osakas, kiinteistönvälittäjä, LKV Heli Nykänenosakas, kiinteistönvälittäjä, LKV Heli Nykänen

97% asiakkaista suosittelee

Heli Nykänen

osakas, kiinteistönvälittäjä, LKV

Kiinteistömaailma Vantaa Tikkurila

heli.nykanen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 363 8635Soita minulle

Erityisosaaminen

Omakotitalot, Kuolinpesät, Kerros- ja rivitalot

Kielitaito

suomi englanti

Myydyt kohteet

21

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 21 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Kun haluat todellisen asiantuntijan hoitamaan kotisi myyntiä, olen oikea valinta. Olen jo 11 vuotena päässyt Kiinteistömaailmaketjun kärkijoukkoon huippumyyjäksi, myös vuonna 2017. Tästä kiitokset kuuluvat myös hyville asiakkailleni, joista monia olen saanut auttaa asunnonvaihdossa useamman kerran. Olen työssäni määrätietoinen ja vahva alan ammattilainen. Sekä myyjän että ostajan tyytyväisyys asuntokaupassa on minulle kunnia-asia. Olen suorittanut LKV-tutkinnon ja toiminut kiinteistönvälittäjänä vuodesta 2002 lähtien ja tuon ajan tehnyt asunto- ja kiinteistökauppaa koko Vantaan alueella. Asun itse Itä-Vantaalla. Työn ohella sydäntäni lähellä on hyvän peruskunnon ja iloisen mielen ylläpitäminen luonnossa lenkkeilemällä, kuntosalilla ja jumppaamalla IVU:n liikuntaryhmässä. If you want service in fluent English, I´m happy to help you in all matters concerning selling or buying apartments and real estates.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Välittäjän Heli Nykäsen ammattimainen, ystävällinen, vakuuttava ja tuloksekas työskentely sai meidät tyytyväiseksi. Hän ei luvannut mitään ylimääräistä, mutta piti sanansa kaikessa. Aikataulu piti ja hän informoi tilanteesta riittävän usein. Haluamme antaa positiivista palautetta myös Kiinteistömaailman nettisivuista, asuntoilmoitusten hakutoiminto vastaa tarkoitustaan ja sivut ovat erittäin helppokäyttöiset. Suosittelen Kiinteistömaailmaa ja Heli Nykästä erittäin mielelläni ja tiedän, kenen puoleen käännyn asuntoasioissa jatkossa." Rivitaloasunnon myyjä Vantaalta.

Asunnon ostaja

Ystävällinen, ihmisläheinen, osaava". Kerrostalokaksion ostaja Vantaalta.

Asunnon ostaja

Heli Nykänen oli aktiivinen yhteydenpidossa. Hän oli ainoa välittäjä mistään kiinteistöfirmasta joka palasi yhteydenotoissa minun suuntaani ja useamman kerran. Hänen aktiivisuutensa ansiosta sain hankittua juuri sellaisen uudiskohteen Vantaan Kivistöstä joka vastasi täysin omia tarpeitani." Uudiskohteen ostaja, joka on muuttamassa Kirkkonummelta Vantaalle.

Asunnon myyjä

Kaikki sujui oikein hyvin!" Kerrostalokaksion myyjä Vantaan Länsimäestä

Asunnon myyjä

Kilpailutin kolme välittäjää joista Heli oli paras. Hän oli yhteydessä minuun ennen sopimustakin. Asiat hoituivat hyvin ja saimme tiedot aina esittelyn jälkeen. Olemme molemmat viittomakielisiä kuuroja joten meillä oli aina tulkki mukana asioidessa. Helin kanssa asiat sujuivat hyvin. Yleisesti asiakaspalvelijat törmäävät tähän harvemmin, että asiakkaat ovat kuuroja ja käyttävät tulkkia. Heli on myyjänä tehokas. Olimme tyytyväisiä että asunto meni aika nopeasti kaupaksi. Pitempi myyntiaika esittelyineen olisikin käynyt meille raskaaksi. Kiitos vielä kerran välittäjä Helille ja Kiinteistömaailmalle sujuvista asuntokaupoista. Erillistalon myyjä Vantaalta.

Asunnon ostaja

Palvelu oli asiantuntevaa ja ensiasunnonostajan rooli oli huomioitu perusteellisella kauppakirjojen läpikäynnillä. Oli mukavaa, että Heli oli varannut hyvin aikaa asuntokaupoille ja oli koko asunnon osto prosessin aikana aktiivisesti mukana. Uudiskohteen Vantaan Kivistöstä ostanut asiakas.

Asunnon myyjä

Kiitoksia Helille hyvin hoidetusta kaupasta! Kaikki meni nopeasti ja hyvin. Olen tyytyväinen hänen ja koko Kiinteistomaailman toiminnasta. Asunnon myyjä Itä-Vantaalta.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

osakas, kiinteistönvälittäjä, LKV Heli Nykänen
Heli Nykänen, Kiinteistömaailma Vantaa Tikkurila