26.5631h-22hKaskelantie 11, Vantaa, 01200

Asunto Oy Vantaan Mansikka

148 000 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Vantaan MansikkaUudiskohde
Esittely
Huoneistot

MUUTTOVALMIIT KERROSTALOASUNNOT VIEHÄTTÄVÄN PIENTALOALUEEN NAAPURISSA

Asunto Oy Vantaan Mansikan uudet, muuttovalmiit kerrostalokodit sijaitsevat Kaskelanrinteessä, kehittyvän Hakunilan tuntumassa. Huoneistojen tilaratkaisut ovat selkeitä ja toimivia, olohuoneen ja avokeittiön muodostama oleskelutila on valoisa kokonaisuus korkeiden ikkunoiden ansiosta. Arjen elämää helpottaa runsaat säilytystilat. Osassa asuntoja on sekä lasitettu- ja ranskalainen parveke. 2.-7. kerrosten yksiöissä on ranskalainen parveke.

Yhtiö sijaitsee valinnaisella vuokratontilla, minkä halutessasi voit itsellesi lunastaa.

Mansikalla on yhteisöllinen pihapiiri Karpalo- ja Vadelma-nimisten naapureiden kanssa. Yhtiöillä on yhteinen saunarakennus, jossa on kaksi eri kokoista saunaa sekä korttelitalo, jossa on kerhotila ja pesula. Lasten iloksi pihapiiristä löytyy rinneliukumäki ja kiipeilykiviä. Yhtiöllä on 22 autopaikkaa, joista 21 on Kaskelanparkin hallinnoimassa pysäköintihallissa. Liikuntaesteisen autopaikka (1 kpl) on Karpalon tontilla. Pysäköintihallissa olevat Mansikan hallinnassa olevat autopaikat ovat katettuja ja niitä vuokrataan asukkaille.

Hakunilasta löytyvät hyvät lähipalvelut, Porttipuiston liikekeskukseen on noin kilometri. Tikkurilan keskusta monipuolisine palveluineen sijaitsee noin 4 kilometrin päässä.

Yhtiöllä on luonnonläheinen sijainti loistavien ulkoilumaastojen vierellä. Sotungin urheilupuisto tarjoaa mahdollisuuksia niin kesä- kuin talvi urheiluun. Kuusijärven ulkoilualueella on monipuolisia mahdollisuuksia luonnossa liikkumiseen, auringonottoon kuin uimiseenkin.

YIT Plus on helppokäyttöinen digitaalinen palvelu, jonka avulla pysyt ajan tasalla kotisi ja yhtiösi asioista.

Kohteisiin, jonka energialuokitus on A tai BGreen mortgage banner
tai kohteella on pohjoismainen Joutsenmerkki,
voi hakea Danske Bankin vihreää asuntolainaa.

Ota yhteyttä

Tee varauspyyntö

Välittäjä ottaa sinuun yhteyttä ajankohtaisen varaustilanteen osalta varaussopimuksen tekemiseksi.