Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

044 012 7121Soita minulle

Erityisosaaminen

Kerros- ja rivitalot, Yksiöt ja kaksiot, Sijoitusasunnot, Perheasunnot

Kielitaito

suomi, ruotsi, englanti

Haluatko kumppaniksi asunnonvaihtoon kokeneen kantakaupungin asiantuntijan? Erik saa asiakkailtaan poikkeuksellisen hyvät palautteet ja suositukset hänen kyvystään palvella asiakkaat yli odotusten. Erikistä saa välittömästi vaikutelman rehellisenä ja iloisena moniosaajana, jolla on huumorintaju kohdallaan. Erikille on tärkeää olla oma aito itsensä kaikissa yhteyksissä. Erik tarttuu haasteisiin rohkeasti ja pyrkii toteuttamaan aina asiakkaan toiveet, koskivat ne sitten myyntiä tai uuden asunnon ostoa. Hän on analyyttinen ja päämäärätietoinen neuvottelija, jonka työnjälki on viimeisteltyä. Vapaa-aikaa Erik viettää perheen ja ystävien kanssa sekä urheillen. "Minä kuuntelen, autan ja välitän." Ota yhteys Erikiin!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Erik oli loistava välittäjä, hän piti minut ajan tasalla koko kauppaprosessin ajan. Suosittelen häntä ehdottomasti myös ystävilleni.

Asunnon myyjä

Palvelu oli kaikin puolin erinomaista. Suosittelen Kiinteistömaailmaa ja erityisesti Ericiä lämpimästi kelle tahansa.

Asunnon ostaja

Aiheemme oli ostotoimeksianto ja mikäli sitä kautta löytyy uusi koti niin sivusimme myös nykyisen myyntiä. Erikistä jäi hyvä ja innostunut kuva. Meille jäi tunne, että hän ottaa toimeksiantomme tosissaan ja odotukset ovat ainakin korkealla. Kaikinpuolin hyvä ja miellyttävä tapaaminen.

Asunnon myyjä

Palvelu oli täydellistä ja ystävällistä.

Asunnon myyjä

Erikille lämpimät kiitokseni. Hän teki työnsä erittäin hyvin ja huolellisesti, palvellen hyvällä, rauhallisella ja huumorintajuisella asenteella. Kaupat hoitui jouhevasti.

Asunnon myyjä

Mitä teimme mielestämme hyvin?: Antamalla meille välittäjäksi Erik Lehtikankaan. :)

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija Erik Lehtikangas
Erik Lehtikangas, Kiinteistömaailma Helsinki Etu-Töölö