myyntineuvottelija Mirva Huhtilainenmyyntineuvottelija Mirva Huhtilainen

100% asiakkaista suosittelee

Mirva Huhtilainen

myyntineuvottelija

Kiinteistömaailma Joensuu

mirva.huhtilainen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 467 3895Soita minulle

Erityisosaaminen

Kerros- ja rivitalot, Yksiöt ja kaksiot, Perheasunnot, Sijoitusasunnot

Kielitaito

suomi, englanti

Kun etsit tehokasta, ihmisläheistä ja luotettavaa kumppania elämäsi merkittävien asuntoasioiden äärelle, ota rohkeasti yhteyttä niin aloitetaan yhteistyö! Töitä tehdessäni teen kaiken tarkasti, tehokkaasti ja huolella – kuin itselleni tekisin. Ymmärrän ihmisten erilaiset tarpeet ja olen taitava näkemään ja luomaan mielikuvia asuntojen monenlaisista mahdollisuuksista. Vahva visuaalinen osaamiseni, selkärangasta kumpuava asiakaspalveluhenkisyyteni sekä tuloshakuinen otteeni myyntiin ovat erinomainen lähtökohta menestyksellisiin asuntokauppoihin. Kunnioitan unelmiasi, tarpeitasi ja budjettiasi – tehdään ne yhdessä mahdollisiksi.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Koko prosessi meni loistavasti, nopeaa ja tehokasta, välittäjä oli aina tavoitettavissa.

Asunnon ostaja

Koko asuntokauppaprosessi oli todella sujuva ja nopea. Suosittelisin Mirvaa välittäjäksi jatkossa myös ystävilleni ja voisin itsekin käyttää häntä jatkossa välittäjänä tarpeen tullen.

Asunnon myyjä

Yhteydenpito oli helppoa ja myyjä halusi oikeasti saada kohteen myytyä.

Asunnon myyjä

Alussa välittäjältä tarkka selonteko myyntiin vaikuttavista asioista oli erittäin tärkeä. Sain myynnin tilanteesta informaatiota viikottain ja välittäjä piti minut ajantasalla kiinnostuneista ostajakanditaateista. Olen positiivisesti yllättynyt välittäjän aktiivisuudesta ja viestinnästä.

Asunnon ostaja

Erittäin hyvää asiantuntevaa palvelua. Kokonaisuudessaan loistavaa palvelua.

Asunnon myyjä

Asiantuntevaa työskentelyä ja palvelualttius oli loistavaa. Luottavaisin mielin uskalsimme jättää asuntomme myyntiin välittäjälle. Asunnon myynti oli sujuvaa ja mielipiteitämme otettiin huomioon.

Asunnon myyjä

Mirva is the best. Voisin ostaa häneltä vaikka auton.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli tarvittaessa erittäin hyvin ja nopeasti tavoitettavissa aamusta iltaan, jos kysymyksiä tuli.

Asunnon myyjä

Kokonaisuudessaan palvelu oli hyvää. Tärkeintä oli, että tiesin kokoajan, mitä tapahtuu. Parasta, että viestittely tapahtui kiinteistönvälittäjän kanssa sähköpostitse toiveestani, sillä se sopi minulle parhaiten. Kiitos!

Asunnon ostaja

Palvelu oli asiakaslähtöistä ja ripeää, edettiin ostajan ''tiukahko'' aikataulu huomioiden! Mirva piti ostajat ajantasalla ja hankki vastaukset kysymyksiin nopeasti.

Asunnon myyjä

Asunnon myynti oli kertakaikkisen helppoa, ei ollut kuin odotella valmista. Kiitos tästä! En näe mitään parannettavaa palvelussa, asunto meni hyvällä, nopealla ja sovitulla aikataululla kaupaksi. Täydet 10 pistettä!

Asunnon ostaja

Yhteydenpito oli helppoa ja vaivatonta, kaikki meni juuri niin kuin pitikin. Suuret kiitokset Mirvalle!

Asunnon ostaja

Mielestäni kaikki sujui erittäin mallikkaasti.

Asunnon ostaja

Erittäin hyvä ja ystävällinen palvelu. Välittäjä oli aina saatavilla, kun häntä tarvitsi ja piti ajantasalla. Ihan täyden kympin kokemus!

Asunnon ostaja

Pakko sanoa, että olit ihan ykkös välittäjiä meidän mielestä. Harmi, ettei ehditty enempää tehdä yhteistyötä!

Asunnon myyjä

Markkinointi laadukasta ja nykyaikaista. Palvelu asiantuntevaa ja meidät asiakkaina otettiin huomioon koko myyntiprosessin ajan.

Asunnon myyjä

Heti prosessin alusta alkaen hommat eteni ripeästi ja myynti tapahtui jo ennen ensimmäistä varsinaista julkista esittelyä.

Asunnon ostaja

En voi kun kiittää Mirvaa todella hienosti hoidetusta asuntokauppaprosessista! Mirva vastasi kaikkiin kysymyksiini ja selvitti oma-aloitteisesti asioita puolestani. Huippu välittäjä!

Asunnon ostaja

Rehellisyys, aitous ja ihmisläheisyys!

Asunnon ostaja

Yhdeydenpito onnistui sujuvasti kummankaan töitä häiritsemättä tarvittaessa puheluilla ja viesteillä. Mikäli illalla heräsi mieleen jotain kysymyksiä, saimme vastaukset kysymyksiimme jo parhaillaan saman illan aikana, jota emme edes odottaneet, eli siis myös työajan ulkopuolella.

Asunnon ostaja

Olimme etsimässä meille sopivaa kotia ja kun tarjolla olleet eivät suoraan olleet mieluisia, Mirva kertoi myyntiin lähiaikoina tulevasta kohteesta ja loppu hyvin, kaikki hyvin - Kaupat tehtiin parin viikon päästä tästä.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija Mirva Huhtilainen
Mirva Huhtilainen, Kiinteistömaailma Joensuu