ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, LVV, kaupanvahvistaja Nina Niemeläylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, LVV, kaupanvahvistaja Nina Niemelä

100% asiakkaista suosittelee

Nina Niemelä

ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, LVV, kaupanvahvistaja

Kiinteistömaailma Helsinki Itäkeskus

nina.niemela@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0407070670Soita minulle
Katso esittelyvideoni - Nina Niemelä
Katso esittelyni

Erityisosaaminen

Omakotitalot, Arvoasunnot, Peruskorjattavat ja remontoitavat kohteet, Uniikit kohteet, Kuolinpesät

Kielitaito

Suomi, Englanti

Olen ollut niin onnekas, että olen saanut tehdä tätä rakastamaani työtä suurella sydämellä ja intohimolla jo vuodesta 2004. Olen kiinteistö- ja asuntokaupan vahva ammattilainen ja toimin myös maanmittauslaitoksen määräämänä kaupanvahvistajana. Välitystyön lisäksi kouluttaudun ja kehitän itseäni jatkuvasti pysyäkseni ajan tasalla alalla tapahtuvissa muutoksissa. Olen suorittanut alan korkeimman koulutustason (Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV) kiitettävästi. Hallitsen vaativammatkin kiinteistövälitystehtävät, kuolinpesien asiat, arviokirjat ja kaikissa kiinteistöjen vahvistuksissa voit kääntyä huoletta puoleeni. Saat luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua luottamuksella sekä neuvoja, miten saat asunnostasi parhaan hinnan. Suhtaudun työhöni syvällä intohimolla ja olenkin äärettömän onnellinen sekä kiitollinen asiakaskunnastani, jotka palaavat luokseni aina uudelleen ja uudelleen. Minulta saat asiakaslähtöistä ratkaisunhakua rahoituksesta remonttiin. Asiakassuhteemme ei lopu kaupantekoon. Tyytyväinen asiakas on minulle kaikki kaikessa ja syy jatkaa tätä elämäntapatyötä päivän tunteja laskematta. Ota yhteyttä!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Super iso kiitos Ninalle oikeiden tarjousten löytämisestä sekä niiden hilaamisesta haluamallemme tasolle! Aion ja olenkin jo suositellut häntä eteenpäin. Erityismainintana myös keskivertoa aktiivisempi yhteydenpito, josta tuli todella sellainen olo, että välittäjää kannattaa edelleen käyttää ja hyvä välittäjä on hintansa väärti! =)

Asunnon myyjä

Hirveän hyvin tavoitettavissa. Jos oli jotain asiaa, niin pitkään ei tarvinnut odottaa vastausta!

Asunnon ostaja

Ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävissä.

Asunnon myyjä

Super positiivinen ja äärettömän asiakaspalveluhenkinen persoona. Mukava.

Asunnon ostaja

Asiantunteva ja palvelualtis, ja erittäin positiivinen :)

Asunnon myyjä

Olen pari kertaa aikaisemminkin ollut Kiinteistömaailman asiakkaana. Aina ovat kokemukset olleet hyviä, mutta tällä kertaa kaikin puolin aivan erityisen hyviä.

Asunnon ostaja

Välittäjä Nina Niemelä oli asiallinen, luotettavan oloinen ja ystävällinen.

Asunnon myyjä

On todettavava, että kauppahinta toteutui ennakoitua suuremmaksi.

Asunnon myyjä

Joustava, tehokas, ystävällinen. Osaa selvittää ja selittää mitä kuuluu asuntokauppoihin niin, että itsellä on turvallinen ja varma olo.

Asunnon myyjä

Ammattilainen, joka on aina asiakkaan puolella!

Asunnon myyjä

Nopeasti toimeentarttuva, helposti lähestyttävä sekä varsin iloisella otteella toimiva. Nimimerkillä, tyytyväinen asiakas.

Asunnon myyjä

Ahkera mimmi jolta saa hyvää kuuroystävällistä ja luotettavaa asiakaspalvelua. Loistava neuvottelija joka ottaa huomioon asiakkaan toiveet ja ei pelkää sanoa suoraan että olisi järkevämpää toimia toisella tavalla.

Asunnon myyjä

Nina on avulias ja osaava, asuntokaupat hoituivat hänen kanssaan sujuvasti ja luotettavasti. Ystävällinen ja positiivinen asenne säilyi läpi prosessin vaikeissakin tilanteissa.

Asunnon myyjä

Suhtauduin etukäteen asuntokaupan tekemiseen oudoksuen ja varauksella. Suositusten perusteella valitsin kaupan toteuttajaksi Nina Niemelän Kiinteistömaailmasta. Kauppatapahtuman suunnittelu ja toteutus kiinteistönvälittäjä Niemelän toimesta osoittautui mutkattoman asialliseksi ja mukavan asiantuntevaksi. Hinta-arvio oli heti kohdallaan ja muutenkin tunsin, että huippuammattilainen hoiti luottamusta herättävällä tavalla koko kauppatapahtuman niin, ettei minun tarvinnut murehtia mistään. Tuli tunne, että jos asuntokauppa voi olla näin hyvin toiveideni ja odotusteni mukainen, niin tällaistahan soisi tapahtuvan useamminkin. / Kuoppamäki.

Asunnon myyjä

Nopea :)

Asunnon ostaja

Erittäin hyvää toimintaa välittäjältä! Kysymyksiin vastattiin nopeasti ja kaikki sujui hyvin! Kiitos Ninalle!

Asunnon ostaja

Asiointi Nina Niemelän kanssa sujui erinomaisesti, erittäin asiantunteva ja miellyttävä henkilö.

Asunnon myyjä

Näin ensimmäistä kertaa näitten asioitten kanssa tekemisissä olleena, en voi esittää mitään ehdotuksia. Meillä asiat sujuivat kuin Strömssössä, eikös siellä kaikki mene aina hyvin, oikein hyvin. Emme olisi voineet toivoa mitään enempää. Nina Niemelä hoiti asiat meidän puolestamme, varmaan enemmänkin kuin hänelle olisi kuulunut. Ilman häntä emme olisi selvinneet edesmenneen isämme asunnon myynnistä ja siihen tulevista remonteista, hänen asiantuntemuksensa oli todella tarpeen. Suosittelisin ehdottomasti

Asunnon myyjä

Ei mitään toiveita. Asuntoasiat sujuivat kuin unelma. Saimme maailman parhaan kiinteistövälittäjän. Mitä muuta voi toivoa? Ei mitään. Emme olisi selvinneet ilman häntä. Vielä jättikiitokset Ninalle. Tulen suosittelemaan häntä että firmaanne.

Asunnon myyjä

Nina oli aina saatavilla ja hoiti aktiivisesti myyntiä. Sain myös hyviä vinkkejä ja tukea ostaessani uutta asuntoa samanaikaisesti. Realistinen arvio takasi sen että pettymystä myyntihinnan osalta ei tullut, vaikka tietysti lähdettiin positiivisin miettein kaupantekoon. Lopulta tehtiin kaupat nopeasti ja asiantuntevasti. Nina on ihana.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli loistava! Aina tavoitettavissa ja todella ystävällinen ja mukava!! Kiitokset vielä Nina Niemelä!

Asunnon ostaja

Välittäjämme tähän kyseiseen asuntoon oli erittäin ammattitaitoinen. Muutamissa muissa kohteissa toisten välittäjien vuorovaikutus asiakkaalle oli erittäin tylyä mahdolliselle ostajalle. Vuorovaikutukseen voisi kiinnittää enemmän huomiota.

Asunnon myyjä

Nina oli loistava valinta asuntomme välitykseen. Hän oli erittäin ammattitaitoinen ja luotettava. Hän piti meidät kokoajan ajantasalla asioista ja teki kokonaisuudessaan loistavaa työtä!

Asunnon myyjä

Nina oli aivan loistava, ei voisi parempaa ammattilaista toivoa. En kyllä keksi mitään kehitettävää, hän ylitti niin reippaasti meidän odotukset.

Asunnon myyjä

En tietenkään itse myyntitilanteissa ollut mukana, mutta kaikki mitä sovittiin tehtiin. Toiminta oli ripeää ja sopivan innokasta. Kohteen valokuvat olivat hyvät.

Asunnon myyjä

Kohteen esittely sujui hyvin ja näyttökertoja järjestyi joustavasti. Toiminta oli muutenkin ripeää ja aikataulutukset sujuivat moitteetta. Hyvä kuva jäi kaupoista. Välittäjän kanssa oli luontevaa ja helppo asioida. Kaikkea sai kysyä ja kaikkeen vastattiin.

Asunnon myyjä

Nina Niemelä oli aktiivinen, osaava ja mukava, koko asunnon myyntiprosessi hoitui nopeasti. On aikaisemmin ollut huonoja kokemuksia Kiinteistömaailmasta, kuten huonolaatuisia kuvia ja passiivisia välittäjiä, mutta Nina Niemelä on ihan paras välittäjä joka ylitti odotuksemme ja hoiti asiat täydellisesti.

Asunnon myyjä

Kaikki toimi niinkuin pitää! Hommat hoitui sujuvasti koko myynnin ajan. Nina on rautainen ammattilainen, jonka takia hänet juuri halusimme myymään asuntoamme. Iso kiitos siis Ninalle kaikesta :)

Asunnon ostaja

Nina oli asiantunteva ja helposti tavoitettavissa.

Asunnon myyjä

Nina Niemelä on ihan paras välittäjä, jonka olen tavannut. Äärimmäisen ystävällinen ja ammattitaitoinen. Jos joku kysyisi hyvää välittäjää, se oli ehdottomasti Nina.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, LVV, kaupanvahvistaja Nina Niemelä
Nina Niemelä, Kiinteistömaailma Helsinki Itäkeskus