Hei, Olen ahkera ja aikaansaava myynnin ammattilainen, jolle tärkeintä on mahdollisimman positiivinen myyntikokemus sekä myyjälle että ostajalle. Hyvä asiakaspalvelu on minulle sydämen asia. Teen työni tunnollisesti ja pidän sinut ajantasalla myynnin etenemisestä. Autan sinua halutessasi myös uuden kodin etsinnässä. Soita, niin jutellaan lisää!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Olen tyytyväinen välittäjään. Hän selvästi osasi hommansa ja teki kaikkensa asuntomme myynnin eteen. Lopuksi meille tuli vielä kiire sillä olimme jo löytäneet uuden asunnon. Saimme asuntomme myydyksi hyvällä hinnalla ja nopeasti!

Asunnon myyjä

Olisin mielelläni tehnyt kauppaa kanssasi. Olet ollut suureksi avuksi ja aktiivisuutesi on ihan omaa luokkaansa. Tapasi toimia toimii!

Asunnon ostaja

Talvella aloimme etsiskellä uutta kotia meille alueelta Länsi- ja Pohjois-Helsinki - Tapiola. Kun helmikuussa sain myytyä taloni Tuusulasta, niin etsintä kiihtyi entisestään. Eli speksi oli "nopeallakin kaupalla haimme 80-110 m2 asuntoa, voi olla remontoitava tai kunnossa oleva. Toisaalta emme olleet missään tulenpalavassa kiireessä, joten mitä tahansa asuntoa emme halunneet ostaa", Alue ja huoneluku määriteltynä kiertelimme asuntoesittelyjä. Kerroimme esittelijoille oman tarpeemme. Monien firmojen esittelijät lupasivat tulla takaisin heillä myynnissä olevien kanssa. Muutama esittelijä laittoikin kertaalleen listan meille jakoon, mutta heidän innostus lopahti kun emme heti ostaneet tarjolla olleista. Mutta sitten satuimme samaan esittelyyn Mian kanssa, kerroimme toiveemme. Oikeasti puolellamme ei heti ollut isompaa toivetta, että mitään suurempaa tapahtuisi. Ja olimmepa väärässä! Mia otti asiamme omakseen, hän listasi asuntoja, lähetti viestejä "Hei Pekka ja Minna, miltäs tämä näyttää, milloin menemme katsomaan?" Ja vaikka kyseinen paikka ei sitten vastannut tarvettamme, Mialta tuli hetikohta uusi viesti. "Hei taas Pekka ja Minna, nyt on tulossa myyntiin tällainen hieno aarre, miltäs tämä näyttää? Milloin mennään katsomaan?" Kerrassa hieno asenne, upeaa toimintaa, aktiivisesti meilejä uusista asunnoista, aktiivista yhteydenpitoa! :) Maaliskuussa löysimmekin kohteen, johon järjestyi näyttö. Valitettavasti sitten jäimme tarjouskilpailussa toiseksi tuossa kohteessa, joten kauppoja ei syntynyt. Mutta tämä ei vaikuttanut Mian asenteeseen, heti kohta oli taas meilissämme sähköposti "Hei taas Pekka ja Minna, nyt on tulossa myyntiin tällainen asunto, miltä näyttää, milloin mennään katsomaan?" Mian aktiivisuus on sellaista, joka v a r m a s t i tuo tulosta Kiinteistömaailmalle Takatöölön toimistolle ja Mialle. Meidän kohdalla loppujen lopuksi löysimme oman laputuksen perusteella kodin, johon muutimme pari viikkoa sitten. Se olisi voinut tulla Mian kautta, ja tuolla asenteella ja aktiivusuudella v a r m a s t i Mia ja Mian kaltaiset kiinteistövälittäjät tuovat tulosta Kiinteistömaailmalle ja onnellisia asiakkaita ovesta sisään. Mia oikeasti kuunteli meitä, muisti meidät ja tarpeemme, ja ei ottanut henkilökohtaisesti sitä, että joku asunto ei ollutkaan mieleemme emmekä ostaneet sitä hienoista esittelyistä huolimatta vaan lähestyi uudelleen ystävällisesti uuden kotitarjokkaan kanssa. Se on ammatillista toimintaa, kiitos! :)

Asunnon myyjä

Kaiken kaikkiaan loistavaa palvelua!

Asunnon myyjä

Loistavaa palvelua. Aina tavoitettavissa vastaamaan kysymyksiimme. Kuunteli toiveemme.

Asunnon myyjä

Asuntomme myytiin päivässä ja kaupat tehtiin reilusti yli pyyntihinnan. Välittäjämme Mia auttoi meitä alusta loppuun saakka paremmin, kuin olisimme osanneet toivota. Asunto saatettiin kuvaus ja esittelykuntoon itsemme ollessa poissa Helsingistä ja asunto myös välitettiin vaikkemme itse päässeet prosessin aikana edes käymään kaupungissa. Lisäksi koin Mian olleen meille avuksi ihan asunnon luovuttamiseen saakka. Olemme erittäin tyytyväisiä Mian asiantuntevaan ja asiakaslähtöiseen palveluun. Mia on auttanut meitä asunnon hankinnassa, myynnissä ja nyt hän pitää meihin yhteyttä sijoitusasunnon hankinnan tiimoilta. Uskomatonta palvelua, asiantuntijuutta sekä tehokkuutta, mitä miellyttävimmältä kiinteistönvälittäjältä. Olen suositellut Miaa välittäjäksi ja tulen jatkossakin suosittelemaan.

Asunnon myyjä

Tehokas, iloinen ja ammattitaitoinen välittäjä.

Asunnon ostaja

Nykyisin kiinteistönvälityksessä on paljon myyntihenkisiä "helppoheikkimäisiä" nuoria (yleensä) miehiä. Mukavampi on asioida rauhallisesti käyttäytyvän ammattilaisen kanssa.

Asunnon myyjä

Kaikki meni tosi hyvin. Olen erittäin tyytyväinen Mia Lindbergin ja suosittelen häntä aivan varmasti. Siis eipä ole mitään parannettava.

Asunnon ostaja

Kiinteistövälittäjä Mia Lindbergin kanssa asiointi on ollut erittäin miellyttävää ja joustavaa. Mia on vastannut kysymyksiini nopeasti ja ollut aktiivinen tarjotessaan vaihtoehtoja asunnon etsinnässä. Tällaista palveluasennetta ei tule kovin usein vastaan, ja siksi haluan antaa kiitokset silloin, kun sellaista kohtaa. Upeaa työtä, Mia!

Asunnon myyjä

Kaikki meni hyvin! Mia on paras.

Asunnon myyjä

Mia on aktiivinen ja ahkera kiinteistövälitysalan ammattilainen. Hän piti minut asunnon myyjänä proaktiivisesti tilanteen tasalla ja saatoin luottaa siihen, että Mia toimii koko ajan aktiivisesti kohteen eteen. Voin lämpimästi suositella Miaa välittäjäksi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija , KiLAT Mia Lindberg
Mia Lindberg, Kiinteistömaailma Helsinki Lauttasaari