Kiinteistönvälittäjä, LKV  Laura SaartoalaKiinteistönvälittäjä, LKV  Laura Saartoala

100% asiakkaista suosittelee

Laura Saartoala

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Kiinteistömaailma Nurmijärvi Klaukkala

laura.saartoala@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

044 703 5600Soita minulle

Kielitaito

suomi

Myydyt kohteet

53

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 53 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Kiinteistömaailma-huippumyyjä

Olen kuudetta vuotta Kiinteistömaailmalla välittäjänä. Olen saanut olla mukana satojen asiakkaiden kodin vaihdossa ja nautin siitä! Kodin osto ja myynti on yksi elämän isoimmista ja tärkeimmistä päätöksistä ja on kunnia saada olla osana sitä. Aikaisemmalta koulutukseltani olen sosionomi, joten kohtaamiset erilaisten ihmisten kanssa on minulle luontevaa. Olen syntyjäni nurmijärveläinen, sen vuoksi tunnen alueen "kuin omat taskuni" ja minulla on laaja kontaktiverkosto! Välitän myös muuallakin pääkaupunkiseudulla. Välittäjänä olen tunnollinen ja perehdyn asioihin huolellisesti ja teen työni tehokkaasti. Pyrin palvelemaan asiakkaitani niin, että he saavat vastaukset kysymyksiinä aikailematta ja kodinvaihto prosessi etenee ripeästi! Asiakaskuntani kasvaa mukavaa vauhtia ja tulosten lisäksi olen saanut kiitosta lämpimästä, rehellisestä ja suorasta tavastani toimia. Minut on palkittu Kiinteistömaailma-ketjussa huippumyyjänä! Vuonna 2023 sijoituin koko ketjun huippumyyjäksi sijalle 4. Anna minun auttaa myös sinua kodinvaihdossasi. Tehdään siitä mahdollisimman sujuvaa ja vaivatonta!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Meidät pidettiin erittäin hyvin tilanteen tasalla ja meillä oli tunne siitä että tiedämme koko ajan miten asuntokauppamme etenee.

Asunnon myyjä

Välittäjän asenne, osaaminen ja taidot olivat aivan omaa luokkaa. Todella ammattilainen!

Asunnon ostaja

Laura oli erittäin helposti lähestyttävä ja auttoi mielellään joka vaiheessa. Kävin monessa asuntonäytössä ja Laura oli kyllä ehdottomasti paras välittäjä, jonka kanssa asioin!

Asunnon myyjä

Laura oli napakka, täsmällinen ja tarkkaavainen. Viesteihin tuli vastaukset nopeasti ja tarkasti. Ei ympäripyöreää selittelyä vaan rautaista ammattitaitoa osoittaen, unohtamatta kuitenkaan korrektia ja ystävällistä asiakaspalveluasennetta. Lauran matkassa oli todella turvallinen ja luottavainen mieli myydä kotiamme. Huomasimme, että samanlaisia tuntemuksia oli myös kotimme ostajilla.

Asunnon myyjä

Talon myynti ja uuden asunnon löytäminen onnistui suht nopeasti. Laura Saartoala on erittäin ammattitaitoinen. Hän tekee työtä sydämmellä. Ottaa huomioon asiakkaan toiveet aidosti ja on erittäin luotettava ja yhteistyö oli todella miellyttävä.

Asunnon ostaja

Olimme ajan tasalla miten asiat etenevät ensimmäisestä näytöstä kaupantekoon asti. Kommunikaatio myyjän ja ostajan välillä välittäjän avustuksella sujui vaivattomasti ja heti. Laura johdatti sekä myyjän että ostajan erittäin ammattitaitoisesti päätökseen kaupasta.

Asunnon myyjä

Erityisen hyvää Laurasta: -vastaa yhteydenottoihin välittömästi -selvittää ripeästi kysymäni asiat -huomioi hyvin juuri minun tilanteeni ja tuottaa siihen sopivat ratkaisut

Asunnon ostaja

Laura on välittäjänä asiantunteva ja ihmisenä mukava. Hän pitää yhteyttä sekä ostajaehdokkaisiin että myyjiin, eikä pelkää ehdottaa tarjouksen tekemistä, mutta tekee sen hyvällä maulla ehdokkaiden fiiliksiä ja kiinnostusta tarkasti tarkkaillen. Hän jaksaa selvittää kaikki sovitut asiat (oikeasti-kaikki) ja on todella nopea vastaamaan aikailematta ja myös myi asunnon nopeasti. Suosittelen lämpimästi niin Kiinteistömaailma, mutta erityisesti Lauraa!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Kiinteistönvälittäjä, LKV  Laura Saartoala
Laura Saartoala, Kiinteistömaailma Nurmijärvi Klaukkala