kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Juuso Suoniemikiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Juuso Suoniemi

100% asiakkaista suosittelee

Juuso Suoniemi

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Helsinki Etu-Töölö

juuso.suoniemi@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

045 856 4002Soita minulle

Kielitaito

suomi, englanti, ruotsi

Myydyt kohteet

34

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 34 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Juuso löytää helposti asiakkaan kanssa yhteisen sävelen ja onkin siksi erittäin helposti lähestyttävä ja luonteva tyyppi hoitamaan kaupankäyntiä. Juusolle työn tärkeimpiä arvoja ovat luotettavuus, läpinäkyvyys, henkilökohtaisuus ja ripeys, tietenkään hyvää tulosta unohtamatta. Jokainen asiakas saa arvostuksen ja huippupalvelun. Paras kiitos omasta työstä ovatkin tyytyväiset ja onnelliset asiakkaat, joita Juusolle on kertynyt runsas joukko työskenneltyään myynnin parissa jo vuosien ajan. Oletpa ostamassa ensimmäistä kotiasi tai vaihtamassa nykyisestä suurempaan tai pienempään, Juuso palvelee sinua tehokkaasti. Kun kyse on sinun kodistasi, niin soita Juusolle vaikka heti - keskustellaan sinulle tärkeistä asioista!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Juuso oli kotikäynnillä erittäin miellyttävä ja asiantunteva kaveri. Suosittelisin häntä lämpimästi myymään kenen tahansa asunnon!

Asunnon myyjä

Juuso on luonteva, asiantunteva ja helposti lähetyttävä välittäjä, joka kuuntelee myös asiakasta. Saimme erittäin hyvän vaikutuksen. Tämän vuoksi päädyimmekin tekemään välityssopimuksen hänen kanssaan.

Asunnon myyjä

+++ Välittäjä toimi ripeästi mutta kuitenkin kiireettä.

Asunnon myyjä

Juuso is excellent and proactive, he is the best broker we ever meet.

Asunnon myyjä

Juuso, voi että! Olet ihan huippu! En kadu hetkeäkään sitä, että valitsin sinut. Asiakaspalvelutaitosi ovat huippuluokkaa. Olet aina tavoitettavissa, pidät lupauksesi, olet tarkka ja skarppi, sopivan innokas, osaava, perusteellinen ja kanssasi on ollut mukavaa tehdä yhteistyötä. Asuntoni myymisenkin jälkeen jaksat auttaa ja tukea minua uuden kodin etsinnässä. Arvostan sitä, että voin aina kysyä sinulta rehellisen mielipiteesi. 10 pistettä!! Yleisesti Kiinteistömaailmasta: välityspalkkion hinnoittelu oli selkeä josta iso plussa.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Juuso Suoniemi
Juuso Suoniemi, Kiinteistömaailma Helsinki Etu-Töölö