikki meni paremmin kuin edes osattiin odottaa. Voin lämpimästi suosittaa häntä kaikille ystävilleni välittäjäksi.

Asunnon myyjä

Emilia hoiti meidän tilanteeseen yllättäen tulleen ja erikoisen asuntokaupan todella asiantuntevasti, nopeasti positiivisella asenteella ja täyden luottamuksen ansaiten. Ehdottomasti paras välittäjä, jonka kanssa olen koskaan ollut tekemisissä. Hän oli tehnyt perusteellisen pohjatyön ja löysi myytävästä kohteesta ison liudan positiivisia asioita. Iso kiitos! Terveisenä Kiinteistömaailmalle: Kannattaa pitää Emiliasta hyvää huolta ja pitää kiinni.

Asunnon myyjä

Kaupat tehtiin todella hienosti maaliin haasteista huolimatta.

Asunnon ostaja

Excellent service, highly professional, friendly, a very positive experience dealing with Emilia Nikkilä. Helpful and excellent communication during such a big step in our life. Thank you again Emilia!

Asunnon myyjä

Kaikki sujui hyvin ammattitaitoisesti ja nopeasti. Emilia huolehti kaikesta erinomaisesti, olin koko ajan tilanteen tasalla. Parannettavaa? Voiko tuosta vielä parantaa??? Tämä oli ainakin minulle sopiva täydellinen palvelu.

Asunnon myyjä

Myimme omakotitalon, jossa on tehty useita peruskorjauksia vuosien aikana. Välittäjä Emilia paneutui asiaan huolellisesti ja meille välittyi kuva, että häntä kiinnosti aidosti saada tietoa kaupan kohteesta ja valmistautua ostajaehdokkaiden kysymyksiin. Liian usein kiinteistönvälittäjä ei tiedä kaupan kohteesta mitään, Emilia oli positiivinen poikkeus!

Asunnon myyjä

Iloinen ja asiantunteva välittäjä, joka oli myös tehokas ja hoiti asiat todella nopeasti.

Asunnon myyjä

Emilia oli erittäin asiantunteva ja hoiti koko prosessin ammattimaisesti. Meille asunnon hankinta ja vanhan myynti tehtiin hyvin helpoksi ja kokonaisuudessaan jäi hyvä tunne siitä, miten asiat hoidettiin.

Asunnon myyjä

Emiliaa ei suotta ole kehuttu välittäjänä!

Asunnon myyjä

Emilia vaan on niin paras. Ja mikä tietomäärä. Osaa vääntää asiat niin rautalangasta, että heti tajuaa.

Asunnon ostaja

Kerkesimme talonhankintaprojektin aikana näkemään noin kymmenen eri välittäjää ja kyllä tälle toteutuneelle kaupalle osui onneksemme se paras heistä. Emiliasta huokui rehtiys ja välittömyys. Kaikki meni "tiptop" iloisella ilmeellä. Kiitokset hänelle hyvin hoidetusta välittämisestä.

Asunnon myyjä

Rehellistä ammattitaitoa, pystyi luottamaan ihan jokaiseen asiaan. En osaa sanoa, mitä olisi voinut paremmin tehdä. Kaikki meni niin hyvin.

Asunnon ostaja

Koko prosessi oli hyvin onnistunut. Mielestäni hän on parasta, mitä voi saada. Työlleen omistautunut.

Asunnon myyjä

Kaikki meni aivan nappiin, juuri niin kuin oli suunniteltu.

Asunnon myyjä

Asiakaslähtöinen, asiantunteva palvelu. Asiakas pidettiin ajantasalla. Asiat hoituivat hienosti ilman turhia jaaritteluita!

Asunnon myyjä

Kaikki hoitui paremmin kuin hyvin! Ei ole yhtään mitään negatiivista sanottavaa!

Asunnon myyjä

Emilia tuli ja otti talomme myyntiin pahimmassa mahdollisessa maailmantilanteessa kesäkuussa -22, sodan ja sähkökriisin vallitessa. Saimme nauttia hänen ammattitaidosta, sitkeydestä, rehellisyydestä ja iloisuudesta ja pääsimme elämässä eteenpäin. Valinta Hyvän välitystavan lähettilääksi v. 2023 nyt kyllä osui ja upposi! Kiitos Emilia!

Asunnon ostaja

Palvelu oli erittäin ystävällistä, ammattitaitoista ja luotettavaa.

Asunnon myyjä

Emilia teki kaiken erittäin hyvin ja piti meidät kaiken osalta informoituna. Joustava, osaava, kommunikoiva välittäjä ja erittäin mukava kokemus kaikkiaan.

Asunnon myyjä

Emilia on huippu! Positiivinen voittaja-asenne, loistava asiakaspalvelija, erittäin hyvin tavoitettavissa, rautainen ammattilainen. Suosittelemme häntä kaikille! Ei mitään voi tehdä paremmin kuin Emilia tekee.

Asunnon myyjä

Olimme otettuja siitä, kuinka kiinnostunut Emilia oli tutustumaan myytävään kotiimme ja teki paljon töitä jotta kaikki sujuisi sujuvasti. Kaupat tehtiin nopeammalla aikataululla kuin koskaan olisimme uskaltaneet toivoa ja Emilia kuljetti meidät vielä myyntiprosessissa kädestä pitäen loppuun asti. Jäi lämmin, välittävä ja rehellinen tunne välittäjästämme ja Kiinteistömaailman toiminnasta.

Asunnon myyjä

Heti ensitapaamisesta lähtien asiat sujuivat mallikkaasti ja hyvin mutkattomasti. Kaiken kaikkiaan toimiva kokonaisuus. Voiko ammattitaidon huippuun hiotulta timantilta vaatia parempaa?

Asunnon ostaja

Vaikea tehdä mitään paremmin. Kaikki sujui loistavasti! Kiitos!

Asunnon myyjä

Meidät pidettiin hyvin ajantasalla tilanteessa kuin tilanteessa. Vahvasti läsnä oli myös tunne, että meistä sekä meidän asioista välitettiin ja pidettiin huolta. Luottamus oli 110 % koko välitysprosessin ajan. Se että välittäjä kertoi oma-aloitteisesti sekä meidän kysyttäessä oman mielipiteensä että ammatillisen näkemyksensä, painotti hän vahvasti myös sitä, että me teemme kuitenkin lopulliset päätökset, mikä tuntui hyvältä sekä tärkeältä. Hän lupasi sopimustamme kirjoittaessa tehdä parhaansa ja sen hän myös teki. Pelisilmää sekä lämmintä sydäntä, mikä johti onnistuneeseen lopputulokseen!

Asunnon ostaja

Ihmisläheinen asenne, miellyttävä asenne, rautainen ammattilainen. Yrityksessä me-henki vahva.

Asunnon myyjä

Meidän mielestä Emilia hoiti asuntomme myynnin täydellisen taitavasti.

Asunnon myyjä

Kaikki meni hienosti ja en muuttaisi toiminnassanne mitään. Upeaa ja ihmisläheistä palvelua alusta loppuun.

Asunnon myyjä

Todella upea, luotettava asuntovälittäjä ja kuuntelee täysin asiakkaita, sydämellinen ihminen.

Asunnon myyjä

Markkinoinnin suunnittelu ja toteutus erinomainen. Kun välittäjä on hoitanut tehtävänsä täydellisesti, ei ole mistä voisi parantaa.

Asunnon myyjä

Kaikki meni niinkuin sovittiin.

Asunnon myyjä

Palaute Kotikäyntiasiakkaalta: Aivan ihana energinen ja asiantunteva myyjä. Hän oli aidosti kiinnostunut ja halukas myymään talomme.

Asunnon myyjä

Palaute Kotikäyntiasiakkaalta: Emilia Nikkilän monipuolinen ja syvällinen asiantuntemus sekä positiivinen asenne herättivät minun ja vaimoni arvostusta.

Asunnon myyjä

Palaute Kotikäyntiasiakkaalta: Aivan ihana, energinen ja asiantunteva välittäjä. Hän oli aidosti kiinnostunut ja halukas myymään talomme. Teemme toimeksiannon Emilian kanssa.

Asunnon myyjä

Välittäjämme piti meitä ajantasalla asuntomme myynnin tilanteesta juuri sopivasti. Välittäjä oli alusta lähtien motivoitunut ja innostunut asuntomme myynistä. Asunnon kuvat olivat kutsuvia ja esittelyteksti hyvin laadittu rennolla ja houkuttelevalla otteella. Kaikki asuntomme myynnissä onnistui todella hyvin enkä keksi mitään parannettavaa.

Asunnon myyjä

Emilia on todella helposti lähestyttävä. Ei tarvinnut kertaakaan miettiä, että voiko jotain asiaa kysyä. Yhteydenpito oli todella vaivatonta ja sujuvaa. Olemme kaikkeen vain ja ainoastaan tyytyväisiä. En keksi mitään asiaa, minkä voisi tehdä vielä paremmin, koko myynti alusta loppuun oli täysi kymppi Emilian ja Kiinteistömaailman puolesta.

Asunnon ostaja

Teimme uudesta asunnostamme oman asunnon myyntiehdollisen tarjouksen ja välittäjämme myi myös edellisen asuntomme todella nopeasti. Välittäjä piti meitä ajantasalla asuntomme myyntitilanteesta ja tiedotti myös uuden asunnon myyjiä. Olimme koko ajan kaikki osapuolet ajantasalla tilanteesta. Lopulta saimme unelmien kodin välittäjän avustamana. Kaikki sujui todella hyvin uuden asunnon ostamisessa ja vanhan asunnon myymisessä. Emilia hoiti myös edellisen asuntomme myynnin todella nopeasti.

Asunnon ostaja

Kaikki sujui erittäin hyvin, koko prosessi oli selkeä ja olimme koko ajan tilanteen tasalla. Asiantuntevaa ja mukavaa palvelua! Erittäin positiivinen kokemus!

Asunnon myyjä

Prosessi sujui alusta loppuun sujuvasti ja yhteydenpito oli helppoa.

Asunnon myyjä

Koko paketti toimi erittäin hyvin alusta loppuun saakka. Ei tule mieleen mitä olisi voinut tehdä toisin.

Asunnon ostaja

Palvelu oli asiallista ja autettiin ja selitettiin, jos en ymmärtänyt, mistä puhuttiin.

Asunnon ostaja

Saimme kuvan helposti lähestyttävästä välitystoimistosta. Emilia on ystävällinen, täsmällinen ja kärsivällinen. Lämpimät kiitokset!

Asunnon ostaja

Palvelu ja koko prosessi oli onnistunut. Kiitos! :) Ei tule mieleen mitään, mitä tarvitsisi tehdä paremmin.

Asunnon myyjä

Useissa kymmenissä asuntonäytöissä käyneenä ja useiden välittäjien kanssa asioineena oli iso törmätä Emiliaan. Hänellä on täysin poikkeuksellinen kyky ottaa asiakas huomioon ja palvella rennosti mutta samalla hyvin asiantuntevasti. Heti jäi sellainen fiilis, että jos myymme asuntomme, niin se on Emilia, joka saa luvan sen myydä. Tähän myös lopulta päädyimme ja Emilia hoiti koko prosessin hyvin määrätietoisesti ja samalla pitäen meidät hyvin kartalla siitä, missä mennään. Emilia oli myös ensimmäinen välittäjä, joka korosti asuntomme positiivisia puolia. Prosessin lopputuloksena Emilia myi asuntomme asuinkerroksemme ennätyshintaan ensimmäisestä näytöstä. Suosittelemme Emiliaa vahvasti ja aiomme käyttää Emilian palveluita myös jatkossa. Iso kiitos meidän auttamisesta!

Asunnon myyjä

Asiantuntevaa ja ammattitaitoista palvelua. Välittäjää aidosti kiinnosti asuntomme myyminen ja yhteistyö välittäjän kanssa sujui mutkitta. Välittäjä, jolla on sydän paikallaan.

Asunnon myyjä

Palvelu ja koko prosessi oli onnistunut. Kiitos! :) Olin tyytyväinen koko prosessiin. Ei tule mieleen mitään mitä tarvitsisi tehdä paremmin.

Asunnon ostaja

Välittäjän kommunikointi, saavutettavuus, avoimuus ja koko prosessin helppous onnistui yli kaikkien odotusten. Kiitos Emilialle! Vaikea sanoa, minä välittäjä voisi tehdä paremmin, kaikki hoitui paremmin kuin hyvin. Oli turvallinen tunne tehdä tarjousta, kun välittäjä kertoi prosessista ennakkoon ja piti koko ajan hyvin kärryillä, mitä tapahtuu. Reilua yhteydenpitoa kaikkiin suuntiin.

Asunnon ostaja

Ystävällinen ja hyvä palvelu. Kaikki sujui, ei varmaan mitään voisi tehdä paremmin.

Asunnon myyjä

Palaute Kotikäyntiasiakkaalta: Emilia Nikkilälle täysi 10! Tulen tekemään välityssopimuksen hänen kanssaan.

Asunnon myyjä

Nopea ja tehokas kiinteistömme markkinointi, ystävällinen yhteistyö.

Asunnon myyjä

Erityisen hyvää oli, että kaupat tehtiin kaikkien lakipykälien mukaan.

Asunnon myyjä

Ystävällinen, kunnioittava, täsmällinen, innostava, koko ajan ajantasalla, selittävä ote kanssakäymisessä, uskalsi kysyä tyhmiäkin kysymyksiä, whatsapp-viestittely hyvä apu, luotettava. Suuri kiitos kaikesta! Mitään ei olisi voinut tehdä paremmin. Kaikki hyvin!

Asunnon ostaja

Kaikki meni upeasti!

Asunnon myyjä

Emilia on erittäin asiantunteva ja sydämellinen kiinteistönvälittäjä. Niin asunnonmyynti kuin toisen osto sujuivat mallikkaasti!

Asunnon ostaja

Kaikki sujui hyvin ja nopeasti!

Asunnon myyjä

Palaute Kotikäyntiasiakkaalta: Kaikin puolin tyytyväinen Emilian toimintaan; luottamusta herättävää, ystävällistä, asiantuntevaa!

Asunnon ostaja

Kaikin puolin tyytyväinen Emilian toimintaan! Palvelu oli luottamusta herättävää, ystävällistä ja asiantuntevaa.

Asunnon myyjä

Emilia on erittäin asiantunteva ja sydämellinen kiinteistönvälittäjä. Niin asunnon myynti kuin toisen osto sujuivat mallikkaasti!

Asunnon ostaja

Kaikki toimi hyvin. Tiedusteluihin vastattiin nopeasti. Jopa klo 21 jälkeen illalla. Oli helppo itse vaan keskittyä omaan arkeen, kun Emilia hoiti kaiken muun.

Asunnon myyjä

Emilia on monista tapaamistani kiinteistönvälittäjistä välittömimmän ja inhimillisimmän oloinen.

Asunnon ostaja

Selvitti kaikki kohdat hyvin ja huomioi toiveemme.

Asunnon ostaja

Erityiskiitos Emilialle näytöistä! Meille ostajille välittyi, että hän eritoten halusi tuoda asunnon parhaat puolet esiin. Emilia oli näytöllä hyvin mukana mutta antoi sopivasti tilaa meidän tutustua myös asuntoon itsenäisesti. Nähtiin se, että Emilia oli valmistautunut näyttöihin.

Asunnon myyjä

Sain täydellistä palvelua omalla kohdallani. Iso kiitos siitä.

Asunnon myyjä

Emilian positiivinen ja ystävällinen lähestyminen jo ensikohtaamisella toi luottavaisen tunteen alkavaan asunnonmyyntiprosessiin. Kaikki oli selkeää ja mutkatonta koko matkan ajan ja missään vaiheessa ei tarvinnut olla epätietoisuudessa. Meidän toiveitamme ja ajatuksiamme kuunneltiin, lopulta asuntomme myytiin nopeammin kuin alkuperäinen arvio oli, kaikki meni paremmin kuin hyvin. Emilia on kaikinpuolin huipputyyppi ja hänestä ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa! Muistamme tämän kokemuksen varmasti aina ja ilolla voimme suositella muillekin.

Asunnon ostaja

Kaupat sujuivat hyvin alusta loppuun. Ei mitään moitittavaa.

Asunnon myyjä

Iloinen ja asiansa ja työnsä tunteva välittäjä hoisi välityksen moitteetta.

Asunnon myyjä

Kaikki meni hyvin! Välittäjä kuunteli mielipidettäni ja teki kaiken kuten toivoin.

Asunnon ostaja

Emilia piti meidät ajan tasalla asioiden kulusta, oli hyvin professional ja ystävällinen kaikissa tilanteissa.

Asunnon myyjä

Kaikki sujui moitteettomasti, olin tyytyväinen!

Asunnon ostaja

Vaikea sanoa mitä voisi tehdä paremmin. Emilia täytti kaikki toiveet ja osasi vastata kaikkiin kysymyksiin. Todella kivasti sujui kaupankäynti alusta loppuun. Suuret kiitokset!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT Emilia Nikkilä
Emilia Nikkilä, Kiinteistömaailma Tampere Koilliskeskus