Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+35840 530 0003Soita minulle

Kielitaito

suomi, ruotsi, englanti

Yli 30 vuoden työkokemus myynnin ja asiakastyytyväisyyden parissa sekä hallitustyöskentely taloyhtiöissä antavat minulle hyvät ja monipuoliset valmiudet laadukkaaseen palveluun niin uuden asunnon ostossa kuin nykyisen myynnissä. Onnistunut kodinvaihto ja tyytyväinen asiakas ovat ehdottomasti työni parasta antia. Lämpimästi tervetuloa asiakkaakseni - avataan yhdessä ovi uudelle! Jag betjänar er gärna på svenska.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Välittäjämme Heidi onnistui yhden keskustelukerran perusteella löytämään meille asunnon, joka sopi täydellisesti tarpeisiimme, mutta jota emme välttämättä olisi itse edes harkinneet ilman välittäjää. Heidi tuki meitä ostajina koko prosessin ajan ja oli aina valmis vastaamaan kysymyksiimme sekä miettimään luovia ratkaisuja kohtaamiimme haasteisiin. Kokemattomina ensiasunnon ostajina meille oli tärkeää, että pystyimme luottamaan välittäjään, ja Heidin kanssa meille tuli sellainen tunne, että saatoimme kysyä tyhmiäkin kysymyksiä. Koko asunnon etsimis- ja ostamisprosessi sujui nopeasti ja vaivattomasti.

Asunnon myyjä

Heidi otti todella hyvin huomioon kaikki meidän toiveet ja ehdotukset. Hänen kanssaan on erittäin helppo jutella ja neuvotella. Hänellä on hyvä näkemys asioista. Erittäin osaava ja hoitaa asiat kuten sovitaan. Kiitokset!!!

Asunnon ostaja

Heidi kohtasi asiakkaan todella lämpimästi ja aidosti. Hän kuunteli asiakkaan tilanteen ja mietti yhdessä tämän kanssa parasta mahdollista vaihtoehtoa. Persoonana ihana, valoisa, lämmin ja auttavainen. Prosessi Heidin kanssa oli helppo ja mukava alusta loppuun saakka. Tässä jutussa kaikki meni hyvin.

Asunnon ostaja

Hän otti huomioon kaikki toiveemme ja aikataulumme. Hän piti meidät ajan tasalla asioiden etenemisestä. Hän hoiti papereiden toimittamisen pankkihenkilölle. Heidi Klavus on erittäin miellyttävä henkilö, jonka kanssa on helppo ja kiva asioida.

Asunnon ostaja

Koko prosessi sujui hienosti. Nappisuoritus!

Asunnon myyjä

Nopeaa, luotettavaa ja ystävällistä palvelua.

Asunnon myyjä

Heidi Klavus hoiti homman rautaisella ammattitaidolla. Kauppa sujui tosi hienosti. Ei mitään valittamista.

Asunnon myyjä

Fick utomordentlig snabb service och allting gick på perfekt svenska. Märks att Heidi är mån om sina kunder!

Asunnon ostaja

Kaikki sujui todella hyvin ja minulle jäi hyvä mieli koko prosessista.

Asunnon myyjä

Välittäjä osasi suhtautua positiivisesti myyntiin ja keskittyi asunnon hyviin puoliin. Muut välittäjät kertoivat vain mikä asunnossa oli pielessä, joka ei motivoinut myymään asuntoa heidän kautta. Suklaalevy arviointikäynnin jälkeen oli myös kiva.

Asunnon myyjä

Heidi etsi aktiivisesti ratkaisuja loppuvaiheen "kipupisteisiin". Hän onnistui välittämään ostajan ja remonttifirman yhteiseen ratkaisuun. Kaikki meni hyvin!

Asunnon myyjä

Kaikki sujui Heidin kanssa helposti, mukavasti ja ammattitaitoisesti.

Asunnon ostaja

Heidi Klavus oli aivan loistava. Parempaa palvelua en olisi voinut saada. Tilanteeni oli hieman erikoinen, koska ostin asuntoa etänä Länsi-Afrikasta käsin, jossa olen EU-tehtävissä. Palvelu oli todella hyvää eri viestikanavien kautta ja myös ystävien välityksellä. Välittäjä otti todella aikaa selittää ja näyttää asioita sekä auttoi myös ostoprosessin kaikissa vaiheissa. Ostotapahtuma oli valtakirjan välityksellä, myös valtakirjan tekeminen onnistui Heidin kanssa käden käänteessä.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Myyntineuvottelija Heidi Klavus
Heidi Klavus, Kiinteistömaailma Helsinki Viikki