kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM   Johanna Lehtokiinteistönvälittäjä, LKV, KTM   Johanna Lehto

100% asiakkaista suosittelee

Johanna Lehto

kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM

Kiinteistömaailma Helsinki Alppila-Vallila

johanna.lehto@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 432 6590Soita minulle

Erityisosaaminen

Arvoasunnot, Kerros- ja rivitalot, Perheasunnot, Uniikit kohteet, Kuolinpesät

Kielitaito

Suomi, englanti, ruotsi

Myydyt kohteet

32

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 32 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Kiinteistömaailma-huippumyyjä

Onnistunut asuntokauppa syntyy tekemisen, osaamisen ja tietämyksen kautta. KTM - ja LKV tutkinnot, yli kymmenen vuoden kokemus kiinteistönvälittäjänä ja aiempi työkokemukseni kansainvälisen yrityksen palveluksessa ovat harjaannuttaneet minut toimimaan tehokkaasti ja tuloksellisesti. Nykyiset tyytyväiset asiakkaani sen jo tietävätkin, koska apua tarvitessaan aina uudelleen kääntyvät puoleeni. Syntyperäisenä helsinkiläisenä tunnen kantakaupungin korttelit hyvin ja erityisesti Töölön, Munkkiniemen ja Etelä-Haagan ympäristöineen. Jokainen asiakas on minulle tärkeä, olipa kyseessä niin arvoasunnon myyjä, uutta kotia etsivä perhe tai vaikkapa nuori ensiasunnon ostaja. Luottamalla ammattimaiseen työhöni voit olla turvallisella mielellä joko ostaessasi uutta asuntoa tai myydessäsi nykyistä kotiasi. I am also happy to serve you in English to find the optimal solution for your housing needs.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Luotettava ja asiallinen. Mukavaa asioida. Asiat sujuu ja etenee. Johanna on myyjänä tehokas ja ammattitaitoinen ja ihmisenä erittäin mukava. Suosittelen!

Asunnon myyjä

Myyjän terveiset minulle: "Suositus jo, että pari perheen omistuksessa alkuajalta lähtien ollutta asuntoa olet saanut myydä ja edustaa. Olet saanut edustaa minua ja asuntoja, koska olet antanut asunnoille ja minua kohtaan asian kaipaavaa kunnioitusta, huomiota ja arvostusta, kuitenkin unohtamatta, että tunne-arvosta ostaja ei ole valmis maksamaan, ja siten tunteen rinnalle tuonut asiantuntemustasi joka auttanut tarvittavien päätöksien tekemisessä. Sen teet ihan luonnostasi, siksipä varmaan harvoin kukaan suosittelijaa kohdallasi kysyykään.

Asunnon myyjä

Johanna oli todella perusteellinen, asiallinen ja ystävällinen. Tuli toimeen erinomaisesti haastavissa hintaneuvotteluissa ja teki lujasti töitä. Saimme lopulta asunnostamme erinomaisen hinnan ja prosessi oli nopea ja kevyt. Erityismaininta myös todella hyvälle kuvaajalle!

Asunnon ostaja

Harvinaisen sujuvat kaupat! Todella ammattitaitoinen välittäjä. Ei olisi kyllä mitään voinut enää parantaa. Nyt oli kympin suoritus, kiitos siitä. Paras asunnon ostokokemus koskaan!

Asunnon myyjä

Rauhallinen, asiallinen ja ammattitaitoinen välittäjä. Antaisin asuntoni uudelleenkin Johannalle myyntiin.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM   Johanna Lehto
Johanna Lehto, Kiinteistömaailma Helsinki Alppila-Vallila