Yrittäjäksi pääkaupunkiseudulle (liiketoimintakauppa)

Olemme tutkitusti maan tunnetuin kiinteistönvälittäjä. Suomalaiset arvioivat meidät maan ykköstoimijaksi ammattimaisuudessa, hinta/laatu -suhteessa, markkinoinnissa, verkkopalvelussa ja uudistumiskyvyssä

Kiinteistömaailma on kauppakappaleilla mitattuna Suomen suurin kiinteistönvälitysketju, joka muodostuu yli 100 itsenäisen franchising-yrittäjän omistamista asuntomyymälöistä. PK-seudulla tarjoutuu nyt mahdollisuus saada lentävä startti Kiinteistömaailma-yrittäjyyteen, kun kokenut yrittäjämme haluaa siirtyä sivuun ja tarjoaa liiketoimintansa jatkoa uudelle virtaa täynnä olevalle yrittäjälle.

Kiinteistömaailma-yrittäjänä sinulla joko yksin tai yrittäjäkumppanisi kanssa on:

  • Erinomainen mahdollisuus menestykseen markkinajohtajabrändiä hyödyntäen
  • Valmis konsepti sekä alan parhaat välineet ja järjestelmät työsi mahdollistajana
  • Ketjuohjauksen tuki mm. markkinointiin, lakiasioihin ja järjestelmien ylläpitoon ja käyttöön
  • Vahva sisäinen koulutusorganisaatio jatkuvassa alan kehityksessä

Liiketoimintakaupan myötä saat:

  • Valmiin asiakaskunnan ja osaavia tekijöitä hyvällä markkinapaikalla -> pääset tekemisessä vauhtiin heti
  • Nykyisen yrittäjän tuen sovitun ajan

Lisätietoja antaa PK-seudun aluejohtaja Kirsi Tenhunen, puh 0447455866 tai kirsi.tenhunen@kiinteistomaailma.fi. Ota yhteyttä Kirsiin 16.9.2018 mennessä.

Tutustu yrittäjätarinoihimme: www.kiinteistomaailma.fi/yrittajaksi

Kiinteistömaailma on asunto- ja kiinteistökauppakappaleilla mitattuna Suomen suurin kiinteistönvälitysketju, joka muodostuu yli 100 itsenäisen franchising-yrittäjän omistamista asuntomyymälöistä. Yhteensä meitä on lähes 700 kiinteistönvälityksen ammattilaista. Olemme tutkitusti maan tunnetuin kiinteistönvälittäjä. Suomalaiset arvioivat meidät maan ykköstoimijaksi ammattimaisuudessa, hinta/laatu -suhteessa, markkinoinnissa, verkkopalvelussa ja uudistumiskyvyssä (lähde: Innolink bränditutkimus lokakuu 2017). Kaikki Kiinteistömaailman myymälät ovat franchising-yrittäjien omistamia osakeyhtiöitä. Brändin omistaa Danske Bank.

Avaa ovi uudelle