osakas, myyntipäällikkö, ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV Johanna Bouchtosakas, myyntipäällikkö, ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV Johanna Boucht

94% asiakkaista suosittelee

Johanna Boucht

osakas, myyntipäällikkö, ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV

Kiinteistömaailma Vantaa Tikkurila

johanna.boucht@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 553 8253Soita minulle

Erityisosaaminen

Sijoitusasunnot, Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot, Uudiskohteet

Kielitaito

suomi, ruotsi, englanti

Myydyt kohteet

55

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 55 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Reipasta asuntokauppaa - också på svenska! Olen iloinen ja reipas, positiivisen periksiantamaton asiakaspalvelun ammattilainen. Minut on palkittu Kiinteistömaailman huippumyyjänä jo 5 kertaa. Henkilökohtaisesti pidän tärkeänä huolehtia työstäni lupausteni mukaisesti ja saattaa tehtävät kunnialla loppuun asti - tuloksena tyytyväinen asiakas. Olen naimisissa ja kahden nuoren aikuisen mamma. Liikunnallisista harrastuksista kävely, pilates ja kuntosaliharjoittelu ovat sydäntäni lähellä. Jag betjänar dig gärna också på svenska - service in English also!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Olen erittäin tyytyväinen välittäjämme toimintaan, kaikki sujui meidän kannaltamme helposti ja vaivattomasti, olimme koko ajan tietoisia, mitä tapahtuu, ja paperityötkin hoituivat äärimmäisen helposti. Kiitos Johannalle, on kyllä rautainen ammattilainen!!

Asunnon myyjä

Haluan antaa palautteen omasta välittäjästäni. Johanna Boucht on aivan mahtava ihminen. Empaattisuus ja ystävällisyys tekivät hyvän vaikutuksen. Ammattinsa osaava välittäjä. Voin suositella häntä jos minulta kysellään mielipidettäni. Asunnon myynti ei ole pelkästään myyntiä. Jotta asiat hoituvat ja sujuvat on hyvän välittäjän huomattava millainen henkilö on myymässä kotiaan. Minun kohdallani kävi tuuri että juuri Johanna oli apunani. Kiitos Johannalle.

Asunnon myyjä

Hyvää ja ripeää, iloista toimintaa. Kuvamateriaali hyvää. Aktiivista myyntiä. Paperisota iisiä. Laajat verkostot. Joustoa näytöissä, hyvää vastaantulemista.

Asunnon ostaja

Great thanks Johanna for this deal. It was really pleasant to work with her and she is really professional in her field and very customer oriented specialist!!! Will advice her as an agent))

Asunnon myyjä

Kaikki toimi ja Johanna on ihan huippu niin välittäjänä, kuin ihmisenäkin : )!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

osakas, myyntipäällikkö, ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV Johanna Boucht
Johanna Boucht, Kiinteistömaailma Vantaa Tikkurila