kiinteistönvälittäjä, LKV Klaus Huhtalakiinteistönvälittäjä, LKV Klaus Huhtala

100% asiakkaista suosittelee

Klaus Huhtala

kiinteistönvälittäjä, LKV

Kiinteistömaailma Helsinki Etelä-Haaga

klaus.huhtala@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0443219870Soita minulle

Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

36

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 36 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Kiinteistömaailma-huippumyyjä

Oli suunnitelmissasi sitten ostaa tai myydä asuntosi, olen heti valmis ojentamaan auttavan käteni! Myyntityön ammattini sain jo äidin maidosta. Olen aina ollut kiinnostunut asunnoista ja rakennuksista; muutaman vuoden olenkin työskennellyt rakennusalalla. Kodin vaihto on yleensä se suurin taloudellinen päätös, jossa kiinteistönvälittäjää tarvitaan. Tunnen olevani oikeassa työssä ja minut on palkittu Kiinteistömaailmaketjun huippumyyjänä. Asiakkaani kuvailevat minua luotettavaksi, reippaaksi ja systemaattiseksi. Pyrin työssäni siihen, että ostajalle ja myyjälle jää aina hyvä fiilis onnistuneesta kaupasta. Ota minuun reippaasti yhteyttä, mikäli sinulla on suunnitelmissa myydä asuntosi tai ostaa uusi. Lähdetään yhdessä suunnittelemaan Sinulle paras tapa kohti unelmiasi! Suuren verkostoni kautta voin auttaa sinua tilanteessa kuin tilanteessa.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Välittäjä oli 10+.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli todella ammattitaitoinen, samoin valokuvat ja video todella ammattimaisesti tehty.

Asunnon ostaja

Klaus oli erittäin ammattitaitoinen välittäjä, jonka kanssa oli mukava olla yhteydessä. Klaus selvitti heti kaikki avoimet kysymykset ja oli yhteydessä meihin koko prosessin ajan. Suosittelen Klaussia ehdottomasti kaikille tutuilleni ja olemme varmasti yhteydessä, jos itse joskus kiinteistövälittäjän palveluita.

Asunnon ostaja

Yleisesti ottaen Klausin aktiivisuus oli pääroolissa sen suhteen, että kauppa syntyi. Olisin muuten jäänyt vatuloimaan asiaa ikuisesti.

Asunnon ostaja

Ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu sekä tsemppaava ote. Kaikki pyydetyt paperit tuli ajallaan ja välittäjän sai aina kiinni, kun oli kysymyksiä tai tarvitsi apua. Hyvä Klaus!

Asunnon ostaja

Koko prosessi sujui hyvin helposti, ammattitaitoista palvelua. Oli kohteliasta, avointa ja mutkatonta vuorovaikutusta. Asia hoidettiin nopeasti, pidettiin kiinni sovitusta ja tiedotettiin kaikesta tarpeellisesta mallikkaasti. Kauppa sujui super hyvin.

Asunnon ostaja

Sähköinen kaupanteko sujui ongelmitta ja nopeasti. Klaus on mukava, rento ja luotettava välittäjä, joka selvittää asiat heti.

Asunnon ostaja

Klausin kanssa oli oikein mukava asioida, kiitokset hänelle!

Asunnon ostaja

Klaus oli harvinaisen mukava ja ystävällinen tyyppi! :)

Asunnon ostaja

Koko prosessi sujui hyvin helposti, ammattitaitoista palvelua. Oli kohteliasta, avointa ja mutkatonta vuorovaikutusta. Asiat hoidettiin todella nopeasti, pidettiin kiinni sovitusta ja tiedotettiin kaikesta tarpeellisesta mallikkaasti. Mielestäni kauppa sujui super hyvin. :)

Asunnon ostaja

Sähköinen kaupanteko sujui ongelmitta ja nopeasti. Klaus on mukava, rento ja luotettava välittäjä, joka selvittää asiat heti.

Asunnon ostaja

Klaus oli kaikin puolin avulias, osaava ja ystävällinen välittäjä!

Asunnon ostaja

Asiakkaan erityistarpeet Klaus hoiti erinomaisesti ja oli hyvin tavoitettavissa puhelimitse sekä sähköpostitse koko prosessin ajan. Kaikesta mistä hän otti kopin, hän myös saattoi asiat maaliin saakka.

Asunnon myyjä

Klaus hoiti homman erittäin hyvin! Asunto meni nopeasti kaupaksi ja kaikki sujui ongelmitta. Ystävällistä, ripeää ja ammattimaista palvelua. Vahva suositus!

Asunnon myyjä

Erittäin hyvä kuva jäi välittäjästä ja Kiinteistömaailmasta. Jatkakaa samaan malliin.

Asunnon myyjä

Saimme aikoinaan erittäin hyvää palvelua Kotkankadun toimistolta ja sama meininki näköjään jatkuu.

Asunnon ostaja

Klaus piti meidät ajan tasalla asuntokaupan eri vaiheissa ja huomioi hienosti sen, että olimme ensiasunnon ostajia.

Asunnon myyjä

Kiitos erittäin ammattitaitoisesta ja ystävällisestä palvelusta alusta ihan loppuun asti.Sinua oli helppo tarvittaessa lähestyä, luottamus ollut 100% luokkaa. Hoidit kaupat niin hyvin kuin vain ollut mahdollista.Uskallan tarvittaessa suositella palveluksiasi muillekin!

Asunnon myyjä

Klaus hoiti asuntoni myynnin määrätietoisesti maaliin vaikeassa markkinatilanteessa. Hän piti minut hyvin ajan tasalla kaikissa myynnin vaiheissa. Koin, että hän teki kaikkensa, jotta sain asunnosta mahdollisimman hyvän diilin. Pystyin luottamaan hänen ammattitaitoonsa ja sain aina kaikkiin kysymyksiini asiantuntevan vastauksen.

Asunnon myyjä

Kaikki meni todella hyvin ja vaivattomasti! Klaus hoiti näytöstä kaupankäyntiin asiat viimeisen päälle ja auttoi jokaisessa pienessäkin kysymyksessä.

Asunnon myyjä

Mielestäni asunnon katselmus sujui hyvin ja kaikki mahdolliset myyntiin vaikuttavat tekijät tulivat huomioiduksi.

Asunnon myyjä

Klaus hoiti kaiken upeasti!

Asunnon ostaja

Välittäjä (Klaus) ymmärsi heti alusta alkaen millaista asuntoa etsin. Kävimme hänen kanssaan useammalla asuntonäytöllä ja jopa ihmettelen miten kärsivällinen välittäjä jaksoi kanssani ollakaan, kun tiedän olevani hyvin tarkka ostaja. Kun sopiva asunto löytyi, minulla oli 100 % luottavainen olo ostaa se.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV Klaus Huhtala
Klaus Huhtala, Kiinteistömaailma Helsinki Etelä-Haaga