Nea Ojaniemi
Lisää minusta (Bio)
Kirjoituksia
Yhteystiedot
kiinteistönvälittäjä, LKV Nea Ojaniemikiinteistönvälittäjä, LKV Nea Ojaniemi

100% asiakkaista suosittelee

Nea Ojaniemi

kiinteistönvälittäjä, LKV

Kiinteistömaailma Seinäjoki

nea.ojaniemi@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 407 2788Soita minulle

Kielitaito

suomi, englanti

Toimin Kiinteistömaailma Asuntolakeus Oy:ssä kiinteistönvälittäjänä. Olen valmiina vastaamaan tulevaisuuden tuomiin haasteisiin nuorekkaalla otteella. Vuosien kokemus asiakaspalvelutehtävissä ovat johdattaneet minut tähän työhön, jossa saan toimia erilaisten ihmisten kanssa ja olla mukana toteuttamassa heidän asuntounelmiaan. Luonteeltani olen energinen, positiivinen ja luotettava sekä vahvuutenani on hyvät ihmissuhdetaidot. Minulle asiakaspalvelu sekä ihmisten kanssa työskentely on ykkösasia ja onnistunut asuntokauppa tarkoittaa minulle tyytyväisiä asiakkaita. Pyrinkin työssäni siihen, että ostajalle ja myyjälle jää aina hyvä fiilis onnistuneesta kaupasta. Mikäli asuntoasiat ovat sinulle ajankohtaisia, niin ota yhteyttä, sillä autan mielelläni! Etsitään omiin tarpeisiisi sopivat ratkaisut ja tehdään yhdessä asuntounelmistasi totta!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Kaupat sujuivat nopealla tahdilla ja meidät pidettiin koko ajan ajantasalla. Meillä oli paljon liikkuvia osia, mutta kaikki asiat saatiin sujumaan kuitenkin niin, että viikon sisällä oltiin tehty kaupat meidän asunnosta ja ostettavasta asunnosta, ja pääsimme muuttamaan ilman kiirettä. Meidän ei itse tarvinnut huolehtia kuin välttämättömistä asioista, pystyimme luottamaan että välittäjä huolehtii ja tarkistaa paperiasiat ja kaikki tarvittava tulee tehtyä varmasti. Ehdottomasti plussaa lapsiystävällisestä välitystoimistosta, lapset huomioonottavasta välittäjästä ja joustavista aikatauluista!

Asunnon myyjä

Asiat käytiin alusta asti selkeästi läpi. Markkinointinsuunnitelma oli hyvä. Välittäjä vakuutti ammattitaidollaan.

Asunnon myyjä

Kokonaisvaltaisesti välittäjän toiminta oli erittäin ammattitaitoista ja asiakasystävällistä. Sain myyntiin liittyen kaikki tarpeelliset tiedot ja vaihtoehdot. Nea huomioi hyvin aikataulut ja reagoi nopealla syklillä esittelyihin sekä tarjouskauppaan. Kaupanteossa hän oli tehnyt kaikki valmiiksi, mikä helpotti erittäin paljon myyntiä.

Asunnon ostaja

Ammattitaitoinen huippuosaaja! Kaikki sujui mutkitta. Erittäin ystävällistä ja luotettavaa palvelua saimme.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli aina ajoissa paikalla esittelykohteessa. Hän selvitti asiat joihin ei heti tiennyt vastausta ja oli heti selvityksen jälkeen yhteydessä. Hän oli ammattilainen ja osasi selventää ymmärrettävästi erilaiset kohdat tarjouskaupan papereista. Helposti lähestyttävä ja ystävällinen.

Asunnon ostaja

Kaiken, kokemuspohjaa muistakin firmoista ja välittäjistä, joten pystyn vastaamaan, kaiken.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV Nea Ojaniemi
Nea Ojaniemi, Kiinteistömaailma Seinäjoki