Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

044 4551127Soita minulle

Erityisosaaminen

Perheasunnot, Uniikit kohteet, Omakotitalot, Yksiöt ja kaksiot, Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt

Välittäminen on elämäntapa. Aloittaessani alalla vuonna 2011, en olisi voinut kuvitella, että sattuma johtaisi minut tälle urapolulle, vaikka asiakaspalvelu ja myyntityö ovat olleet keskiössä koko työurani ajan. Olen suorittanut LKV- ja KiAT-tutkinnot ja toiminut myös esimiehenä sekä kevytyrittäjänä, minkä vuoksi olen päässyt näkemään välitysalaa monelta eri kantilta. Olen myös saanut tunnustusta menestyksekkäästä työstäni urani aikana. Olen tunnettu nauravaisena, aitona savolaisena, joka tuo työhönsä huumoria ja aitoutta. Työskentelen suurella sydämellä ja rehellisyydellä, sillä uskon, että nämä ominaisuudet ovat avain luottamuksen rakentamiseen asiakkaan ja välittäjän välillä. Haluan olla tukenasi yhdessä elämäsi suurimmista päätöksistä - kodinvaihdossa. Minulla on laaja osaaminen, ja pystyn toimimaan myös haasteellisimpien kohteiden kanssa. Olen käynyt urallani läpi laajan kirjon kohteita, joiden myyntikokemus ulottuu kuolinpesistä ja vapaa-ajan asunnoista aina uudiskohteiden kokonaisuuksiin asti. Vapaa-aikana kuluu tasapainottaen kiireistä työelämääni harrastuksilla. Kevään ensimmäisistä päivistä aina syksyn viimeisiin hetkiin asti löydät minut Konneveden rannalta, mökiltäni, jossa nautin luonnon rauhasta ja sen kauneudesta. Nykyisin harrastan marttailua, ja metsässä sienestäminen sekä marjastus on minulle henkireikä. Minulle välittäminen on enemmän kuin ammatti, se on elämäntapa. Olen aina valmis kuuntelemaan ja ymmärtämään asiakkaideni tarpeita, ja teen kaikkeni tehdäkseni unelmistasi totta.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Välittäjä tuntui "perheenjäseneltä" ja aidosti tsemppasi ja oli aina tavoitettavissa.

Asunnon myyjä

Välittäjän kanssa yhteistyö tuntui luontevalta ja helpolta. Koko prosessin ajan oli tunne että meidän asioillamme oli merkitystä ja asiakkaina olimme tärkeitä.Meillä oli yhteinen tavoite jonka saavutimme:) Välittäjä oli ammattitaitoinen ja kysyimmepä mitä tahansa mieltä askarruttavaa saimme vastauksen välittömästi tai hän selvitti miten asia on. Sanat eivät riitä kertomaan sitä kiitollisuuden tunnetta mikä yhteistyöstämme jäi mieleen ja olenkin suositellut Minnaa välittäjäksi muutamille ystävilleni jotka harkitsevat asunnon myymistä/ostoa.

Asunnon ostaja

Toiminta oli sujuvaa ja pidin välittäjän lämpimästä otteesta minua kohtaan vaikka olin nuori ensiasunnon ostaja. Hän antoi itsestään luotettavan kuvan ja piti sanansa.

Asunnon ostaja

Kokonaisuutena hyvää palvelua, kysymyksiin sai nopeasti vastaukset ja asiat sujuivat hyvää vauhtia eteenpäin, kaikki mitä välittäjä hoiti, mitään ei tarvinnut jäädä odottelemaan ja kaikki hoitui suunnitellun aikataulun mukaisesti. Välittäjä on palvelualtis asiakaspalvelija ja hän teki kaupanteon meille vaivattomaksi.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Kiinteistönvälittäjä, KiAT, LKV Minna Pakarinen
Minna Pakarinen, Kiinteistömaailma Kuopio Puijonkatu