Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+358445044508Soita minulle

Erityisosaaminen

Omakotitalot, Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt, Kerros- ja rivitalot, Yksiöt ja kaksiot, Tontit

Kielitaito

suomi, englanti

Tärkeää minulle työssäni on lämmin kohtaaminen, iloisuus sekä asiakkaan kuunteleminen. Näistä ominaisuuksistani olenkin saanut paljon kiitosta asiakkailtani. Asiakaspalvelukokemusta on minulle kertynyt jo monien vuosien ajalta. Haluan työssäni noudattaa Kiinteistömaailman arvoja: ”Kuuntelemme. Ymmärrämme. Ohjaamme oikeaan suuntaan.” Kun elämäntilanteet vaihtelevat, on tärkeää, että mukana muutoksissa on Sinut kuuleva ihminen. Näillä ajatuksilla haluan palvella Sinua kaikenlaisissa asuntoasioissa!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Tanja oli ihan superhyvä. En tiennyt asuntokaupoista mitään, mutta tiesin koko ajan olevani hyvissä käsissä. Tuntui, että asuntoni myynti ja kaupat olivat yhtäkkiä hoidettu. Kaikki, me kolme, olivat vain tyytyväisiä asuntokauppojen jälkeen.

Asunnon myyjä

Tanja on ystävällinen, nopea, ahkera ja aina tavoitettavissa. Tästä yhteistyöstä tuli todella hyvä mieli. Lämpimät kiitokset Tanjalle!

Asunnon myyjä

Kaikki onnistui ja toimi hienosti!

Asunnon myyjä

Tunsin, että voin hyvillä mielin jättää asunnon myyntivastuun välittäjälle ja että siinä tehtäisiin paras mahdollinen. Mielestäni kaikki tehtiin niin hyvin, ettei jäänyt mitään toivomisen varaa.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija Tanja Alakoski
Tanja Alakoski, Kiinteistömaailma Kangasala