yrittäjä, toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV Janne Kumpulainenyrittäjä, toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV Janne Kumpulainen

100% asiakkaista suosittelee

Janne Kumpulainen

yrittäjä, toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV

Kiinteistömaailma Espoo Tapiola

janne.kumpulainen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

040 753 1753Soita minulle

Erityisosaaminen

Kielitaito

Suomi, englanti

Kaivatessasi huolettomuutta ja helppoutta asunto- tai kiinteistöasioissa, valitse minut välittäjäksesi. Minulla on yli 18 vuoden kokemus kiinteistönvälityksestä. Näiden vuosien aikana minulle on kertynyt laaja kokemus välitysalasta niin erilaisten kohteiden, kuin asiakkaiden erilaisten elämäntilanteiden osalta. Hallitsen vaativammatkin kiinteistönvälitystehtävät, kiinteistön muodostuksen yksityiskohdat, arviokirjat, kuolinpesien palvelemisen, rakennuttajien monimuotoisen palvelemisen, yksityishenkilöiden toiveita ja tarpeita unohtamatta. Käytännön kokemuksen lisäksi olen kerryttänyt osaamistani suorittamalla YKV-tutkinnon (Ylempi kiinteistönvälittäjä). Asiakkaiden auttaminen ja yrittäjyys on minulle elämäntapa ja intohimo. Asiakaspalvelusta minulle kertynyt laajalti kokemusta ja yrittäjänäkin olen toiminut jo vuodesta 2002 lähtien. Toimin pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla mutta kattavan verkostomme avulla pystyn auttamaan sinua oikeastaan missä päin Suomea tahansa. Tässä vielä minusta henkilökohtaisella tasolla: -Avoin, rehellinen, rauhallinen ja analyyttinen -Munkkiniemeläinen -Perheen isä, perheeseeni kuuluu puoliso ja kolme lasta. -Harrastuksena golf ja lasten kuskaaminen Vuosina 2020, 2021, 2022 sekä 2023 yrityksemme Kiinteistömaailma Amuletti Asunnot Oy valittiin Kiinteistömaailman vuoden ketjuyritykseksi. Ota rohkeasti yhteyttä niin mietitään yhdessä kuinka haaveesi tai hankkeesi muuttuu todeksi.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Kaikki oli erinomaista. Kiitos.

Asunnon ostaja

Palvelu oli ystävällistä, asiallista ja kaikin puolin suositeltavaa! - Kiitos !

Asunnon myyjä

Hinnan arvointi, yhteydenpito, ystävällisyys, asiantuntemus, kuljetitte minut kaupantekopaiklle (maalainen ei osaa ajella isossa kaupungissa), koko prosessi oli erittäin hyvin hoidettu.

Asunnon myyjä

Kaikki sujui ongelmitta ja loistavasti!

Asunnon myyjä

Mielestäni yhteistyö onnistui hyvin. Myös luvatut aikataulut pitivät paikkansa.

Asunnon ostaja

Välittäjämme oli mielestäni ammattitaitoinen ja palvelualtis. En prosessin aikana tai myöhemminkään ole keksinyt asioita, joiden olisin toivonut menneen toisin.

Asunnon myyjä

Tarjousneuvottelut olivat erittäin ammatitaidolla käyty ja pystyin luottamaan asian hoidon täysin välittäjän käsiin. En usko, että kauppaa olisi pystynyt tekemään ilman näin ammattitaitoista asiantuntijaa. Kiitos Janne!

Asunnon ostaja

Tiedon kulku ja asioiden selvittäminen sujuivat erinomaisesti. Välittäjä oli saavutettavissa ja otti nopeasti yhteyttä ollessaan varattu.

Asunnon ostaja

Välittäjä vastasi hyvin kysymyksiimme ja loi tunteen siitä, että hän on tavoitettavissa myös näytön jälkeenkin, mikäli kysymyksiä ilmenee. Hän piti meidät myös hyvin ajantasalla asioiden etenemisestä.

Asunnon myyjä

Kaikki hoitui proaktiivisesti hyvin meidän suuntaan ja saimme tarvittavaa tietoa koko myyntiprosessin ajan riittävästi.

Asunnon myyjä

Erinomainen välittäjä! 1. Faktat ja judiriikka kunnossa. Perehtyi asuntoon ja taloyhtiöön erittäin tarkasti. Tämä oli erityisen tärkeää sen vuoksi, että taloyhtiössä tehty kosteusremontti. 2. Hoiti neuvottelut (jotka olivat jo pattitilanteessa) aivan loistavalla tavalla maaliin. 3. Myyntiote, josta me pidimme: ei tyrkyttävä ja yli-innokas, vaan harkitseva ja asiantunteva. Luottamusta herättävä.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

yrittäjä, toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV Janne Kumpulainen
Janne Kumpulainen, Kiinteistömaailma Espoo Tapiola