Katso esittelyvideoni - Katrin Parkonen
Katso esittelyni

Erityisosaaminen

Uudiskohteet, Kerros- ja rivitalot, Peruskorjattavat ja remontoitavat kohteet, Sijoitusasunnot, Arvoasunnot

Kielitaito

suomi, viro, englanti, venäjä

Olen palvellut asiakkaitani ammattitaidolla Vuosaaren Kiinteistömaailmassa jo yli 20 vuoden ajan. Asiakaspalvelun laatu ja tyytyväiset asiakkaat ovat työssäni tärkeimmät kriteerit. Tarvittaessa palvelen asiakkaitani myös viron, englannin ja venäjän kielillä. Tervetuloa asiakkaakseni! Service available also in English and Russian.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Välittäjämme oli todella ammattitaitoinen ja asiallinen. Pidin erityisesti siitä, että hän ei kaunistellut asioita vaan puhui asioista suoraan ja rehellisesti, juuri kuten ne ovat. Kiitos siitä Katrin!

Asunnon ostaja

Kielitaitoinen, asiallinen, toimii asiakkaan ehdoilla.

Asunnon myyjä

Kiitos Katrin, homma sujui hyvin kun otit sen hoitaaksesi!

Asunnon ostaja

Palautetta ostajilta: 1. Mukavaa asiakaspalvelua. 2. Oli kiva yllätys,että välittäjä osasi erinoimaisesti venäjää, saimme hyvin perusteellisia vastauksia kaikkiin kysymyksiin. 3. Nopea yhteydenotto ja asioiden eteenpäin vieminen.

Asunnon myyjä

Asiakkailta kirjoitettua asiakaspalautetta: 1. " Kauppojen nopeus yllätti, pari viikkoa myyntisopimuksen teosta voitiin jo hyväksyä tarjous. Katrinin iloinen olemus ja positiivinen asenne sekä ammattitaitoinen ote vaikutti siihen, etten ollut mistään huolissani, ajattelin, että kaikki kyllä järjestyy! Toivottavasti myös ostamani asunnon vapautuminen toteutuu sovitusti!" 2. "Kaikin puolin tyytyväinen toimintaan. Hyvä välittäjä." 3. "Olen aivan mykistynyt edelleenkin. Kahvia ja vettä oli tarjolla aina tarvittaessa. Arvostan tosi paljon välittäjäni välittämistä" 4. "Kaikki oli kohdallaan. Tosin olemme vasta puolessa välissä, mutta uskon että loppu menee ainakin yhtä hyvin tai vielä paremmin kun kyseessä on Katrin Parkonen, rehellinen välittäjä joka välittää myös asiakkaastaan AIDOSTI." 5. "Mukavaa asiakaspalvelua. Oli kiva yllätys, että välittäjä osasi erinomaisesti venäjää. Saimme hyvin perusteellisia vastauksia kaikkiin kysymyksiin. Nopea yhteydenotto ja asioiden eteenpäin vieminen" 6. "Välittäjämme oli todella ammattitaitoinen ja asiallinen. Pidin erityisesti siitä, että hän ei kaunistellut asioita vaan puhui asioista suoraan ja rehellisesti, juuri kuten ne ovat. Kiitos siitä Katrin!" 7. "Erityiskiitos myös Katrin Parkoselle mukavasta yhteistyöstä ja kauppatilaisuuden hoitamisesta!

Asunnon myyjä

Viestintä ja asiakkaan informointi oli erinomaista. Hän teki työnsä loistavasti. Kiitos siitä!

Asunnon myyjä

Parkonen on loistava ja lämmin välittäjä. Hänestä voi moni ottaa esimerkkiä.

Asunnon ostaja

Kaikki kysymykset, joita meille tuli mieleen, selvitettiin ja saimme vastaukset ja asiakirjat. Välittäjä piti hyvin yhteyttä prosessin aikana ja varmisti sähköisen kaupankäynnin onnistumisen oikein. Sähköinen kaupankäynti oli meille uutta ja koimme, että se hoidettiin hyvin.

Asunnon myyjä

Katrin on erittäin ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä ja hänen kanssaan oli helppo asioida. Hän piti meidän hyvin ajan tasalla ja hänen viestintänsä oli selkeää. Hän myös kuunteli meidän ajatuksia ja ehdotuksia.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Katrin Parkonen
Katrin Parkonen, Kiinteistömaailma Helsinki Vuosaari, Kauppakeskus Columbus