Myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT Terhi EirasmaaMyyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT Terhi Eirasmaa

100% asiakkaista suosittelee

Terhi Eirasmaa

Myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

Kiinteistömaailma Kotka

terhi.eirasmaa@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 462 3306Soita minulle

Erityisosaaminen

Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt, Kerros- ja rivitalot, Sijoitusasunnot

Kielitaito

englanti

Myydyt kohteet

32

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 32 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Asiakaspalvelun ammattilaisena tiedän, että hyvään lopputulokseen pääseminen vaatii ensisijaisesti asiakkaan toiveiden kuuntelua ja sisäistämistä. Vallitsevassa markkinatilanteessa erityisesti pitkäjänteisyys ja neuvottelutaito nousevat suureen rooliin välittäjän työssä, jotta ostajan ja myyjän näkemykset saadaan kohtaamaan. Tässä työssä pyrin auttamaan parhaani mukaan. Vuonna 2009 olen suorittanut Kiinteistövälittäjän ammattitutkinnon KiAT:in sekä LKV-tutkinnon, joten nyt voin palvella sinua entistä paremmin sinun asuntoosi liittyvissä asioissa. Viimeiset 15 vuotta on hujahtanut kuin siivillä ja on ollut ilo palvella monenlaisia asiakkaita. Olet myymässä tai ostamassa niin ota yhteyttä, jotta voimme yhdessä miettiä parhaan ratkaisun sinun tarpeisiisi.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Terhi on aivan huippuvälittäjä! Hienoa, että häneen voi luottaa 110%. Kun vuosia sitten ostin hänen välittämänä asunnon (jonka hän nyt myi eteenpäin, minulla oli jo silloin hänestä todella positiivinen kokemus. Tämä myynti vahvisti asiaa ja aion kertoa jokaiselle asuntoa ostavalle/ myyvälle, että kannattaa kääntyä Terhin puoleen. Huippusuoritus taas kerran, kiitos!

Asunnon ostaja

Omakotitalon ostossa oli paljon asioita, joista ei ensiasunnon ostajana ollut minkäänlaista ennakkokäsitystä tai tietoa. Kiintestövälittäjä selitti kaikki kaupankäyntiin vaadittavat asiat ja teki meille ostoprosessista äärimmäisen vaivattoman ja helpon, huomioiden myös työstämme aiheutuvan hankalan aikataulun loistavasti.

Asunnon ostaja

Välittäjä selvitti kaikki epäselvät asiat . Ymmärsi tarpeemme. Oli asiallinen.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT Terhi Eirasmaa
Terhi Eirasmaa, Kiinteistömaailma Kotka