Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

045 6015152Soita minulle

Erityisosaaminen

Omakotitalot, Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt, Kerros- ja rivitalot

Tässä on valmiina Sinua palvelemaan vankan asiakaspalvelukokemuksen omaava paljasjalkainen lohjalainen. Kokemus asiakaslähtöisestä työstä on kertynyt matkailualalta yli 26-vuoden ajalta ja parasta onkin kanssakäyminen erilaisten ihmisten kanssa ja toiveiden toteuttaminen. Kiinteistönvälitysalalla aloitin vuonna 2014 ja 2015 suoritin kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon (KiAT). Olen myös suorittanut arvostetun laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinnon (LKV) 2018. Olen luotettava, iloinen ja energinen ja koska kodin osto ja myynti ovat eräitä elämän suurimpia asioita, hoidankin kaikki asuntoasiasi Sinua ja Sinun toiveitasi kuunnellen, suurella sydämellä. Jos olet ostamassa, myymässä tai vaihtamassa, ota yhteyttä! Tehdään yhdessä asuntounelmistasi totta!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Asunnon myynti oli ripeää ja asiantuntevaa. Yhteydenpito molemmin puolin sujui hyvin, Jaanan kokemus asiakaspalvelutyöstä näkyi, kiitos!

Asunnon myyjä

Olemme tavanneet viime aikoina monenlaisia välittäjiä joten uskomme tietävämme mistä puhumme. Haluamme nyt erityisesti kiittää Jaana Lyytistä. Jämäkkä ja empaattinen asiakaspalvelija, joka teki varmasti kaikkensa saadakseen hoidettua kaupat loppuun asti. Ei ollut yhtään vaikeaaa vasta KYLLÄ kun arvioimme sinua välittäjänä. Iso kaunis kiitos Jaana!

Asunnon myyjä

Välittäjä ylitti kaikki odotukset. Hyvää yhteydenpitoa heti alusta lähtien, ainoa välittäjä joka otti yhteyttä omatoimisesti vielä välitystarjouksen jälkeenkin. Kokeneemmat eivät tähän vaivautuneet. Antoi myöskin hyvän hintaehdotuksen, joka piti yllättävänkin hyvin kutinsa.

Asunnon myyjä

Kaikki hoitui ajallaan ja välittäjäni oli minuun yhteydessä ja vastasi nopeasti yhteyden ottoihoni. Pitää siis ns. huolta omasta asiakkaastaan. Hyvä fiilis jäi kaupanteosta :)

Asunnon myyjä

Kiitettävää oli kokonaisvaltainen välitystehtävän hoito ja Jaanan tyylikäs esiintyminen.

Asunnon myyjä

Tuli tunne, että Jaana keskittyi täysin minun asiaani kotikäynnillä ja vaikutti siltä, että hän on aidosti kiinnostunut.

Asunnon myyjä

Homma vasta alussa, mutta Jaana tuntuu mukavalta ja innostuneelta välittäjältä. Ja tuntee hyvin oman kotikaupunkinsa.

Asunnon myyjä

Jaanan kanssa erinomaisen helppo keskustella. Hänellä ei ollut kiire ja minulla oli mahdollisuus kysyä kaikesta mikä askarrutti.

Asunnon myyjä

Täysin tyytyväinen. Jaana Lyytinen osaa ammattinsa.

Asunnon myyjä

informaatiota tuli todella hyvin. Kiitos

Asunnon ostaja

Välittäjä piti ostajat ajan tasalla asioista mikä oli todella hienoa!

Asunnon ostaja

Asiallinen ja ystävällinen esittelijä joka vaikutti siltä, että osaa hommansa.

Asunnon myyjä

Erittäin hyvä ja asiantunteva välittäjä on Jaana, sen lisäksi ystävällinen ja mukava, aion ehdottomasti käyttää Kiinteistömaailman palveluita laittaessani kiinteistöni myyntiin.

Asunnon myyjä

kaikki meni erittäin hyvin eikä minulla todellakaan ole kuin hyvää sanottavani.

Asunnon myyjä

Olen tosi tyytyväinen Jaana Lyytiseen. Hän on innostunut, motivoitunut, erittäin miellyttävä ja rauhallinen sekä hän oli läsnä koko ajan eikä hänellä tuntunut olevan mihinkään kiire vaan hän oli varannut aikansa vain minulle.

Asunnon myyjä

Kärsivällinen ja ammattitaitoinen välittäjä, joka osaa asiansa. Jaanan kanssa oli mukava asioida, ja olimme koko ajan hyvin ajantasalla siitä mitä tapahtuu

Asunnon myyjä

Erittäin hyvä ja asiantunteva välittäjä on Jaana, sen lisäksi ystävällinen ja mukava, aion ehdottomasti käyttää Kiinteistömaailman palveluita laittaessani kiinteistöni myyntiin.

Asunnon myyjä

Välittäjä uskoi asunnon menevän kaupaksi, ei etsinyt huonoja miinuspuolia. Iloinen ja mukava ihminen.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Jaana Lyytinen
Jaana Lyytinen, Kiinteistömaailma Lohja