kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Sari Otalahtikiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Sari Otalahti

100% asiakkaista suosittelee

Sari Otalahti

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Joensuu

sari.otalahti@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0468503661Soita minulle

Kielitaito

suomi, englanti, ruotsi

Kiinteistömaailma-huippumyyjä

Välitän myös kodistasi! Asuntoalan huippuosaaja tarjoaa asiantuntevaa palvelua LKV-pätevyydellä ja palkittuna Kiinteistömaailman Huippumyyjä 2023 tittelillä. Minulla on laajaa tietämystä asuntokaupan nykytilanteesta, hintatasosta ja juridisista näkökohdista. Lisäksi olen listattuna Suomen Kiinteistömaailmojen parhaiden välittäjien joukkoon. Taustallani on pitkäaikainen kokemus asiakaspalvelutyöstä esihenkilönä, ja olen hyödyntänyt näitä taitoja välitystyössäni. Asiakaskokemus on minulle ehdottoman tärkeää, ja sitoudun palvelemaan sinua alusta loppuun – ja sen jälkeenkin! Työssäni olen täysin omistautunut asiakkaan tarpeiden täyttämiseen. Jokainen asiakastapaaminen on minulle mahdollisuus varmistaa, että löydämme sinulle parhaan mahdollisen ratkaisun, oli kyseessä sitten ostaminen tai myyminen. Pyrin aina tarjoamaan useampaa vaihtoehtoa ja juuri sinulle sopivaa ratkaisua. Vahvuuteni on neuvoa ja opastaa nuoria ensi-asunnon hankintaa tekeviä asiakkaita, olen helposti lähestyttävä, "äidillinen" välittäjä. Vapaa-aikoinani nautin perheeni seurasta ja viihdyin parhaiten omassa omakotitalossani puuhastellen. Tarvitsetko apua asuntoasioissasi? Älä epäröi ottaa yhteyttä! Service in English!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Hyvää työtä teit Sari! Tässä näkee, että miksi ei kannata suunnitellakkaan omatoimista omakotitalon myymistä.

Asunnon ostaja

Kiitokset tehokkaasta asioiden hoitamisesta!

Asunnon ostaja

Hei Sari, kiitos yhteydenotostasi, olemme viihtyneet oikein hyvin uudessa kodissamme ja oikein hyvää syksyä Sinulle!

Asunnon ostaja

Kiitos Sari hyvästä palvelustasi, oli mukava tutustua! Meillä oli oikein mukava viikonloppu uudella mökillämme.

Asunnon ostaja

Kiitos Sari, lupauksestasi, Siunausta sinun viikonloppuusi!

Asunnon myyjä

Kiitokset mökin myynnin hoitamisesta "Joensuun Anne Ramsaylle" Sari Otalahti ja Kiinteistömaailma Joensuu!

Asunnon myyjä

Osaava sekä ammattitaitoinen, nopeasti reagoiva, ystävällinen ja lämmin kiinteistövälittäjä. Joustava ja ihmisläheinen! Olemme erittäin tyytyväisiä Kotipysäkki Oy LKV, Joensuun Kiinteistömaailman palveluunne!

Asunnon myyjä

Asunnon myynti oli sujuvaa, välittäjän tavoitettavuus erinomainen, välittäjä piti ajantasalla ihan kaikesta.

Asunnon ostaja

Ensiasunnon ostoprosessi oli yllättävän helppoa Sarin kanssa.Sain kaiken tarvittavan avun ja tiedon, asiointi oli miellyttävää ja joustavaa.En kokisi että olisi muutettavaa.

Asunnon ostaja

Olet hyvä välittäjä joka osaa kuunnella ja elää hetkessä mukana.

Asunnon myyjä

Kiitos oikein paljon hyvästä palvelusta ja yhteistyöstä. Kehuttu on kaikille!

Asunnon myyjä

Vaikea sanoa, mitä olisi voinut tehdä paremmin, kun saimme heti alusta asti niin laadukkaan välittäjän. Välittäjällä oli hyvä verokosto-/asiantuntijatieto, esim. salaojien kuvaukseen sekä kuntotarkastukseen. Esittelyt oli hyvin järjestetty, neuvonta oli asiallista ja asiantuntevaa. Kiinteistön kuvat olivat laadukkaat!

Asunnon ostaja

Koemme, että meidät otettiin asiakkaina tosissaan, nuoresta iästämme huolimatta. Saimma ammatillista apua nopealla aikataululla.

Asunnon ostaja

Asioin ensimmäistä kertaa Kiinteistömaailman kanssa ja minusta välittäjä hoiti asian hyvin, oli kiinnostunut juuri meistä!

Asunnon ostaja

Kaikki asiat toimivat loistavasti, mutta erityismaininta hyvästä yhteydenpidosta. Ei mitään parannettavaa, todella hyvää työtä!

Asunnon myyjä

Teki ahkerasti töitä ja järjesti esittelyjä loppuun asti.Piti meidät ajantasalla ja sovituista asioista kiinni.Oli empaattinen.

Asunnon ostaja

Välittäjäni yhteydet auttoivat uuden kodin löytämisessä.Mikään muu kohde kuin jo myyty kohde ei tuntunut omalta, joten olen kiitollinen hänen aloitekyvystään ja neuvottelutaidoistaan tässä prosessissa.Kaiken kaikkiaan taitavaa, intensiivistä ja aktiivista työtä.Koko välitystoimisto auttoi ja tuki toisiaan!

Asunnon myyjä

Minut huomioitiin täysin yksilöllisesti, kuunneltiin toiveitani ja ymmärrettiin näkökulmani.Kun myynnissä tapahtui viiveitä, sain yksityiskohtaisen tilannekuvan ja toimintaohjeet. Kaiken kaikkiaan asiantintevaa ja hienoa palvelua.

Asunnon myyjä

Sari vastasi/reagoi nopeasti asioihin.Oli ystävällinen ja tehokas.

Asunnon myyjä

Nopea kauppa ja erinomainen palvelu.Asiaa ei olisi voinut paremmin hoitaa.

Asunnon myyjä

Sari tuntee asiakkaansa ja osaa tarjota myytäviä kohteita myös aikaisempia kohteita katsomassa käyneille.Huolehtii, että asuntoa vaihtamassa olevalle myyjälle löytyy uusi Koti Kiinteistömaailman valikoimasta.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Sari Otalahti
Sari Otalahti, Kiinteistömaailma Joensuu