47.547.52h-2hAkaattikuja 1, Vantaa, 01700

Asunto Oy Vantaan Keltasafiiri

254 500 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Vantaan KeltasafiiriUudiskohde
Esittely
Huoneistot

Uusia koteja Vantaan Kivistöön. Täällä viihdytään!

Asunto Oy Vantaan Keltasafiirin ENNAKKOMARKKINOINTI on alkanut! Varaa pian omasi ja pääset valitsemaan uuden kotisi sisustusratkaisut. Lujatalo Oy toimii tämän kohteen rakennuttajana. 

Keltasafiiriin tulee kaksi erillistä kerrostaloa omalle tontille, joissa kummassakin on 42 asuntoa. Asuntojen pohjaratkaisuista löytyy monipuolisesti eri elämäntilainteisiin sopivia vaihtoehtoja. Asunnot ovat kooltaan 1h+kt, 29,0 m² - 4h+kt+s, 85,5m². Mh. alkaen 51.900 €, Vh. alkaen 172.900 €.

Jokaisessa asunnossa on joko ranskalainen parveke tai lasitettu parveke. Asuntojen ikkunat avautuvat yksiöitä lukuun ottamatta aina vähintään kahteen ilmansuuntaan. Samaan huonelukuun on pyritty saamaan vaihtoehtoisia ratkaisuja niin pinta-alan kuin pohjaratkaisun suhteen. Esimerkiksi yksiöitä on kahta tyyppiä, alkovilla tai ilman.

Ensimmäisen kerroksen pihalle avautuvilla asunnoilla on pieni asuntopiha ja terassi. Suurimmat 4h+kt asunnot on sijoitettu kahteen ylimpään kerrokseen.

Autopaikoista ei ole huolta, ne ovat ostettavissa erillisinä osakkeina.

Ekologisuus on otettu Keltasafiirin rakentamisessa huomioon. Talojen katoille tulee aurinkopaneelit, joiden tuotettua sähköenergiaa käytetään kiinteistön sähkönkulutukseen. Pihasuunnitelman lähtökohtana on ollut leikki- ja oleskelupaikkojen luonteva ja toimiva sijoittaminen.

Vantaan Kivistön asukkailla on loistavat liikenneyhteydet kehäradan varrella. Lisäksi palvelut ovat lähellä sekä päiväkodit ja koulut perheen junioreille. Unohtamatta luonnonläheisyyttä ja sen luomia aktiviteetteja.

Kerromme mielellämme lisää tästä monipuolisen upeasta kohteesta.

Kohteisiin, jonka energialuokitus on A tai BGreen mortgage banner
tai kohteella on pohjoismainen Joutsenmerkki,
voi hakea Danske Bankin vihreää asuntolainaa.

Ota yhteyttä

Tee varauspyyntö

Välittäjä ottaa sinuun yhteyttä ajankohtaisen varaustilanteen osalta varaussopimuksen tekemiseksi.