Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

29

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 29 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

”Työskennellään yhdessä. Luottamus, rehellisyys ja aitous ovat kaiken toimintani perusta. Pidän sinut ajan hermolla asuntokaupassasi ja neuvottelen sinulle elämäsi asuntokaupat. Onnistunut asiakaslupaus on minulle intohimo.” Olen sitoutunut tarjoamaan yksilöllistä palvelua jokaiselle asiakkaalleni ja kuuntelen tarkasti heidän tarpeitaan ja tavoitteitaan. Käytän nykyaikaisia työkaluja ja tekniikoita, jotta pystyn tarjoamaan mahdollisimman tehokasta ja laadukasta palvelua. Pidän itseni ajan tasalla jatkuvasti muuttuvassa markkinassa ja seuraan alan kehitystä aitiopaikalta. Tulokset ja tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestaan. Jos tarvitset apua kotisi myynnissä tai uuden etsimisessä, olen valmis auttamaan ja tekemään parhaani, jotta voimme saavuttaa tavoitteet yhdessä.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Kokonaisvaltaisesti erittäin hyvä palvelu, ja kaikki oli tehty erittäin helpoksi myyjälle. Jonna on rautainen ammattilainen!

Asunnon myyjä

Ammattimainen ja iloinen välittäjä, jonka avulla saatiin tosi hyvä hinta myymästämme asunnosta. Välittäjä myös selvitti tosi paljon asioita meille.

Asunnon ostaja

Jonna toimi ammattitaitoisesti ja auttoi aina tarvittaessa kun kysymyksiä heräsi. Vastaukset olivat nopeita ja meillä yhteistyö sujui muutenkin mutkattomasti. Dias-järjestelmä asuntokauppoihin on loistava ja kiva että nykyaikana ei tarvitse mennä joka kerta konttorille tekemään kauppoja.

Asunnon myyjä

Kiinteistönvälittäjä Jonnalla on silmää ja hän osaa ottaa asiakkaan elämäntilanteen huomioon. Kuten meillä, vauvan laskettuun aikaan on viikko, niin Jonna kannustavasti oli sitä mieltä ettei asiaa tarvitse stressata ja asunto saadaan myyntikuntoon vaikka yhteistyöllä. Häntä on myös helppo lähestyä kysymyksillä ja asioilla jotka askarruttavat.

Asunnon myyjä

Olen erittäin tyytyväinen Jonnalta saamaani palveluun. Otin itse häneen yhteyttä, koska minulle oli kehuttu hänen osaamistaan. Asuntooni tutustuminen ja paperien teko toimipisteessänne sujuivat tosi hyvin. Olen levollisin mielin, sillä tiedän asuntoni myynnin olevan Jonnan turvallissa käsissä.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli erittäin miellyttävä ja asiantunteva ja otti huomioon meidän toiveemme. Hän ei myöskään ollut liian päällekäyvä vaan antoi meidän rauhassa pohtia vaihtoehtoja.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT, BBA Jonna Torikka
Jonna Torikka, Kiinteistömaailma Helsinki Konala-Pitäjänmäki