myyntineuvottelija Laura Sassimyyntineuvottelija Laura Sassi

100% asiakkaista suosittelee

Laura Sassi

myyntineuvottelija

Kiinteistömaailma Nokia

laura.sassi@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0440770198Soita minulle

Erityisosaaminen

Kerros- ja rivitalot, Peruskorjattavat ja remontoitavat kohteet, Sijoitusasunnot, Omakotitalot

Autan mielelläni sinua toteuttamaan asuntounelmasi! Hoidan jokaisen erilaisen toimeksiannon asiakkaat edellä, motivoituneella ja hyvällä asenteella. Kaikki kodit ja asiakkaat ovat minulle yhtä tärkeitä. Intohimoni tähän työhön on alkanut aikaisemmin tehtyjen omien sekä perheeni remontti- ja sijoituskohteiden myötä. Olen järjestelmällinen ja täsmällinen. Noudatan aina sovittuja aikatauluja. Ystävällinen ja lämminhenkinen asenteeni tekee kanssakäymisen kodinvaihdossa mutkattomaksi. Tinkimättömät arvoni ovat avoimuus, rehellisyys sekä yhdenvertaisuus. Suuri osa vapaa-ajastani kuluu myös asuntojen parissa, tällä hetkellä rintamamiestalon remontoinnissa. Harrastan lisäksi sisustamista. Itselleni koti ja kodikkuus ovat äärimmäisen tärkeitä asioita elämässä. Kutsu minut maksuttomalle kotikäynnille, niin suunnitellaan yhdessä asuntosi myyntiä!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Laura on ihmisenä todella ystävällinen ja helposti lähestyttävä. Hän piti hyvin yhteyttä koko myyntiprosessin ajan meihin. Toteutuneeseen myyntihintaan olemme erittäin tyytyväisiä. Ehdottomasti suosittelen Lauraa ja itsekin käännymme hänen puoleensa, jos asuntoasiat taas tulee ajankohtaiseksi.

Asunnon ostaja

Palvelu oli ystävällistä ja ammattitaitoista. Saimme vastaukset kaikkiin kysymyksiimme ja myös niihin, joita emme osanneet kysyä. Kaupan teko hoitui hienosti, eikä meille jäänyt mikään asia epäselväksi.

Asunnon myyjä

Välittäjä toimi hienosti, vaikka itseltäni puuttui tarkat asunnon tiedot. Toimeksianto lähti hyvin liikkeelle.

Asunnon myyjä

Laura Sassi välittäjänä palveli meitä hyvin ja esitti asiat selkeästi. Hän oli myös valmistautunut käynnille hyvin.

Asunnon myyjä

Laura oli hyvin selvittänyt alueen sekä toteutuneet kauppahinnat että nyt myytävät "kilpailevat" asunnot. Sain myös selkeät tiedot markkinoinnin kanavista ja teidän yhteismyyntikuviostanne. Myynti aloitetaan hyvällä fiiliksellä!

Asunnon myyjä

Annoin Kiinteistömaailmalle Lauralle myyntiin rivitalokaksion. Sain Lauralta apua asunnon myyntistailaukseen ja kuvista tulikin todella upeat. Haastavasta maailmantilanteesta huolimatta asunto meni nopeasti kaupaksi, vaikka olikin sähkölämmitys. :) Suosittelen Lauraa todella lämpimästi!

Asunnon myyjä

Laura piti minut hyvin ajantasalla koko myynnin ajan. Vaikka maailmantilanne on näinkin haastava, olin todella iloinen että Laura sai asunnon myytyä. Välittäjänä Laura omaa positiivisen asenteen ja oli selkeästi paneutunut alueen vastaaviin asuntoihin. Iso kiitos Lauralle!

Asunnon ostaja

Palvelu oli ystävällistä ja välittäjä piti ajantasalla minut. Tarvittaessa neuvoi jos oli jotai kysyttävää.

Asunnon myyjä

Välittäjä piti minut hyvin ajantasalla koko myynnin ajan ja vastasi aina nopeasti kysymyksiini. Asunnon myyntihinta oli parempi kuin mitä odotin, ja muutenkin kaikki asiat sujuivat tosi hyvin! Voin helposti suositella Lauraa välittäjäksi!

Asunnon ostaja

Nopea aikataulu onnistui. Kiitos.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija Laura Sassi
Laura Sassi, Kiinteistömaailma Nokia