yrittäjä, tiiminvetäjä, LKV, FM Pirkko Toiviainenyrittäjä, tiiminvetäjä, LKV, FM Pirkko Toiviainen

100% asiakkaista suosittelee

Pirkko Toiviainen

yrittäjä, tiiminvetäjä, LKV, FM

Kiinteistömaailma Helsinki Taka-Töölö-Meilahti

pirkko.toiviainen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

044 366 3604Soita minulle

Erityisosaaminen

Liikuntarajoitteisten tai vanhusten asunnot, Uudiskohteet, Arvoasunnot, Kuolinpesät, Perheasunnot

Kielitaito

suomi, englanti

Luotettavuus, ripeys ja ammattitaito ovat asioita, joista olen saanut eniten kiitosta vuosien varrella. Urani kiinteistönvälittäjänä alkoi 2000-luvun alussa, kun tulin alalle alanvaihtajana. Vaihteleva ja vastuullinen työ motivoi ja tuntui silloin oikealta valinnalta. Ja siltä se tuntuu yhä tänä päivänä. Kun etsit kuuntelevaa, kokenutta ja tahdikasta välittäjää, olethan yhteydessä. Saat kotikäynnin aikana perustellun ja perusteellisen näkemyksen kotisi arvosta ja siitä, miten ja milloin se kannattaisi myydä. Mikäli puolestaan olet ostamassa asuntoa, autan sinua mielelläni löytämään unelmiesi uuden kodin. Kiinteistömaailman kotihaku on ilmainen palvelu, jonka avulla moni tyytyväinen asiakkaamme on löytänyt uuden kotinsa. Kysythän lisää ostajan palveluistamme, kun uuden kodin löytäminen on ajankohtaista. Ollaan yhteydessä! Kodikkain terveisin, Pirkko

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Välittäjä auttoi myös paljon uuden asunnon ostoon liittyvissä asioissa, kuten kommentoi tarjoustamme ja kauppakirjaa. Välittäjään sai myös nopeasti yhteyttä tarvittaessa.

Asunnon ostaja

Pirkko Toiviainen on todellinen asiantuntija tehtävässään. Koin tämän hyvin henkilökohtaisesti ja olen tyytyväinen lopputulokseen. Ei ole tyrkky, antaa tilaa, kuuntelee ja jotenkin aavistaa (vastusteluista huolimatta!) mitä (alue, asunto) kannattaisi katsoa. Tässä asuntokaupassa oli myös mukana toinen välittäjä. Haluan antaa silti palautteen Pirkolle, koska juuri hänen ohjauksensa ansiosta löysin välilaskupaikan vuokra-asuntoon ja sitten jatkui taas asunnon etsintä.

Asunnon myyjä

Paljon kiitoksia erittäin hyvästä myyntityöstä ja mainiosta yhteistyöstä. Kaikki sujui erinomaisesti! Pirkko on huippuammattilainen, vastuuntuntoinen ja hyvin aktiivinen, mutta ei olekaan tungetteleva. Hän on jaksanut soittaa myyntikohdasta melkein vuoden ja vaikka olen löytänyt välittäjiä joilla välityspalkkio oli huomattavasti edullisempi, valitsin Pirkon koska hän on jaksanut tehdä niin hyvää työtä pitkään. Hän oli aina käytettävissä, hoiti asiat sujuvasti, ammattitaidolla ja erittäin miellyttävällä tavalla. Varmasti harkitsen samaa välittäjää seuraavallakin kerralla ja suosittelen lämpimästi häntä ystäville ja tuttaville. Ei mitään valittamista.

Asunnon ostaja

Pirkko hoiti asiat joustavasti ja jäntevästi. Voin suositella.

Asunnon myyjä

Hyvä oli että oli tilastotiedot alueen myydyistä asunnoista valmiina mukana. Kaikin puolin pätevä välittäjä.

Asunnon myyjä

Olen erittäin tyytyväinen tapaan, jolla asunnon myyntiä tehtiin. Myynti saatiin nopeasti käyntiin erittäin ammattitaitoisesti. Kommunikointi välittäjän kanssa toimi erinomaisesti ja sujuvasti. Tarjouskauppa oli ehdottoman oikea valinta.

Asunnon myyjä

Välittäjä toimi erittäin hyvin eri osa- alueilla ja osoitti todellista ammatillista osaamista. Ei mitään asioita, joita olisi voinut tehdä paremmin.

Asunnon myyjä

Kotikäynti ei olisi voinut olla enää parempi. Välittäjä osoitti erinomaista asiantuntemusta, täsmällisyyttä ja valmiutta kuunnella asiakkaan toivomuksia.

Asunnon myyjä

Pirkko Toiviainen hoiti välitystehtävän hyvin ammattitaitoisesti alusta loppuun.

Asunnon myyjä

Parhaat kiitoksemme Sinulle ammattitaitoisesti hoidetusta kotimme myynnistä. Asiat loksahtivat kohdalleen ensimmäisestä tapaamisestamme lähtien, ja perhe löytyi ostajaksi ilman julkisia näyttöjä. On erinomaista, että prosessi saatiin päätökseen viime perjantaina. Näin kesää on jäljellä muuttamiseen liittyvien ponnistelujen jälkeen. Rhodot kukkivat lähtiessämme todella kauniisti!

Asunnon ostaja

She explains all the points very clearly and answers all the questions we have. Also she suggests the better direction when customer has confusion. We really like to contact the broker in future if we still plan to buy another house.

Asunnon ostaja

Antakaa Pirkolle palkankorotus! Hän oli ihan huippu välittäjä, aina tavoitettavissa ja osasi vastata ihan kaikkeen, mitä kysyimme.

Asunnon myyjä

Kaikki sujui loistavasti.

Asunnon myyjä

Erityisen hyvää oli palvelun nopeus.

Asunnon myyjä

Välittäjän kanssa asioidessamme oli koko ajan tunne, että kotimme myynti on erittäin osaavissa käsissä. Hänen asiantuntemuksensa myyntiprosessin eri vaiheissa oli hyvin asiantuntevaa ja yhteydenpito kiitettävää.

Asunnon myyjä

I wish other real estate agents would be as good as Pirkko is... we have met a couple of other agents that perhaps better English and treatment of non-Finnish customers could be improved... especially if the hiring persons are non-Finnish speakers.

Asunnon ostaja

Aivan erinomaisesti ja sujuvasti toimi kaikki ja huomioitiin upeasti asiakkaan tilanne ja tarpeet, meillä oli asuntojen vaihtokauppa ja vielä esikoisen laskettu aika kaupanteossa käsillä. Aivan ihana ja todella osaava välittäjä, asuntokaupoista jäi valtavan positiivinen kokemus ja kaikki hoitui niin upeasti. Lämpimästi suosittelen tämän kokemuksen perusteella Pirkko kaikille!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

yrittäjä, tiiminvetäjä, LKV, FM Pirkko Toiviainen
Pirkko Toiviainen, Kiinteistömaailma Helsinki Taka-Töölö-Meilahti