yrittäjä , LKV, kaupanvahvistaja, alalla yli 20 v. Taimi Kyllönenyrittäjä , LKV, kaupanvahvistaja, alalla yli 20 v. Taimi Kyllönen

Taimi Kyllönen

yrittäjä , LKV, kaupanvahvistaja, alalla yli 20 v.

Kiinteistömaailma Kajaani

taimi.kyllonen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0408319195Soita minulle

Kielitaito

suomi

Kokemuksen tuomaa laadukasta ja ammattitaitoista palvelua! Yli 20 vuotta kiinteistönvälitystyössä, aina luotettavaa ja aktiivista palvelua. Syntyperäisenä kajaanilaisena tunnen kotikaupunkini ja sen ympäristökunnat hyvin. Vuosien aikana olen saanut palvella useita ihania asiakkaitani jo useamman kaupan yhteydessä ja tällainen jatkuvuus on erittäin motivoivaa ja antoisaa, arvostan tosi paljon luotettavuutta ja pitkäjänteisyyttä. Olen kiitollinen jokaisesta asiakkuudesta ja kaikista asiakkaistani, jotka luottavat asiantuntemukseeni. Yrittäjänä henkilökuntamme on minulle erittäin tärkeä, arvostan heidän panostaan yhteisen hyvän eteen. Olemme toimiva ja hyvä tiimi ja ajattelemme asioita asiakaslähtöisesti. Jokainen päivä tässä työssä on erilainen ja asiakastapaamisista saan virtaa ja voimaa usein pitkiksikin venyviin työpäiviin. Tyytyväisen asiakkaan kiitos onnistuneen asuntokaupan jälkeen tuntuu aina vain yhtä mahtavalta, silloin tunnen onnistuneeni. Kaupanvahvistuksia teen kaikille jotka tarvitsevat, kysyä saa myös mitä tahansa neuvoja, vaikkei oma asuntokauppa sillä hetkellä olisikaan ihan ajankohtainen. Ota rohkeasti yhteyttä minuun, kun tarvitset neuvoja, hyvää välittäjää kotisi tai vapaa-ajan asuntosi myyntiin tai kaupanvahvistajaa omalle kiinteistökaupallesi. Ollaanhan yhteydessä !

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Kaikki sujui erittäin hienosti ja sujuvasti. Vahva ammattitaito näkyy kaikessa toiminnassa. Kaikinpuolin olemme tyytyväisiä koko myyntiprosessiin ja siihen, kun valitsimme Kiinteistömaailman myymään kotimme.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

yrittäjä , LKV, kaupanvahvistaja, alalla yli 20 v. Taimi Kyllönen
Taimi Kyllönen, Kiinteistömaailma Kajaani