myyntijohtaja, LKV, KiAT, BBA, SI Sirpa Lehmusmyyntijohtaja, LKV, KiAT, BBA, SI Sirpa Lehmus

100% asiakkaista suosittelee

Sirpa Lehmus

myyntijohtaja, LKV, KiAT, BBA, SI

Kiinteistömaailma Espoo Mankkaa

sirpa.lehmus@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 045 0219Soita minulle

Erityisosaaminen

Uniikit kohteet, Omakotitalot, Kuolinpesät, Tontit, Arvoasunnot

Kielitaito

suomi, englanti

Kodin vaihtaminen on yksi ihmisen elämän suurimmista muutoksista. Silloin kannattaa hetkeksi pysähtyä miettimään miten ja kenen kanssa muutoksen toteuttaa. Kuka osaa arvioida oikein kotini arvon? Kiinnostavatko toiveeni ja tarpeeni välittäjää oikeasti? Saanko vastinetta rahoilleni? Panostan kestäviin asiakassuhteisiin, siksi lupaan vain parasta palvelua ja asiantuntemusta. Olen tekemisissä asuntokaupan kanssa päivittäin ja tunnen asuntokauppaa koskevan laajan lainsäädännön ja myyntiprosessit. Minulta saat vuosien saatossa hioutuneen osaamisen ja kokemuksen sekä markkinoiden parhaan näkyvyyden ja asenteen, jolla tehdään kauppoja tehokkaasti. Sinä voit luottaa siihen, että asiat sujuvat kanssani turvallisesti ja oikein. Edustava markkinointi, oivaltava työ asiakkaiden parissa sekä hyvät vuorovaikutustaidot ovat erityisiä vahvuuksiani. Saanhan auttaa sinuakin matkallasi uuteen kotiin? Whether you’re thinking about buying or selling a property please let me represent you as your personal agent. Award winning certified realtor coupled with my unbeatable track record, at your service 24/7! Call +358 500 450 219.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

”Sirpa oli asiantunteva, empaattinen ja ystävällinen koko ostoprosessin ajan. Hän sai meidät tuntemaan, että oikeasti välitti siitä, että löydämme unelma-asunnon, teki virtuaalisia kuvia, hoiti epäselviä asioita pankin kanssa. Jos joku päivä haluan myydä asunnon välittäjän kautta, otan ehdottomasti Sirpaan yhteyttä!” – Ostaja Helsinki

Asunnon myyjä

”Kokonaisuus hoitui erinomaisesti. Sirpa asetti hinnan selvästi korkeammalle kuin muut välittäjät ja myös toteutti kaupan selvästi korkeammalla hinnalla kuin kilpailevat tarjoukset. Hienosti hoidettu!”

Asunnon myyjä

Erinomainen kokonaispalvelu, nopea myynti, konsultoiva lähestymistapa, hieno kommunikointi. En olisi löytänyt parempaa ammattilaista.

Asunnon ostaja

Reipas, asiallinen, osaava ihminen! Ei turhaa jaarittelua, vaan hommat hoitoon. Välittäjällä oli kokemusta, joka on tärkeää kiinteistön kaupassa. Sitä tietysti kertyy vain tekemisen kautta. Kysymyksiini sain myös aina vastauksen." Ostaja Kauniainen

Asunnon myyjä

Huippuhyvä asiakkaan ymmärtäminen, kuuntelu ja aidosti ratkaisuhakuinen välittäjä! Erinomainen palveluasenne.

Asunnon myyjä

Vaikuttava ammattiosaaminen haastavassa kuolinpesän kaupassa. Homma hoituu kun kokenut ammattilainen auttaa.

Asunnon myyjä

Sirpa perehtyi kohteeseen kiitettävästi ja myi tiiminsä kanssa tarmolla kohdetta. Sirpa jaksoi aina olla ystävällinen ja hallitsi kokonaisuuden hienosti. Paras tapaamani välittäjä!

Asunnon myyjä

”Kokonaisuus hoitui erinomaisesti. Sirpa asetti hinnan selvästi korkeammalle kuin muut välittäjät ja myös toteutti kaupan selvästi korkeammalla hinnalla kuin kilpailevat tarjoukset kuukautta pidemmällä myyntiajalla. Hienosti hoidettu!”

Asunnon myyjä

Kokonaisuus erittäin hyvä. Ammattitaitoinen välittäjä, hyvä stailaus, ammattikuvaaja, kuvat, video, myyntiesite ja tehokas myyntiaikataulu. Kaikki sujui paremmin kuin hyvin ja asunto myytiin 4 päivässä täyteen hintaan! Superhyvä suoritus Sirpa! Arvostan välittäjän organisointikykyä, tehokkuutta ja tilannetajua. Olin täysin tyytyväinen, en keksi mitään parannettavaa.”

Asunnon myyjä

”Hinta-arvio oli realistinen, joka kuitenkin vielä ylittyi! Välitysprosessi sujui Sirpan kanssa nopeasti ja ammattitaitoisesti. Kokonaisuudesta jäi oikein hyvä fiilis.”

Asunnon ostaja

Todella miellyttävä ja hyvä välittäjä.

Asunnon myyjä

”Mäklaren (Sirpa Lehmus) gjorde ett utmärkt jobb och vi är nöjda med slutresultatet”. Säljare, Grankulla

Asunnon myyjä

Voi vilpittömästi sanoa että kotonamme arviointikäynnillä vieraillut Sirpa Lehmus on alansa asiat hallitseva korrekti asiantuntija, joka konkretisoi tilanteeseen vaikuttavat seikat ja pohtii yhdessä asiakkaan kanssa kokonaisnäkemystään. Kuuntelee ja kulee asiakasta.

Asunnon myyjä

”Koko myyntiprosessi oli erinomaisesti hallinnassa. Sirpa on huippuammattilainen ja sosiaalisesti taitava. Hän teki asiakkaan roolin helpoksi hoitamalla kauppaan johtaneet asiat tehokkaasti. Kommunikointi asiakkaan kanssa erittäin hyvää.” Myyjä Espoo

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntijohtaja, LKV, KiAT, BBA, SI Sirpa Lehmus
Sirpa Lehmus, Kiinteistömaailma Espoo Mankkaa