Helsinki Vuokravälitys Pääkaupunkiseutu: Vuokravälittäjä

Kiinteistömaailma Vuokravälitys tiimissä on paikka vapaana LKV/LVV -tutkinnon suorittaneelle asuntovuokrauksen ammattilaiselle, huippu hyvässä seurassa. 

Annamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestyä valtakunnallisessa Kiinteistömaailma-ketjussa, joka tarjoaa vahvan markkinajohtajan brändin.  Saat vuokraustiimimme täyden tuen, mukavat kollegat sekä positiivisen ja viihtyisän työympäristön Etu-Töölössä. Toimialueenamme on koko pääkaupunkiseutu. 

Työssä menestyminen vaatii mm. vahvaa organisointikykyä ja ajanhallintaa, halua aktiiviseen uusasiakashankintaan, paineensietokykyä, palveluasennetta, hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, itsenäistä ja aloitteellista työskentelyotetta ja yhteistyökykyä sekä pääkaupunkiseudun tuntemusta. 
Uudella tiimimme jäsenellä on vahva tahto menestyä, kyky hoitaa ammattitaitoisesti asiakkaiden asuntovarallisuutta sekä halu kehittää omaa ammattitaitoaan alati muuttuvassa työympäristössä.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä kokemusta joko vuokravälitystyöstä, myyntityöstä tai tehtävään soveltuvalta alalta sekä suoritettua LKV tai LVV -tutkintoa. Pohjakoulutuksesi voi olla joko kaupallinen tai muuten tehtävään soveltuva.  Ajokortti on tehtävän hoidossa välttämättömyys. 
Edellytämme sinulta myös valmiutta työskennellä myymäläaikojen lisäksi iltaisin ja viikonloppuisin. 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn asiakkaidemme sijoitusasuntojen parissa kasvavassa organisaatiossa, tuloksiin sidotun palkan ja auton käyttöetu on myös mahdollinen. Työterveyspalveluistamme vastaa Lääkärikeskus Aava.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten onko nyt sinun hetkesi? 
Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Lisätietoja tehtävästä antaa Sari Halkosalmi puh 0400 243 465.                              Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen: sari.halkosalmi(at)kiinteistomaailma.fi

29.10.2019

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjiemme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.