Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0444 250 251Soita minulle
Katso esittelyvideoni - Tiina-Kaisa Niva
Katso esittelyni

Kielitaito

suomi, ruotsi, englanti

Myydyt kohteet

72

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 72 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Tavoitteenani aina on tyytyväinen ostaja ja tyytyväinen myyjä! Kodin vaihto on prosessi, jossa haluan auttaa Sinua. Asunnon myyntiin, ostoon ja vaihtamiseen liittyy paljon tunteita ja tietoa, joten ammattilaisen apuun voit luottaa. Olen positiivinen, aito ja hyvä neuvottelija! Tarkkuus, aktiivisuus sekä laadukkaat valokuvat olkoon avaimeni Sinun onnistuneessa asuntokaupassasi. Ota yhteyttä, onnistutaan yhdessä!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Oman asunnon myynnistä puolisoni sanoin: "Olisi ollut viimeinen virhe ja viimeinen paikka säästää, jos olisimme alkaneet myymään asuntoa itse." Alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen siis annoimme asuntomme myyjälle välitykseen, mikä osoittautui kaiken suhteen paremmaksi päätökseksi mitä olimme osanneet kuvitellakaan. Ostajan näkökulmasta välittäjä tiesi hämmentävän tarkkaan mitä etsimme, melkein paremmin kuin me itse, eikä tehnyt ns. turhaa myyntityötä vain myymisen vuoksi lainkaan (vrt. kilpaileva firma ja perinteinen tuputtava myyntitapa). Summa summarum: olen iloisen yllättynyt siitä, että pääsimme toivottuun lopputulokseen lopulta niin tehokkaasti sekä myyjinä että ostajina. -Myyjä ja ostaja

Asunnon myyjä

Kun tarjous tuli, niin välittäjä oli heti yhteydessä ja kertoi millainen tarjous on. Kun tarjous oli hyväksytty, kaikki tapaamiset ja kauppakirjan teko hoitui hetkessä. Kerta kaikkiaan fantastinen suoritus. Plussana kahvi-kakkutarjoilu sekä pieni lahja kaupanteosta.

Asunnon ostaja

Tiina-Kaisa oli meillä kiinteistönvälittäjänä, kun ostimme ensimmäistä asuntoamme. Olimme tosi tyytyväisiä saamamme palveluun ja yhteydenpidot onnistuivat joustavasti. Hyvä palvelu vaikutti myönteisesti myös ostopäätökseemme. Juuri häneltä asunnon halusimmekin ostaa. Voimme ehdottomasti suositella Kiinteistömaailmaa ja Tiina-Kaisaa muillekin.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntijohtaja, LKV Tiina-Kaisa Niva
Tiina-Kaisa Niva, Kiinteistömaailma Rovaniemi