Erityisosaaminen

Arvoasunnot, Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt, Sijoitusasunnot, Kuolinpesät

Myydyt kohteet

33

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 33 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Tervetuloa tutustumaan Kuopion Kiinteistömaailma Puijonkadun pitkäaikaiseen yrittäjään! Asuntokauppoja olen tehnyt jo viidellä eri vuosikymmenellä, kerryttäen samalla kokemusta ja asiantuntemusta kiinteistövälityksen eri osa-alueilta. Osaamiseni kattaa laajan kirjon erilaisia kiinteistönvälitystehtäviä, aina kuolinpesien asioiden hoitamisesta ja edunvalvonnasta sijoitusasuntoihin, vaativiin kiinteistöihin sekä arvokohteisiin. Olen hankkinut perinteisen LKV-tutkinnon lisäksi myös YKV- (Ylempi Kiinteistönvälittäjä koulutus ja tutkinto) ja AKA-arviointiasiantuntijan pätevyydet. Tämä koulutus ja kokemus takaa, että asiakkaitteni palvelu on aina luotettavaa ja juridisesti pätevää. Vankka ammattitaitoni takaa sujuvan ja varman asiakaspalvelun. Tahkovuoren alueen asiantuntijana ja nykyisenä markkinajohtajana olen välittänyt suurimman osan alueen kohteista parin kolmen viimeisen vuoden aikana. Asun itse suuren osan ajastani Tahkolla, ja alue on ollut minulle toinen koti koko 2000-luvun. Tästä syystä ja paikallistuntemuksen ansiosta voin tarjota asiakkaille nopeinta, osaavinta ja kaiken kaikkiaan kattavinta palvelua alueella. Olen sitoutunut palvelemaan asiakkaitani yksilöllisesti, aina heidän tarpeidensa mukaan. Olen sekä myyjän että ostajan puolella, tarjoten molemmille parhaan mahdollisen tuen. Korostan hyvää yhteydenpitoa ja olen aina tavoitettavissa, jotta asiakkaani voivat tuntea olonsa turvalliseksi ja informoiduksi koko välitysprosessin ajan. Vapaa-aikani menee harrastaessa; talvisin nautin hiihdosta ja laskettelusta, kun taas kesäisin löydät minut padel- tai golf-kentiltä. Ammattitaitoni, kokemukseni ja henkilökohtainen sitoutumiseni asiakkaideni parhaaseen ovat yhdistelmä, joka herättää luottamusta ja takaa onnistuneet kiinteistökaupat. Valitessanne minut välittäjäksenne voitte olla varmoja, että asuntonne tai kiinteistönne kauppa hoidetaan ammattitaidolla ja huolellisuudella.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Koska teimme kauppaa Helsingistä käsin ja Aaro Kuopiossa hoiteli perintömökkiasiaamme, koen, että ensinnäkin yhteydenpito sujui loistavasti ja aina sai sähköpostitse tai puhelimitse tai jopa Espanjan lomalta yhteyden häneen ja viimeisimmät tilannetiedot. Aaron kanssa oli helppo asioida ja herätti luottamusta, vaikka "etäsuhteessa" olimmekin. Lisäksi koin Aaron myyntitavan lämminhenkiseksi, vaikka kohde ei suoranainen linna ollutkaan, mutta meille henkisesti rakas, koska se oli edesmenneelle isällemme hyvin rakas.

Asunnon myyjä

On se rehti ja hyvä mies tuo Aaro.

Asunnon myyjä

Asiantunteva palvelualttius, täsmälliset tiedot ja kaupanteon sujuvuus.

Asunnon myyjä

Kauppatapahtuma oli erittäin nopea ja asiantuntevaa.

Asunnon myyjä

Aaro Tanskanen on loistava asiakastyössään :) Tuntuu, että hän ottaa asiakkaan yksilöllisesti ja että välittää ja on asiakkaan puolella. Asiantuntija, ei tunnu olo epävarmalle hänen kanssaan asioidessa. Asiat hoituvat luontevasti ja ammattitaitoisesti. Suur kiitos jälleen Aarolle.

Asunnon myyjä

Kyllä oli aivan loistavaa toimintaa. Hinta-arviot, myyntitaktiikka, esittelyt, tarjousprosessi, kauppatapahtuma... - kaikki meni kuten Strömssöööössä. Yks'toista pistettä.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

yrittäjä, YKV, LKV, AKA (a) Aaro Tanskanen
Aaro Tanskanen, Kiinteistömaailma Kuopio Puijonkatu