Kutsu meidät Digikotikäynnille

Poikkeuksellisena aikana tarvitaan poikkeuksellisen hyvää palvelua. Sujuvan ja turvallisen kodinvaihdon varmistamiseksi Kiinteistömaailma aloittaa Digikotikäynnit. Nyt voit tavata välittäjän omalta kotisohvaltasi käsin ja saada samaa, henkilökohtaista palvelua kuin kasvokkainkin.

Digikotikaynti smallDigikotikäynnillä saat kaiken saman, jonka saisit kohdatessamme kasvotusten. Laadimme sinulle asuntosi myyntisuunnitelman ja autamme ratkaisemaan kodinvaihtoosi liittyvät haasteet. Meihin voit luottaa, sillä tilastojen mukaan onnistumme asuntojen hinta-arvioissa 98% varmuudella.

 

Tapaat välittäjän digitaalisesti WhatsApp -sovelluksen välityksellä.

Kaikki materiaalit saat digitaalisessa muodossa ja asunnon myyntitoimeksiannon voit allekirjoittaa pankkitunnuksillasi. Hyvä välitystapa edellyttää, että välittäjä tutustuu asuntoon paikan päällä. Kun teet päätöksen asunnon myyntiin laittamisesta, sovimme kanssasi ajankohdan, jolloin suoritamme katselmuksen. Sinun ei tarvitse olla paikalla, vaan piipahdamme asunnossa vaikka sillä aikaa kun viet koiran lenkille.

 

 

23.03.2020

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu meidät Digikotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjiemme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.