84.7103.74h-5hTähtimöntie 8, Vantaa, 01350

As Oy Vantaan Tähtimöntie

319 000 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - As Oy Vantaan TähtimöntieUudiskohde
Esittely
Huoneistot

Haluaisitko asua yhdellä Vantaan halutuimmista pientaloalueista Hiekkaharjussa?

Nyt ennakkomarkkinoinnissa viihtyisän vanhan pientaloalueen keskellä As Oy Vantaan Tähtimöntie. Yksitasoinen yhtiö sijaitsee päättyvän tien varrella vehreällä asuinalueella.

Lähistöltä löytyy mm. Hiekkaharjun koulu (n. 300m). Erinomaiset ulkoilureitit, urheilupuisto, uimahalli, lähikauppa ja Tikkurilan monipuoliset palvelut sijaitsevat 2 kilometrin säteellä. Tämän lisäksi lähimmälle bussipysäkille on kävelymatka ja Hiekkaharjun juna-asemalle on matkaa vajaa kilometri.

Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomioita huoneistojen toimivuuteen ja pohjaratkaisuun. Kaikki makuuhuoneet sijaitsevat omassa rauhassaan. Kaikkien huoneistojen terassipihat suuntautuvat etelään. Lämmönlähteenä on kaukolämpö ja rakennuksen energialuokka on B, joka takaa edulliset asuinkustannukset. Valinnaiselle vuokratontille valmistuu yksi kolmen huoneiston rivitalo ja yksi paritalo. Jokaiselle huoneistolle kuuluu 2 autopaikkaa sähköpistokkeella ja kaikilla autopaikoilla on sähköauton latausvaraus.

Kiintokalusteissa on panostettu laatuun, ajattomuuteen ja moderniin ilmeeseen. Valoa ja avaruutta koteihin tuo isot ikkunat.

Koteihin voit lisätyönä asennuttaa ilmalämpöpumpun, aurinkopaneelijärjestelmän, lasitetun terassin, sähköauton latauspaikan, älylukko järjestelmän tai kivikomposiitti vinyylilattian.

Kohde rakennetaan RS-kohteena.

Arvioitu rakentamisen valmistuminen on syksyllä 2023. Tervetuloa tutustumaan ja ostamaan uusi kotisi Hiekkaharjun kauniilta alueelta!

Kohteisiin, jonka energialuokitus on A tai BGreen mortgage banner
tai kohteella on pohjoismainen Joutsenmerkki,
voi hakea Danske Bankin vihreää asuntolainaa.

Ota yhteyttä

Tee varauspyyntö

Välittäjä ottaa sinuun yhteyttä ajankohtaisen varaustilanteen osalta varaussopimuksen tekemiseksi.