Erityisosaaminen

Tontit, Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot

Kielitaito

suomi, englanti

Mukavan asumisen ja hyvän asiakaspalvelun varmistaminen ovat olleet ammattini yli 20 vuoden ajan. Olet sitten ostamassa tai myymässä, ammattitaitoinen ja välittävä asiakaspalvelu on arvo, jonka  varaan haluan rakentaa Sinun onnistuneen asuntokauppasi. Ota yhteyttä vaikka saman tien! If you are looking for an efficient real este agent, do not hesitate to contact me. I will ensure you good, enthusiastic and professional realtor service.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Kaikki meni nappiin ja sain asunnosta paremman hinnan kuin uskoin. Glennille arvosana 10++

Asunnon ostaja

Palvelu erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa. Välittäjä huomioi hyvin tilanteemme ja osasi auttaa meitä löytämään kaikkien kannalta parhaan ratkaisun. Suosittelen!

Asunnon myyjä

Välittäjä soitti heti näytön jälkeen tilanteesta sekä kertoi viikottain tilanteesta asuntomme myynnissä. Kiinnostunut työstään ja asiakkaistaan. Positiivinen ote työhönsä.

Asunnon myyjä

Glenn rules. Palvelu A-luokkaa.

Asunnon myyjä

Raportointi myynnin edistymisestä on hyvä. Myyntiaineisto, valokuvat olivat myös onnistuneita. Kiinteistövälittäjän kanssa oli helppo ja mukava työskennellä.

Asunnon myyjä

kaikki sujui hyvin ja nopeasti (no, ok, Glenn unohti kastella kukat ;-)).

Asunnon myyjä

Välittäjä otti nopeasti yhteyttä, selkeät kaavakkeet jotka käytiin läpi, valokuvat ja video tosi hienot

Asunnon myyjä

Välittäjä kuunteli ajatuksiamme ja hoiti yhteydenpitoa myyjiin hyvin. Asunnon "ylimääräiset" näytöt onnistuivat ripeällä aikataululla. Kaupantekoon liittyvät asiat sujuivat jouhevasti ja kivana pikku bonuksena oli shampanjapullo kaupanteon yhteydessä :)

Asunnon myyjä

Markkinointi oli hyvää, yhteydenpito myyjään toimi moitteettomasti ja pysyimme ajantasalla asunnon myynnistä koko ajan. Olemme erittäin tyytyväisiä välittäjäämme Glenn Orlandoon

Asunnon myyjä

Erittäin asiantuntevaa palvelua.

Asunnon myyjä

Koko prosessi oli todella sujuvaa ja helppoa, sekä nopeaa. Toisinsanoen meille vaivatonta, niinkuin pitääkin. Hommat rullasi eteenpäin koska välittäjä osasi asiansa loistavasti, ottaa huomioon molemmat osapuolet, niin myyjän kuin ostajan. Todella hyvä fiilis jäi! Voin suositella muillekkin!

Asunnon myyjä

Asiantuntevaa ja laadukasta palvelua

Asunnon ostaja

Ei huomautettavaa, välittäjä osoitti erinomaisesti vahvaa myyntihenkisyyttään olematta tippaakaan tuputtava. Esimerkillistä toimintaa.

Asunnon myyjä

Palvelu oli erinomaista, en keksi parannettavaa.

Asunnon myyjä

Kiitos Glennille ystävällisestä palvelusta ja hyvin hoidetusta asunnon välittämisestä! Mielellään suosittelemme palvelua eteenpäin ystäville ja tuttaville.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli erinomaisen miellyttävä ja osaavan oloinen eli siitä suuri kiitos. Jos annamme asuntomme Kiinteistömaailman välitettäväksi niin Glenn olisi todella mieluisa valinta välittäjäksi

Asunnon myyjä

Glennin kanssa helppo toimia ja luottavaisin mielin annan asuntoni hänelle myyntiin.

Asunnon myyjä

Kaikki meni hyvin, välittäjä oli todella miellyttävä ja asiansa osaava.

Asunnon myyjä

Kaikki meni mallikkaasti, ei lisättävää

Asunnon myyjä

Alkuvalmistelut, asunnon kuvaus sekä kaupan viimeistely hoidettiin loistavasti.

Asunnon myyjä

Kaikki sujui erinomaisesti! Glenn on ammattitaitoinen, rento, mukava, helposti lähestyttävä välittäjä, joka piti meidät hyvin ajan tasalla. Yhteydenpito oli sujuvaa ja helppoa. Täysi kymppi!

Asunnon myyjä

Mukava, rento ja asiantunteva palvelu.

Asunnon myyjä

Asiantuntevaa ja ammattitaitoista palvelua. Meidät pidettiin ajan tasalla kaikesta. Halusimme että asunnon myynnissä kaikki olisi mahdollisimman helppoa meille ja sitä se olikin.

Asunnon ostaja

Asiantunteva välittäjä, myönteinen ote ostajaehdokkaaseen ja esiteltävään asuntoon, tehokas tarjousprosessi joka saatiin toivotulla tavalla maaliin.

Asunnon myyjä

Valitsimme Glennin jo toistamiseen, koska hän on erinomainen työssään. Ja mukavakin vielä.

Asunnon myyjä

Glenn on huippu välittäjä, iso suositus.

Asunnon myyjä

Mukava välittäjä, jonka kanssa asia hoitui sujuvasti. Hän on alan ammattilainen, malliesimerkki muillekin!

Asunnon myyjä

Kaikki oli niin kuin puhuttiin, aito välittämisen tunne

Asunnon myyjä

Olin todella tyytyväinen koko arviointikäyntiin. Erittäin hyvää palvelua kaikinpuolin!

Asunnon myyjä

Välittäjä toimi loistavasti.

Asunnon myyjä

Koko myyntiprosessi alusta maaliin asti meni hienosti ja ammattitaitoisesti muutamassa viikossa. Tuskin muuta voisi edes toivoa.

Asunnon myyjä

Meillä oli tarkoitus vertailla useampaa kiinteistövälittäjää ja yksi välittäjä oli jo käynyt paikalla. Kun Glenn kävi paikan päällä, niin valinta oli heti selvä. Glenistä huokuu ammattitaito, turvallisuus ja luotettavuus. Iso asia oli helppo uskoa hänen käsiinsä. Myynnistä muodostui useamman asunnon ketju. Aina kun tuli tunne, että missähän nyt mennään, niin kohta puhelin soi ja väliaikatietoa saatiin riittävästi. Meidän kohde oli hivenen hankala arvioida, koska samanlaisia kohteita ei ole juuri myyty. Glenn toi esille kaikki haasteet ja valmisti etukäteen siihen, että aikaa voi hetki mennä. Myynti meni suunnitelman mukaisesti ja ehkä jopa odotuksia nopeammin. Meille on selkeää kenelle soitamme ja ketä suosittelemme, jos ja kun asuntokauppa-asioita tulee eteen. Ei muuta kun suuret kiitokset

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Myyntijohtaja, osakas, LKV Glenn Orlando
Glenn Orlando, Kiinteistömaailma Vantaa Aviapolis