Erityisosaaminen

Kuolinpesät, Uniikit kohteet, Omakotitalot, Tontit, Kerros- ja rivitalot

Kielitaito

englanti

Myydyt kohteet

44

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 44 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Olen tehnyt töitä positiivisella energialla Espoon alueella yli 20 vuotta. Avoimuus, asioihin perehtyminen, rakentava suora puhe ja hyvä fiilis ovat asioita, joidenka mukaan työskentelen. Perehdyn myytävään kotiin kuin ostaisin sen itselleni, eli kysymyksiä esitän ja selvitän asioita, joita myyjä ei välttämättä itse ole "ehtinyt" selvittää, koska ostaja viimeistään tarvitsee sitä lisätietoa. Erityisesti kiinteistökauppa on mieluisaa ja tonttien ostajien kanssa olen aktiivisesti yhteydessä. Vaikeatkin asiat on tehty ratkaistaviksi. Harrastan hyötyliikuntaa ja epätoivoisesti hyötykasvien viljelyä takapihallani, jossa saan porkkanalle 1 m pituisen varren ja itse porkkana 3 cm, eli taito on sekin. Keski-Espoo ja Pohjois-Espoo ovat mieluista aluetta myydä, koska asun Laaksolahdessa, jonne muutin Etelä-Espoosta, eli tunnen myös Espoon ranta asuinalueet hyvin. Kun haluat, että kotisi myynnin hoitaa asiaansa perehtynyt kiinteistönvälittäjä, joka tuntee ja osaa myydä ostajalle myös asuinalueen, niin kutsu minut kotikäynnille ja keskustellaan lisää.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Sari hoiti asuntokaupan erittäin täsmällisesti ja tulen suosittelemaan häntä välittäjäksi, jos joku minulta kysyy.

Asunnon ostaja

Sari Latvanen oli erittäin ammattilainen ja teki asioinnista todella helpon ja välitti sekä myyjästä, että ostajasta! Olimme itse asunnon ostajina ja olemme kokonaisuudessa todella tyytyväisiä. Kiitos siitä Sari Latvaselle!

Asunnon myyjä

Sari toimi erittäin aktiivisesti sekä yhteydenpidon että myynnin osalta ja etsi kohteelle sopivia ostajaehdokkaita. Myyntikohteesta saatiin todella edustava myyntiesite ja hyvät myyntiargumentit. Myyntiprosessi meni kokonaisuudessaan sujuvasti.

Asunnon ostaja

Kiitokset Sarille nopeista ja mutkattomista kaupoista! Erityiskiitos siitä, että emme joutuneet olemaan pitkiä aikoja epätietoisuudessa kuten välillä kiinteistökaupoissa käy. Tiesimme koko ajan, missä vaiheessa kaupanteko oli ja koska se taas etenee.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV Sari Latvanen
Sari Latvanen, Kiinteistömaailma Espoo Laaksolahti