myyntijohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Henri Kuosmanenmyyntijohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Henri Kuosmanen

100% asiakkaista suosittelee

Henri Kuosmanen

myyntijohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Joensuu

henri.kuosmanen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

046 850 3664Soita minulle

Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

40

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 40 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Tervetuloa tutustumaan, kiinteistönvälityksen ammattilaiseen, joka haluaa tehdä kanssasi tuloksia! Olen moderni välittäjä, joka tunnetaan suorapuheisuudesta, ratkaisukeskeisyydestä ja erinomaisista neuvottelutaidoista. Olen saavuttanut paikkani Kiinteistömaailman huippuvälittäjien joukossa nopealla nousulla. Työskentelyssäni hyödynnän runsaasti nykyaikaisia palveluita ja tekniikkaa, jotka ovat osoittautuneet tehokkaiksi ja vaivattomiksi asuntokaupassa. Tulokset puhuvat puolestani, ja olen ylpeä siitä, että olen onnistunut työssäni alusta asti. Tavoitteenani on tarjota sinulle tehokasta ja tuloksellista palvelua, ja teen sen aina tinkimättömällä huolellisuudella. Yksi avaintekijä asuntokaupassa on asianmukainen hinnoittelu, ja tässä olen erityisen pätevä. On yhteinen etumme, että asunto tai kiinteistö arvioidaan alusta lähtien oikein. Minulla on erityisosaamista uudisrakentamisen parissa, ja olen erityisen vahva kerrostalohuoneistojen myyntiin liittyvissä tehtävissä. Olen onnistunut lyhentämään myyntiaikoja huomattavasti markkina-alueeseen verrattuna. Vaikka työni on kiireistä, nautin vapaa-ajastani perheeni parissa. Moottoriurheilu on intohimoni, ja erityisesti kesäisin minut löytää vesijetin selästä, nauttien vauhdista ja vesielementistä. Ole rohkeasti yhteydessä, mikäli etsit aktiivista, sitoutunutta ja asiakkaan etua korkealle arvostavaa kiinteistönvälittäjää. Käy tutustumassa minuun tarkemmin Instagramissa @km_henrikuosmanen !

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Välittäjä oli erittäin hyvin asiaan paneutunut ja vuorovaikutustaito toimi erinomaisesti.

Asunnon myyjä

Henrillä oli hyvä käsitys alueen markkinatilanteesta ja asunnon potentiaalisesta hinnasta. Saimme hyvin tietoa jokaisessa myyntiprosessin vaiheessa. Sekä asunnon kauppahinta että myyntiaika ylittivät odotukset.

Asunnon myyjä

Sain alusta asti luotettavan tunteen yhteistyöstä. Ystävällinen, asiantunteva ja avulias toiminta helpotti asioiden hoitoa.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli rohkea ja reipas kun uskalsi mennä soittamaan tulevan naapurin ovikelloa, kysyessämme millainen asukki on seinän takana. Siitä hänelle suurkiitokset ja 10 pistettä!

Asunnon myyjä

Henri sai kohteen nopeasti myytyä ja piti koko ajan ajantasalla. Iso kiitos hyvästä palvelusta!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntijohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Henri Kuosmanen
Henri Kuosmanen, Kiinteistömaailma Joensuu