Asunto Oy Vantaan Punakoiso

Vanha Kaarelantie 4, 01610 Vantaa
64,5 m², 3h
Alkaen: 267675 €
Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Tervetuloa Vantaan Punakoisoon Kaivokselaan

Ennakkomarkkinoinnissa uusia kerrostaloasuntoja hyvälle paikalle. Punakoiso tarjoaa monipuolisen huoneistovalikoiman kompakteista kaksioista isompiin perhekoteihin.

Asunto Oy Vantaan Punakoiso asettuu jo aiemmin valmistuneen ison sisarensa Vantaan Luhtalemmikin naapurustoon. Punakoisolla on ihanan suojaisa ja vehreä piha, joka rajoittuu lounaan suunnassa luonnonmukaiseen puistoon.

Hyvin suunniteltujen, modernien ja laadukkaiden NCC Tähtikotien asuntovalikoimasta löytyy koteja monenlaisiin elämäntilanteisiin: kaksioita, kolmioita sekä neljän huoneen perheasuntoja. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke, osassa myös oma sauna ja kolmessa asunnossa upeat kattoterassit.

Naapuritontille rakennettava koko korttelin yhteiskäytössä oleva puistomainen korttelipiha on rauhoitettu liikenteeltä ja pysäköinti on keskitetty paikoituslaitokseen korttelin laitaan. Rauhallisella piha-alueella lapset voivat leikkiä turvallisesti ja aikuiset rentoutua. Pihalta pääsee helposti myös vaikkapa lenkkeilemään puron vartta pitkin.

Tutustu nyt huoletta NCC Tähtikotiin, vaikka nykyinen asunto olisi myymättä. Tarjoamme kaupan päälle maksuttoman NCC Asumisturva vakuutuksen, joka antaa suojaa kahden asunnon loukun, työttömyyden ja pitkäaikaisen sairastumisen varalle. Vakuutus korvaa uuden NCC Tähtikodin asumiskuluja jopa 12 kuukauden ajan. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Ota yhteyttä tai sovi esittely » Piilota lomake »

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Kävely- tai pyörämatkan päässä ovat Kaivokselan, Myyrmäen ja Malminkartanon palvelut. Lähimpiin päiväkoteihin ja kouluihin on matkaa vain parisen kilometriä. Autolla pääsee helposti Vihdintielle, Hämeenlinnanväylälle ja Kehäteille. Puolentoista kilometrin säteellä ovat sekä Malminkartanon että Myyrmäen juna-asemat.