Myyntineuvottelija, KiLAT Katariina KangasMyyntineuvottelija, KiLAT Katariina Kangas

100% asiakkaista suosittelee

Katariina Kangas

Myyntineuvottelija, KiLAT

Kiinteistömaailma Kerava

katariina.kangas@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

040 557 7794Soita minulle

Erityisosaaminen

Perheasunnot, Omakotitalot, Uudiskohteet, Sijoitusasunnot, Kerros- ja rivitalot

Kielitaito

Suomi, englanti

Asiakkaasta välittäminen ja hyvät asiakaskokemukset ovat minulle ykkösasioita. Pitkä myynnin kokemukseni muun muuassa asuntorahoituksen parissa auttaa hahmottamaan kiinteistöalaa kokonaisuutena asuntokaupassa. Syntyperäisenä keravalaisena ja kahden pienen lapsen äitinä tunnistan hyvin perheen arkiset tarpeet asuntoasioissa, koskevat ne sitten kotia tai sen turvallista ympäristöä. Minulta saat luotettavaa, ystävällistä ja tehokasta palvelua sekä asunnon myynnin että oston osalta. Oli sitten kysymyksessä perheasunto, ensiasunto tai sijoitusasunto, otan ilolla vastaan Kiinteistömaailman uudet ja vanhat asiakkaat. Olethan yhteydessä niin lähdetään yhteistyöhön!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Tiesimme kokoajan missä mennään. Näytöt sovittiin ajoissa. Esitettä korjattiin kärsivällisesti. Kaikki meni nappiin. Jatka tällä linjalla.

Asunnon myyjä

Hyvä esittelyvideo, mukanaolo kuntotarkastuksessa ja asiantuntemus siitä, mitä asioita tämänikäisen talon myynnissä voi tulla vastaan esim. rakenteiden kuntoon liittyen. Asiakkaan huomioonottaminen, jatkuva tilannepäivitys ja esiintulevien kysymysten nopea hoitaminen saa kyllä kiitettävän arvosanan.

Asunnon myyjä

Selkeä asioiden selvittely. Heti tuntui, että keskustelu sujui samalla aaltopituudella. Kärsivällinen, realistinen ja avulias palvelu.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli ystävällinen, ammattitaitoinen ja kiinnostunut tarpeistani. Hän erottui selkeästi edukseen muista välittäjistä, joiden kanssa olin asunnonhaun aikana ollut aiemmin tekemisissä. Digitaalinen kaupanteonprosessi oli kätevä, nopea ja hyvin ohjeistettu. Kiitos hyvästä palvelusta.

Asunnon myyjä

Asunto meni kaupaksi odotettua nopeammin ja korkeampaan hintaan, mihin olimme erittäin tyytyväisiä. Välittäjä osasi samaistua hyvin ostajien tarpeisiin ja tunsi alueen hyvin. Välittäjä osasi myös hienosti edesauttaa tarjouskaupan toteutumista ollen aktiivisesti yhteydessä ostajaehdokkaisiin.

Asunnon myyjä

Pidettiin kiinni sovitusta. Sain aina yhteyden välittäjääni ja nopean vastauksen, kun tarvetta. Apua tarvittavissa asioissa. Tärkeintä on, että luottamus säilyy yhteistyössä. Kysymyksiä voi esittää ja niihin saa vastauksia.

Asunnon ostaja

Iloinen ja asiantunteva palvelu koko kaupanteon ajan. Todella hyvä asiakaskokemus. Ei jäänyt mitään negatiivista sanottavaa. Todella hienosti hoitui asiat.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Myyntineuvottelija, KiLAT Katariina Kangas
Katariina Kangas, Kiinteistömaailma Kerava