35.568.51h-3hVanha Kaarelantie 6, Vantaa, 01610

Asunto Oy Vantaan Neidonkenkä

146 811 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Vantaan NeidonkenkäUudiskohde
Esittely
Huoneistot

Bonava logo 1

Asunto Oy Vantaan Neidonkenkä 

Tervetuloa tutustumaan 30.3.2023 valmistuneeseen Kaivokselan kerrostalokohteeseen!

Kauniista, rauhoitetusta kämmekkälajista nimensä saanut 6-kerroksinen uudiskohde Vantaan Neidonkenkä sijaitsee luonnon sylissä ja poikkeuksellisen monipuolisten ulkoilumaastojen äärellä.Lähimmätharrastusmahdollisuudet alkavat heti omalta korttelipihalta, sillä kaikenikäisten asukkaiden ilona on muun muassa rantalentopallokenttä sekä oleskelu- ja leikkialue.

Luonnonläheinen teema näkyy myös kotitalon aula- ja porrastiloissa, joissa hyödynnetty luonnonvalo luo lämmintä tunnelmaa. Neidonkenkään tullessa tuntee olonsa kotoisaksi ja tervetulleeksi. Muuttovalmiit kodit odottavat uusia asukkaitaan! Tutustu Neidonkengän koteihin, ihastu ja löydä omasi!

Suunnittelussa on panostettu selkeisiin pohjaratkaisuihin ja tehokkaaseen tilankäyttöön. Miellyttävän väljät näkymät avautuvat piha-alueen tai Vanhan Kaarelantien suuntaan, joten heti vastapäätä ei ole asuntoja. Modernit asumisen ratkaisut tekevät kodeista turvallisia ja energiatehokkaita. Kaikissa kodeissa on miellyttävä lattialämmitys. Älykäs ilmanvaihtojärjestelmä tunnistaa niin tehostetun ilmanvaihdon tarpeen kuin liian kosteudenkin ja on säädettävissä esimerkiksi poissaolojen aikana energiaa säästävään pienempitehoiseen tilaan.

Asukkaiden käytössä on yhteinen saunaosasto vilvoitteluterasseineen. Osakkeina myytävät autopaikat sijaitsevat kotitalon vieressä erillisessä pysäköintilaitoksessa, minkä lisäksi tarjolla on myös pihapaikkoja.

Soita niin sovitaan käynti esittelyasunnolle!

Ota yhteyttä

Tee varauspyyntö

Välittäjä ottaa sinuun yhteyttä ajankohtaisen varaustilanteen osalta varaussopimuksen tekemiseksi.