22.534.51h-2hRaudikkokuja 1, Vantaa, 01200

Asunto Oy Vantaan Vesta

129 800 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Vantaan VestaUudiskohde
Esittely
Huoneistot

VANTAAN VESTA RAKENTUU URBAANIIN LUONNONMAISEMAN KESKELLE HAKUNILAA

Näissä ihanissa kodeissa huonekorkeus on tavanomaista korkeampi ja luonnonvaloa tulvii asuntoon lähes huoneen korkuisista ikkunoista. Parvekkeella voit nauttia upeista maisemista ja juoda rauhassa kahvisi, nauttia auringon säteistä ja seurata vuodenaikojen vaihtumista. Avokeittiöön tulee laadukkaat kodinkoneet ja tyylikkäät kaapistot. Laatua arvostava ihastuu korkeatasoiseen vaaleaan tammiseen lautaparkettiin. Tilava ja edustava kylpyhuone ja osassa asuntoja oma lasiseinäinen sauna tuo arjen luksusta.

Yhtiö sijaitsee urbaanissa ympäristössä, lähellä Hakunilan monipuolista palveluvalikoimaa, jonka avulla nautit sujuvasta arjesta ja aktiivisesta vapaa ajasta.

Keskeinen sijainti ja erinomaiset kulkuyhteydet. Kuljet Helsinkiin n. 40 minuutissa ja omalla autolla alle puolessa tunnissa. Suunnitteilla olevan pikaraitiotien valmistumisen myötä liikkuminen helpottuu entisestään. Yhtiöllä on neljä ensimäistä asumisvuotta yhtiölainan osalta lyhennysvapaata. Vuokratontin osuus sisältyy hoitovastikkeeseen.

Pääset myös nauttimaan luonnosta hyville lenkkipoluille jo melkein kotiovelta. Yhtiössä kaukolämpö ja lämmitysjärjestelmänä on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys. Sisustaminen on helppoa, sillä seinäpattereita ei tarvita.

Yhtiön sauna sijaitsee ylimmässä kerroksessa. Saunaosaston yhteydessä on lasitettu parveke. Saunan lisäksi yhtiössä on jokaiselle huoneistolle oma lämmin varasto, sekä yhteiskäytössä oleva vaunuvarasto ja urheiluvälinevarasto.

Rakennuttajana toimii luotettava Suomalainen T2H Vantaa Oy.

Katso esite tästä>>

Katso sisustusesite tästä>>

Katso ennakkomarkkinointihinnasto tästä>>

 

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!