Asuntojen videoesittelyt - mistä siinä on kyse?

Asuntojen videoesittelyt ovat saavuttaneet valtavan suosion. Kiinteistömaailma on kuvannut yli 25 000 asuntoa ja vuoden 2017 aikana videoita katsottiin 2,8 miljoonaa kertaa, yhteensä 4 miljoonan minuutin edestä. Eipä ihme, sillä kyselymme mukaan kolme neljästä asunnon ostajasta pitää videoita tarpeellisena uuden kodin löytämisessä!

Asuntojen videoesittelyt keräävät jättiyleisön

Kiinteistömaailman asuntoesittelyvideot tavoittavat aktiiviset kodinvaihtajat asuntoportaaleissa, YouTubessa, sosiaalisessa mediassa sekä tietysti Kiinteistömaailman omassa verkkopalvelussa.

Joka kuukausi videot tavoittavat lähes 250.000 silmäparia, jotka katsovat videoita 330.000 katseluminuutin edestä. Päiviksi muutettuina katseluminuutit ovat 229 vuorokautta.

Katseluminuutit voi lukea myös niin, että keskimäärin vuorokauden joka ikisenä hetkenä on 8 videoesittelyä käynnissä.

Asuntovideoilla tavoitetaan aktiiviset kodinvaihtajat

Videoiden katselu ei ole vain nuorten ajanvietettä. Kiinteistömaailman asuntovideoiden katselijoista joka neljäs (26%) on yli 45-vuotias. Tyypillisessä ensiasunnon tai perheasunnon ostamisen iässä, 18-44 vuotta, on kaksi kolmesta (67%). Koska kodinvaihto on perheelle suuri päätös, on hienoa että myös perheen lapset, eli alle 18-vuotiaat, (7%) osallistuvat uuden kodin valintaan.

Miehet ja naiset ovat melko tasaisesti edustettuina. Kaikista katselijoista miehiä on 57% ja naisia 43%. Miesten osuus korostuu hieman nuorten aikuisten ikäryhmässä.

Asiakkaat tutustuvat koteihin kaikilla laitteilla

Esittelyvideot ovat erinomainen keino tutustua myytäviin asuntoihin. Katsominen ei ole rajoittunut ainoastaan tietokoneisiin (35%), vaan esittelyvideoita katsotaan myös runsaasti tablet-laitteilla (15%) ja älypuhelimilla (45%). Muutamat innovatiiviset asiakkaat katsovat asuntoesittelyvideoita älytelevisoidensa ruuduilta - ja tutustuvat uusiin koteihin kirjaimellisesti omilta kotisohviltaan käsin.

Ota yhteyttä!

Videon avulla on esittely joka päivä

Sunnuntai on perinteisesti ollut asuntoesittelyissä käymisen tyypillisin päivä. Näin on myös videoiden aikakaudella - sillä erotuksella, että vaihtoehtoihin tutustutaan rauhassa  kotisohvalta käsin.

Myös muut viikonpäivät ovat erittäin suosittuja asuntovideoiden katselulle. Samaa ei voi sanoa perinteisistä, avoimista asuntojen yleisesittelyistä - video sujahtaa näppärämmin osaksi kiireistä arkea.

Video oli erinomainen ja vaikutti varmasti siihen, että myynti tapahtui näin nopeasti.
Asunnon myyjä, pääkaupunkiseutu
Kohteen esittelykuvat ja -video olivat laadukkaat ja näillä oli varmasti merkitystä jopa kauppojen toteutumisessa.
Asunnon myyjä, Pirkanmaa
Videot asunnosta nopeuttavat ostoprosessia.
Asunnon myyjä, Helsinki

Haluatko sinäkin, että asuntosi myydään videon avulla? Ota yhteyttä!

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.