Tervetuloa Ylöjärvelle Haaviston Haltijaan!

Yksitasoisia rivitalokoteja Ylöjärvelle, olkaa hyvä!

Haaviston alueelle rakentuu uusi taloyhtiö, joka pitää sisällään kaksioita, kolmioita ja nelikoita. Rakennustyöt ovat jo vauhdissa ja muuttamaan pääset kesällä 2016.

Kaikissa asunnoissa on koko huoneiston levyinen olohuone, L-keittiö runsaine työskentelytasoineen sekä vaatehuone. Lämmitysmuotona on kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Säilytystilaa on runsaasti sekä vaatehuoneen, asunnon yhteydessä sijaitsevan ulkovaraston että lämpimän irtaimistovaraston muodossa. Auton säilytykseen voit valita joko pistoke- tai tolppapaikan. Varustelutaso asunnoissa on hyvä ja laadukas. Oleskelutiloissa on lattiamateriaalina parketti, saniteettitilat sekä eteinen ovat laatoitettu. 

 

Linja-autoasema, Hatanpään valtatie 7, 33100 Tampere

Ota yhteyttä tai sovi esittely » Piilota lomake »

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Haaviston alue on lapsiystävällinen asuinpaikka, jossa perheen pienimmille riittää leikkikavereita ja matka on lyhyt niin luonnon ääreen kuin palveluidenkin luokse.
Kirkonseudulta ja Soppeenmäestä löydät mm. apteekin, ruokakaupat, pankkipalvelut sekä paljon muuta. Isommat ostostarpeet ratkeavat joko Kauppakeskus Elossa tai Tampereen puolella sijaitsevassa Lielahdessa. Luonto, ulkoilumaastot ja järvet ovat lähellä mihin suuntaan lähdetkään – täällä on ihmisen hyvä asua.